Bagaimana untuk menonton dalam talian dan bebas MotoGP Malaysia 2017?

Melihat dalam talian dan bebas MotoGP Malaysia 2017

Kami memberitahu anda semua helah yang anda perlu tahu bagaimana untuk menonton dalam talian dan bebas MotoGP Malaysia 2017. Adakah ia dapat mengambil kesempatan Marc Márquez titik perlawanan pertama untuk memenangi gelaran?

Jadi gril adalah Moto3, Moto2 dan MotoGP untuk GP Malaysia

Perlumbaan ke-17 dan kedua terakhir musim ini MotoGP 2017 di sini dan daripada Auto Bild kita mendedahkan cara yang paling bagus menonton dalam talian dan MotoGP Malaysia 2017 percuma. yang litar Sepang menjadi tuan rumah pusingan akhir di tanah Asia, pertarungan di mana Marc Márquez juara dunia boleh membuat tuntutan kelas perdana (ini adalah pilihan anda untuk berbuat demikian) di hadapan Andrea Dovizioso.

Pertama, jika anda seorang pelanggan Movistar + dan mempunyai pilihan untuk menikmati pakej enjin, anda perlu tahu bahawa anda mempunyai Yomvi, sebuah perkhidmatan yang membolehkan anda menjejaki perlumbaan dari mana-mana peranti mudah alih, sama ada mudah alih, tablet, TV pintar atau komputer. Jika anda tidak mengaktifkan secepat anda boleh kerana anda dapat melihat banyak kelebihan 2017 Grand Prix Malaysia MotoGP hidup talian

Video: Kekunci dan lebih lanjut mengenai MotoGP Malaysia 2017

Melihat dalam talian MotoGP Malaysia 2017

Buat kali pertama sejak Movistar memasuki hak Kejohanan Dunia, rantaian Telefónica perlu berkongsi basikal relay dengan salah satu daripada pesaing utamanya, Vodafone. Oleh itu, jika anda telah mendapat apa-apa perkhidmatan termasuk motosikal di TV Vodafone, ini adalah sama seperti yang dinyatakan di atas dengan keadaan Movistar. 

permohonan Vodafone yang anda boleh ikuti Hidup talian MotoGP Malaysia 2017 TV Online adalah Vodafone. Ia berfungsi sama seperti Yomvi dan membolehkan anda untuk mengikuti semua yang berlaku dalam litar Sepang dari mana-mana peranti mudah alih anda yang mempunyai Wi-Fi baik untuk perlumbaan dengan lebih dekat. 

Video: Ini adalah menang dan mengalahkan MotoGP Australia 2017

Lihat GP Malaysia 2017 dalam talian percuma

Movistar dan Vodafone selain daripada MotoGP 2017 Terdapat dua pilihan untuk mengikuti Malaysia Grand Prix 2017 talian hidup sebenar. satu adalah percuma, dan ia adalah permohonan baru live OpenSport, yang menggunakan saluran Movistar MotoGP untuk menawarkan beberapa pengguna yang hanya membayar 9.99 euro sebulan dan sebulan percubaan percuma - 15 hari gratuitos- ujian, dan juga kandungan lain. 

Akhir sekali, jika anda berjaya untuk mendaftar dalam masa, VideoPass Dorna adalah satu lagi pilihan dengan prestasi yang sangat baik dan yang juga mempunyai akses kepada kandungan eksklusif oleh pasukan wartawan yang bekerja untuk syarikat yang menguruskan Kejohanan Dunia MotoGP. Ia merupakan alternatif untuk mempertimbangkan dengan baik jika anda tinggal di luar Sepanyol. 

cara-cara lain untuk melihat dalam talian MotoGP Malaysia 2017 

Jika anda masih tidak dapat melihat Malaysia MotoGP 2017 Live dan hidup talian, terdapat perkhidmatan lain yang mungkin berguna. Anda sentiasa boleh cuba untuk mencari mana-mana daripada saluran antarabangsa pemancar MotoGP kerana ia adalah mungkin bahawa beberapa daripada mereka menawarkan lebih banyak faedah kepada pengguna berbanding dengan Sepanyol. Kami juga akan mengesyorkan anda melawat laman web FilmOn.tv, serta portal TV saya Online atau lain-lain dikenali tapak.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: