Seat New Ibiza 2017: dan mencari

Dan tiada harga Sepanyol Seat baru Ibiza 2017, generasi kelima model yang paling berjaya jenama Sepanyol. Ibiza 2017, yang akan ditayangkan di Pameran Motor Geneva 2017 dan akan dijual bermula Jun ini, mempunyai harga di antara 14.060 euro dan 19.030 euro. model tersebut diperbaharui di luar dan di dalam, ia adalah lebih platform teknologi dan A0 Kemunculan sulung MQB.

Sudah kita bercakap Ibiza baru 2017 di Barcelona pada 31 Januari, hari sebelum debut dunia di Geneva Motor Show baru 2017. Dalam bilik yang sesak wartawan dari seluruh dunia dan tapak dengan gemilang masa lalu -The Dome, gelanggang sukan lawan lembu lama Arenas di Barcelona-, beliau telah disampaikan generasi kelima Ibiza Seat, model yang paling berjaya sepanjang zaman jenama Sepanyol. Tidak menghairankan, kerana ia adalah generasi pertama yang dilancarkan pada tahun 1984, mereka telah menjual lebih daripada 5.4 juta unit Seat Ibiza. Oleh itu Luca de Meo (gambar), presiden Seat, meletakkan penekanan kepada Ibiza 2017 adalah asas "Seat serangan sebahagian besar daripada tahun-tahun kebelakangan"Dengan Ateca, tahun lepas Ibiza sekarang dan akhir tahun Arona itu, SUV kecil pertama jenama Sepanyol.

Seat Ibiza 2017 persembahan Luca de Meo

Tetapi marilah kita meninggalkan angka mengetepikan sejarah dan menumpukan kepada Seat baru Ibiza 2017, yang lebih perlu dipanggil miniLeón. Dan pasukan reka bentuk SEAT, yang diketuai oleh Alejandro Mesonero-Romanos, menyedari kejayaan yang amat besar dalam Lion-bukan sahaja untuk casis yang sangat baik, tetapi juga untuk design- menarik yang diambil sebagai rujukan unsur-unsur utama gaya padat dan disesuaikan, cemerlang-semua adalah bahawa dalam lulus dalam adik. Dan, seperti yang mereka mengesahkan pereka diri mereka dalam kenalan sebelum beberapa bulan yang lalu, ia bukan mudah untuk 'Evolve' Seat Ibiza "Saya terpaksa menjadi kedua-dua masa segar dan muda, tetapi juga matang dan seimbang" , mereka mendakwa itu.

Berminat: Rancangan masa depan untuk Seat

Mengatasi cabaran, kerana Ibiza baru 2017 ialah model yang masuk terus melalui mata. Baik ukurannya, dengan watak, tangkas, otot dan dengan banyak tekanan sisi, generasi kelima Seat Ibiza menonjol pertama oleh jeriji yang mengenakan diapit oleh LED Lampu Depan Penuh grafik ikon segi tiga dan lampu siang hari berjalan. Sebaliknya, overhangs depan dan belakang lebih singkat, dengan roda pada keempat penjuru kereta itu, yang memberikan 2017 Ibiza sporty, stabil dan dinamik. Di belakang Ibiza baru, sementara itu, mereka menarik perhatian kepada pemandu berinteraksi dengan lepuh belakang, dan memberikan pandangan yang diselaraskan.

Bagaimanapun, Ibiza baru 2017, yang perdana platform platform modular baru baru MQB A0, adalah 87 mm lebih luas (kini 1,780 mm), dua milimeter lebih pendek (mm sekarang 4059) dan satu yang lebih rendah (1,444 mm) daripada Ibiza semasa. lebar trek, sementara itu, tumbuh 60 mm gandar depan dan di belakang 48, manakala kenaikan jarak roda untuk berdiri pada 95 mm 2564 mm. Perlu diperhatikan bahawa Ibiza 2017 Scuderia platform MQB baru A0-on yang akan membina VW Polo baru Arona- 2017 dan mempunyai sebab: sebagai kami mengesahkan Matthias Rabe, EVP Seat R & D, yang bertemu dengan sekumpulan kecil media termasuk AUTOBILD.ES adalah, platform ini telah digunakan kerana ia memberikan keselesaan dalaman funcionaliad lebih besar dan membolehkan pematuhan kepada piawaian keselamatan sistem perlindungan pejalan kaki dalam kes-kes penderaan dan, di atas semua, membolehkan lebih banyak ruang di dalam tempat yang lebih besar untuk menampung enjin cilndrada.

Di dalam Seat baru Ibiza 2017

Di dalam Ibiza baru, yang kini mempunyai 35 mm bilik lutut di tempat duduk belakang, ia diilhamkan oleh garis panduan gaya Leon dan Ateca, yang telah ditambah lebih ketegangan, dengan kadar yang lebih ringan. Dalam pengertian ini, semua kawalan dan instrumen berorientasikan pemandu, manakala berita sebagai besar dalam pelbagai Ibiza sekarang adalah butang start pada konsol tengah. Batang Ibiza baru, sementara itu, tumbuh 63 liter dan sekarang 355 liter padu.

Seat Ibiza 2017 persembahan

Teknologi yang bersangkutan, Seat baru Ibiza 2017 mempunyai Front Assist, Traffic Jam Assist, ACC sistem penyesuaian kawalan pelayaran, kemasukan tanpa kunci dan mula Sistem Kemasukan Kessy, generasi baru sensor depan dan tempat letak kereta belakang dan kamera pandangan belakang dengan kualiti yang tinggi dan ketepatan terpancar pada skrin sentuh 8 ". Juga, berita besar yang lain ialah 2017 Ibiza mempunyai wayarles Carador dengan penguat isyarat GSM. Lebih-lebih lagi, berkenaan dengan penyambungan, ia adalah serasi dengan Play Kereta Apple, Android Auto Mirror Link.

Enjin untuk Seat baru Ibiza 2017

pelbagai Ibiza baru mekanikal 2017 terdiri daripada 1.0 TSI tiga silinder 95 atau 115 hp, turbocharged, suntikan pendinginan antara dan langsung, yang akan menyertai akhir 2017 baru 1.5 TSI empat silinder dan 150 CV, yang sudah dikeluarkan sepupunya, Golf Volkswagen 2017. dalam diesel, 2017 Ibiza boleh didapati dengan 1.6 TDI dalam tiga kekuatan: 80, 95 dan 115 hp. Di samping itu, yang berdasarkan pada platform baru MQB A0, Ibiza baru 2017 boleh melancarkan 90 enjin CV 1.0 TGI dikuasakan oleh gas asli mampat (CNG).

The Seat baru Ibiza, yang akan ditayangkan pada 2017 Geneva Motor Show dan boleh didapati di Sepanyol dari bulan Jun tahun ini, boleh didapati dalam empat kemasan: Rujukan, Gaya, FR dan Xcellence (Kedua-dua kedua mempunyai harga yang sama). Dalam hal ini, FR, dengan wajah yang lebih sporty, akan menampilkan peresap belakang, bumper depan, penggantungan sukan dan warna luaran pakej hitam eksklusif. Di samping itu, penamat Ibiza FR 2017 termasuk penggantungan yang lebih kukuh yang boleh disesuaikan dalam dua mod, Normal dan Sport. Ini cara penggantungan, tetapi dalam kes ini dengan dungu yang lebih selesa, akan juga boleh didapati dengan Xcellence penamat Seat dengan yang bertujuan untuk menarik pelanggan baru mencari reka bentuk yang lebih canggih dan tersendiri.

Akan ada Seat Ibiza Cupra 2017 ... buat masa ini

Terutamanya, di sisi lain, Seat baru Ibiza 2017 hanya boleh didapati dengan badan 5-pintu, jadi SC badan (3 pintu) dan ST (keluarga) telah diketepikan, antara sebab-sebab lain kerana pada permulaan pemasaran generasi keempat Ibiza jualan SC dan ST menyumbang lebih daripada 50% daripada jualan, manakala pada masa ini menyumbang kurang daripada 25%. Di samping itu, versi keluarga akan dibekalkan dengan SUV kecil baru Arona yang akan dibentangkan pada akhir tahun ini. Sebaliknya, Rabe juga mengesahkan bahawa "pada dasarnya ia tidak bercadang varian daripada Ibiza Cupra"Kerana perhentian kuasa dan berpuas hati dengan enjin 1.5 TSI 150 hp". Namun, kita tidak menolak dari AUTOBILD.ES ya ada yang Ibiza Cupra 2017 untuk bersaing dengan pesaing seperti versi sukan Toyota Yaris, Yaris GRMN atau Volkswagen Polo GTI.

Kami menguji Seat semasa Ibiza Cupra

Pada bulan Jun, jurugambar pengintip berjaya menggambarkan pertama Generasi kelima Seat Ibiza semasa ia sedang menjalani ujian pembangunan di jalan awam. Imej-imej, yang anda boleh lihat di sini, tetapi tidak berjaga lebih banyak memakai memudahkan pergerakan unit yang berkenaan jika kita dibiarkan Intuit sebahagian daripada mercu tanda abangnya, Leon. Sekarang, apabila kita kira-kira untuk menutup bulan Ogos, pembaca AUTO BILD, Hugo Gonzalez Ponce, hantarkan kepada kami foto Spy Seat Ibiza 2017 di Seville, bandar probablente dipilih oleh jenama untuk menguji model baru di bawah keadaan haba yang melampau. Ya, seperti yang anda lihat di dalam galeri, penyamaran mengaburi apa-apa.

Senarai harga SEAT baru Ibiza 2017

Untuk Sepanyol dan mencari baru Seat Ibiza 2017.  yang Ibiza 2017 Ia akan dipasarkan bermula Jun ini, dan mempunyai harga di antara 14.060 euro dan 19.030 euro. Di sini desgranamos yang Harga Seat baru Ibiza 2017:

1.0 75hp Start&Hentikan RUJUKAN: 14.060 euro

1.0 75hp Start&Stop RUJUKAN PLUS: 14.960 euro

Mula EcoTSI 1.0 95CV&Hentikan RUJUKAN: 14,700 euro

Mula EcoTSI 1.0 95CV&Stop RUJUKAN PLUS: 15,600 euro

1.0 75hp Start&Hentikan GAYA: 16,300 euro

Mula EcoTSI 1.0 95CV&Hentikan GAYA: 16.940 euro

Mula EcoTSI 1.0 115CV&Hentikan GAYA: 17.550 euro

Mula EcoTSI 1.0 95CV&Stop Xcellence: 18.420 euro

Mula EcoTSI 1.0 115CV&Stop Xcellence: 19.030 euro

Mula EcoTSI 1.0 115CV&Hentikan FR: 19.030 euro


Понравилась статья? Поделись с друзьями: