Ikut persembahan langsung Ducati di EICMA 2017

persembahan Ducati di EICMA 2017 Live

Ducati membentangkan yang baru 2018 dari Milan Show. Ikut segala-galanya secara langsung dalam talian yang berlaku dan tiada siapa yang tahu sebelum model baru kilang Itali.

Ducati: semua basikal dan harga dikemaskini di Sepanyol

Ikut persembahan langsung Ducati di EICMA 2017. pengilang transalpine adalah yang pertama untuk mengumumkan kepada dunia model baru mereka untuk 2018 dan berbuat demikian dalam gaya. daripada 21.00 anda masih boleh hidup dan dalam talian mengarahkan datang keluar daripada baru 2018 rumah Bologna. 

Untuk melakukan ini, Ducati telah memilih pentas pada kemuncak kebesaran begitu juga Linear Ciack Teater Milan. Dari peringkat teater, Ketua Pegawai Eksekutif Ducati Claudio Domenicalli kami akan secara beransur-ansur terjejas berikutan off semua basikal Ducati baru yang boleh dilihat di seluruh dealer mulai tahun depan. Acara di yang pasti mengira dengan kehadiran jenama dua juruterbang seperti MotoGP Andrea Dovizioso dan Jorge Lorenzo.

Buat masa ini apa yang kita tahu ialah EICMA 2017 akan menyaksikan pengumuman rasmi salah satu model yang dinanti-nantikan di seluruh dunia seperti Ducati Panigale V4. Generasi mitos rumah sukan Borgo Panigale bergerak ke atas enjin dua silinder dan untuk menyambut enjin baru dengan akar V4 MotoGP perlumbaan dan secara khusus. 

Bersebelahan V4 Panigale, Ducati agak mungkin juga membawa sesuatu yang baru pada pelbagai laluan, mungkin dengan Multistrada 950 dan siapa tahu jika maklumat daripada hujung atas Multistrada. Begitu juga dengan yang scrambler, kita sudah tahu versi baru adalah Mach 2.0 dan Model 2017 Full Throttle. Beberapa khabar angin juga mendakwa bahawa hadir versi akhir 959 Panigale untuk menolak semua keluar model twin.

Anda boleh mengikuti secara langsung, dalam talian dan persembahan Ducati percuma di EICMA 2017:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: