Best Baby kerusi kumpulan 2/3 2017

Best Baby kerusi kumpulan 2/3 2017

Menurut bukti terbaru RACE yang kami kumpulkan dalam ini berguna mereka adalah yang terbaik kerusi kumpulan 2/3 2017. Untuk lebih mudah difahami yang paling selamat; walaupun bukti juga menganalisis senang untuk digunakan, ergonomik dan kehadiran bahan-bahan toksik dalam komposisinya.

Dengan undang-undang dalam tangan, bayi kerusi kumpulan 2/3 diluluskan dari 15 kilo yangs. Perbezaan besar dengan Kumpulan 1 adalah untuk mengetepikan memanfaatkan dan mendapatkan tali pinggang tempat duduk kanak-kanak.

 

Kita katakan 'dengan undang-undang di tangan,' kerana sebagai nasihat apabila kita menganalisis tawaran kerusi Kumpulan 1, adalah dinasihatkan untuk memanjangkan lompat seberapa lama yang boleh. tempat duduk kereta Kumpulan 2/3 disediakan untuk menjamin kanak-kanak daripada sekali mencapai 15 kilogram. Kumpulan 1 adalah selamat untuk 18, supaya anda mempunyai margin tiga kilo (dan beberapa bulan) membuat lompatan.

Matias Masso memberikan kita kunci untuk tahu bila masa telah berlalu untuk sila Kumpulan 2:

- Jangan sekali-kali sebelum 15 kilogram atau 18 kilogram selepas.

Jika anda merasa anak anda dalam Kumpulan Kanak-kanak Sistem Restraint (CRS) 2 sebelum ia sampai 15 kilo, badan anda tidak akan bersedia untuk menahan daya tali pinggang keledar. Di samping itu, ini tidak akan di mana ia harus (bahu) dan boleh menyebabkan kecederaan pada muka dan leher.

Selepas 18 kilo, Kumpulan kerusi 1 tidak lagi berkesan kerana abah-abah tidak bersedia untuk mengadakan lebih banyak berat badan.

- Sebelum melebihi pelarasan abah-abah yang paling tinggi.

Jika bahu kanak-kanak adalah lebih tinggi daripada slot abah-abah yang paling tinggi, anda boleh memampatkan ruang kecil di kesan frontal.

- Jika kepala menghadap ke belakang.

Kriteria ini adalah sah untuk kerusi ke luar terhadap perarakan (dalam kumpulan 1 adalah sedikit, tetapi di sana). Yang, kebetulan, adalah cara paling selamat untuk kanak-kanak.

Berdasarkan ini kesimpulan akan: sekumpulan kerusi 1 memegang kanak-kanak dengan lima mata abah-abah sentiasa selamat daripada kumpulan 2/3. Anda harus cuba untuk melambatkan perubahan sebanyak mungkin, tetapi tidak lewat daripada 18 kilo atau jika abah-abah adalah atas bahu anda.

Kerusi terbaik kumpulan 0/0 + 

Meletakkan tali pinggang keledar, kumpulan kerusi rasional 2/3

Daripada 15 kilogram, ia dianggap bahawa mayat kanak-kanak anda sedia untuk menahan tarik tali pinggang tempat duduk orang dewasa. Ketidakselarasan adalah bahawa pengeluar kereta tali pinggang yang direka untuk orang lebih meter setengah. Ini menunjukkan bahawa kanak-kanak 15-18 kilo tidak diukur 1.50 m (semua), mereka memerlukan bantuan.

Mengapa kanak-kanak tidak perlu mengambil perlindungan dalam kereta?

yang kumpulan SRI 2/3 telah diwujudkan untuk memastikan bahawa kecil ke lebih daripada 15 kilo dihalang oleh tali pinggang keledar tiga mata, tetapi ada bahaya ini akan menyebabkan kerosakan kepada perut, leher atau muka.

Alat-alat ini mempunyai kusyen dengan panduan sampingan patut tali pinggang ke pinggul kanak-kanak, menukar sudut dengan titik penambat atas supaya dia dari muka dan leher. Ia menambah kepada ini backrest yang dinyatakan tambahan untuk ketinggian bahu, yang membantu menyimpan tali pinggang lagi panduan leher.

 

Kumpulan 1 kerusi kereta (4)

 • Cybex Pallas 2 Fix

  Cybex Pallas 2 Fix

 • Kiddy Phoenix Pro

  Kiddy Phoenix Pro

 • Recaro Muda Sukan

  Recaro Muda Sukan

 • Römer Versafix

  Römer Versafix

Sentiasa disokong, sila

Sejak Januari 2017 semua kanak-kanak yang tidak mencapai 125 cm tinggi perlu menaiki lif dengan sandaran.

Dengan perubahan ini dalam kaedah yang telah diberikan oleh permintaan lama mendengar dari pakar-pakar yang tidak pernah bosan dengan amaran tentang bahaya kesan sampingan jika penggunaan lif backless (dikenali sebagai lifters).

Suara-suara yang sama yang dengan pembaharuan terbaru Kod Highway dipanggil untuk meningkatkan saiz minimum untuk berhenti menggunakan SRI kepada 1.5 dan 1.35 tidak langkah semasa, walaupun permintaan ini setakat ini tiada jawapan.

Video ini menjelaskan bahawa belakang adalah lifesaver (Atau sekurang-kurangnya mengelakkan kecederaan kepala yang serius) dalam kesan sampingan:

Berkenaan dengan belakang kerusi 2/3 kumpulan adalah penting untuk membuat pertimbangan lain. 

Apabila memasang kerusi kereta, ramai ibu bapa takut membuktikan bahawa orang gemuk adalah tertakluk seperti dalam kumpulan 1 dan bebas bergerak (ini adalah salah satu sebab mengapa SRI dengan lima mata abah-abah akan sentiasa lebih selamat). Perbezaannya ialah bahawa sementara homologated hingga 18 kilo adalah tempat duduk kereta penting, iaitu, adalah kerusi yang memegang kanak-kanak itu; kumpulan seterusnya tidak menyeluruh dan kereta melalui tali pinggang yang melindungi dia.

Mengapa kerusi kumpulan tidak membawa 2/3 abah-abah?

Mengetahui bahawa lima mata abah-abah adalah lebih selamat daripada tali pinggang tiga (memadai sebagai contoh bahawa kereta lumba melaksanakannya), soalan yang tidak dapat dielakkan timbul: mengapa 2/3 kerusi kumpulan tidak membawa abah-abah?

Jawapannya terletak pada undang-undang fizik yang membuat sebahagian abah-abah dan backrests yang dihasilkan pada hari ini tidak kuat Parea cukup tahan kanak-kanak sehingga 36 kilo.

Enam soalan asas mengenai kerusi bayi

Berita baik adalah bahawa, akhirnya, segala-galanya menjadi lebih baik dan pakar-pakar telah mendapat penyelesaian. Ia dipanggil 'Titik anchor keempat tali pinggang keledar' dan ia adalah tidak lebih daripada sokongan keluar kawasan kelangkang dan menghalang pertama bahawa bahagian perut tali pinggang bergerak jalan yang betul dan, kedua, yang kecil gelongsor di bawah tali pinggang (yang dikenali sebagai 'submarining')

Sistem ini telah bertahun-tahun dipasarkan di Amerika Syarikat. Di Eropah, ia hanya boleh didapati di kerusi Romer Kidfix II.

Apa yang perlu dipertimbangkan apabila membeli sekumpulan kerusi 2/3

1. Itu kerusi berkembang dengan anak anda.

Ia adalah agak mustahil bahawa ini adalah kerusi kereta terakhir yang anda beli untuk anak anda dan menggunakannya dalam tempoh lapan tahun akan datang. Oleh itu, adalah amat penting yang merupakan kerusi adaptif.

Tidak cukup bahawa sandaran kepala mempunyai beberapa jawatan. Ia adalah penting bahawa kerusi keseluruhan tumbuh lebar dan tinggi dapat melindungi anak anda sejak dia masih kecil tiga atau empat tahun sehingga ia hampir seorang remaja 12. 

2. Sistem Anchoring

Banyak kerusi kumpulan 2/3 kerusi penggunaan tali pinggang sebagai satu titik pengancing kereta; tetapi juga mesti digantikan oleh ISOFIX cangkuk menetapkan bahawa seperti yang pertama, memegang kerusi untuk casis kereta.

3. Have perlindungan sampingan

Kepala dan leher adalah bahagian yang paling terdedah dan bahu adalah titik hubungan pertama dengan tempat duduk kanak-kanak itu dalam badan kemalangan; jadi ia adalah penting bahawa kerusi juga mengumpul badan yang kecil dengan perlindungan sisi empuk. Mereka datang dengan kusyen udara (sebagai aribag a) yang meningkatkan perlindungan dalam kes kesan sampingan.

Kerusi paling mahal dan selamat di dunia

4. selesa.

anak anda lebih tua dan menyatakan pandangan mereka. Tidak lebih yang anda bawa ke kedai hari pembelian dan anda membiarkan dia mencuba. Membawa pelancongan kecil di kerusi roda sebagai selesa boleh menjadi penyeksaan sebenar.

Tidak lebih daripada yang berbaring backrest, jadi mengalami kurang belakang beliau pada masa-masa apabila ke tidur.

Lima kerusi paling selamat menurut laporan itu RACE 2017

Setiap tahun RACE yang tertakluk crash menguji peratusan yang tinggi SRI dijual di Eropah. Dalam galeri saya meninggalkan mereka ditinggalkan sebagai yang paling selamat dalam edisi 2016. Dalam senarai, model telah mendapat gred yang lebih baik pada tahun 2017.

 

2/3 kerusi RACE 2016 (5)

 • 2/3 kerusi RACE 2016

  Bebe confort Rodifix AirProtect

 • 2/3 kerusi RACE 2016

  Britax Römer Discovery

 • 2/3 kerusi RACE 2016

  Britax Römer Kidfix II SICT

 • 2/3 kerusi RACE 2016

  Joie Duallo

 • 2/3 kerusi RACE 2016

  Maxi Cosi Rodifix AirProtect

- Baier Baier Adebar dan ADEFIX. MEMUASKAN

Diluluskan untuk kanak-kanak 15-36 kilo, kedua-dua SRI mendapatkan gred yang baik dalam kebolehgunaan dan ergonomik; adalah kedua-dua nota yang akan meningkatkan purata sejak keputusan ujian kemalangan kekal pada tahap yang boleh diterima.

- Casualplay Betulkan Polaris. DITERIMA

Dapatkan Kedudukan terendah dalam ranking ini disebabkan Kedudukan kesan sampingan terpaksa diturunkan ke satu tahap kerana kepala anak patung melancarkan tempat duduk yang risiko tinggi kecederaan oleh kesan terhadap badan. Malah, penilaian ini SRI dalam ujian kemalangan sampingan telah tidak memuaskan.

Jika yang menonjol kerana senang untuk digunakan.

- Cybex Penyelesaian M. MEMUASKAN

Kedua-dua model dan Fix Penyelesaian Penyelesaian M M mencapai keputusan yang sangat baik dalam perlindungan dalam kes kesan sampingan. Dalam ujian ini gred yang diperolehi telah sangat memuaskan kerana badan adalah peragawati tertakluk cara yang optimum untuk kerusi itu. 

Seperti Polaris Casualplay Betulkan kumpulan ini 2/3 kerusi diletakkan di kalangan yang paling mudah untuk dipasang.

- Kiddy Cruiserfix 3. MEMUASKAN

Kerusi mendapat tahap denyutan sangat homogen memuaskan semua ujian yang telah dikemukakan.

Dalam ujian untuk bahan-bahan toksik, model ini telah disahkan bahawa tahap trifelino fosfat, kalis api yang boleh mendatangkan keburukan kepada penghuni.

- Renolux Renofix. MEMUASKAN

memuaskan keselamatan, kebolehgunaan dan ergonomik; Sangat Memuaskan di hadapan (ketiadaan) bahan-bahan toksik.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: