Bagaimana untuk membeli kereta melalui Amazon

Waktu terbaik untuk membeli kereta

Kami menjelaskan segala-galanya langkah demi langkah.

Amazon mengambil masa yang ingin menjual kereta di Eropah telah lama tidak lagi menjadi berita. Syarikat itu akan melabur dengan banyak dalam jabatan ini, dan juga telah membuat mengorak langkah awal, seperti penjualan Seat Mii oleh Mango di Perancis, beberapa model Fiat, Mini Cooper S di India, atau jualan baru-baru ini Opel Grandland X. sekarang, Bagaimana membeli kereta untuk Amazon? Kami menjelaskan.

Bagaimana untuk membeli sebuah kereta untuk Amazon, langkah demi langkah

Untuk membeli kereta untuk Amazon, ia adalah penting untuk memahami model yang anda mahu. yang membeli-belah internet ada pelbagai memperkemaskan operasi, tetapi hakikatnya adalah bahawa kita tidak boleh menguji kereta, dan itulah kelemahan. Jika pembelian kereta melalui Internet berkembang, pengeluar akan mendapat manfaat daripada penjimatan dealer kos, tetapi masih perlu mengekalkan khidmat (pameran) di mana pelanggan boleh pergi ke model 'rasa'.

Ia adalah seperti akan menjadi, hakikatnya adalah bahawa salah satu boleh sudah membeli kereta tertentu oleh Amazon. Model adalah terhad dan dalam edisi sangat terhad; tetapi ada kemungkinan. Dan kami akan menerangkan bagaimana proses perolehan.

  1. Pergi ke www.amazon.es
  2. Klik pautan di
  3. prereservation dibuat
  4. Menambah kereta anda ke dalam troli anda

1. Pergi ke www.amazon.es

Bagaimana untuk membeli sebuah kereta untuk Amazon

Sebaik sahaja anda telah memasuki web umum Amazon.es, ia bertindak dengan cara yang sama seperti yang anda lakukan sebarang perkara lain nama Put memandu anda ingin membeli dalam carian. Kami COGIC sebagai contoh penjualan kereta Opel Grandland X, yang kini dijual di platform dalam talian ini. Pada skrin anda akan keluar model anda boleh membeli di Amazon (Jika ia adalah untuk dijual, ingat bahawa hari ini, Beberapa model yang boleh dibeli oleh Amazon).

2. Klik pada pautan

Bagaimana untuk membeli sebuah kereta untuk Amazon

Amazon varian menunjukkan kereta yang anda ingin membeli boleh didapati untuk membeli. Klik pada salah satu yang menarik minat anda (dalam kes ini, "Pra-tempahan Grandland Opel 1.6D X Kecemerlangan AT6. warna biru dengan bumbung hitam Galapagos Opel").

3. Melakukan prereservation

Bagaimana untuk membeli sebuah kereta untuk Amazon

Sesungguhnya langkah sebelum ini, Amazon akan membawa anda ke skrin baru di mana anda adalah dimaklumkan bahawa, bagi proforma Opel Grandland X Kecemerlangan 1.6D AT6. Warna biru, anda perlu bayar 500 euro, yang akan ditolak daripada harga akhir kereta (yang dalam kes ini ialah 29,564.74 euro). kos pengangkutan disediakan.

Di samping itu, platform jualan dalam talian Saya menjelaskan jika anda melakukan pra-reverva hari ini kereta itu akan menerima antara 13 dan 16 November dengan penghantaran standard.

Dalam kes ini masa penghantaran akan tiga hari bekerja dari peniaga anda, dari masa penandatanganan kontrak dan pembayaran lengkap kenderaan. Dalam penjualan kenderaan lain (seperti Seat Mii) Amazon telah mengambil kereta ke pintu pembeli rumah.

4. Tambah kereta ke dalam troli anda

Bagaimana untuk membeli sebuah kereta untuk Amazon

Jika anda berminat untuk Amazon menjual kereta, anda hanya perlu menambah ke dalam troli membeli-belah anda, dan melengkapkan pesanan anda. 

Selepas proforma Opel Grandland X, Amazon akan menghantar e-mel Auto dan Opel Sepanyol akan menelefon kenalan dalam masa kurang daripada 60 minit dari pembelian kupon pra-book untuk menerangkan langkah-langkah untuk melengkapkan pembelian anda.
telefon pelanggan: 900 813 527 (9-20 petang setiap hari dalam seminggu).


Понравилась статья? Поделись с друзьями: