Street biler av Fernando Alonso

Street biler av Fernando Alonso

Hva biler kjøre Formel 1-driverne utenfor banen? Dette er gaten biler av Fernando Alonso, som vi har sett i løpet av årene ... ikke gå glipp av det!

Fernando Alonso spor fører i de mest eksklusive bilene i verden, og alle ønsker å kjøre noensinne, formel 1. Den spanske rytteren, men tar også rattet i andre eksklusive racerbiler utenfor banen, vanligvis i henhold til merkevarer for å konkurrere som et resultat av det kommersielle forholdet opprettholdes. Vi har sett den spanske rytteren går fra Renault Megane til den spektakulære Honda NSX, Han gledet seg.

Fernando Alonso førerkort trakk 18 år, når det er kjøring biler og mer enn 250 km / t for de mest spektakulære kretser i verden. Men det var for anstendig bak rattet mens du kjører testen og ifølge noen rykter, sensor sette en forseelse for "å gå for sakte." Utover dette anekdote, Alonso også i dag leder av sporet og gjør det med en spektakulær sport.

VIDEO: Slik Alonso leder Ferrari F12 Berlinetta dette i Nürburgring!

fra Renault Megane som vi så i sin tid på Renault, den Honda NSX som vi har sett nylig i en presentasjon .... Har du allerede er i garasjen din? Vi vet ikke, men spanjolen var ventet spent. Vi så også i det siste med Mercedes SLR McLaren 722 Edition, Ferrari 458 Italia, Ferrari eller McLaren 650S FF i sin retur til McLaren-teamet. den Honda Civic Type R Han har gjort "firmabil" noen ganger .... med ham at han har mye moro fordi spanjolen, klemme hans 310CV. 

Dette er de Street biler Fernando Alonso:

1. Renault Megane

 

2. Mercedes SLR McLaren 722 Edition

 

3. Ferrari 458 Italia

 

4. Ferrari FF

 

5. McLaren 650S

 

6. Honda Civic Type R

 

7. Honda NSX

I tillegg kan du være interessert:

- Apple kan være i forhandlinger om å kjøpe McLaren

- Pagani Zonda 760LH, Beast Lewis Hamilton


Понравилась статья? Поделись с друзьями: