Lidl tilbyr bil: Opportunity eller bedrag?

Denne uken har dukket opp en rekke avtaler bil Lidl, som det er en urban legende som sier Rimi strippe huset gjennom vinduet i disse kampanjene og disse produktene er ferdig raskt, kommer vi til en for å se om verdt.

Er de en reell sjanse Lidl har forbil? Med jevne mellomrom, lanserer denne supermarked kampanjertema reklame, som Lidl gir for sykkel som er mye omtalt, ogsom en slags urban legende at huset Lidl stripeut av vinduet med disse tilbudene, er det produkter for salgDe kjører ut i en håndvending. I det sistnevnte tilfellet kampanjeLidl bil Det begynte den 7. april og vil vare til torsdag13. 

Ikke gå glipp av: "denSupermarked of the Future"

I alle fall hvis du leser dette, du trenger ikke å forlatekjører til nærmeste supermarked kjeden dette. denMandag 11 AUTOBILD.ES gikk til LidlParla på letingBil produkter i salg og jeg kan forsikre deg om at det varbestandene. Selvfølgelig, etter en overfladisk analyse av objektene som skalSalg i dette området, kan jeg forsikre deg om alle tingverdt, andre halvparten og en halv, og mer enn det,Jeg personlig ville ikke bruke eller gitt bort. 

Det er ikke et spørsmål om å laste blekk mot Lidl tilbyr for bil (denne linkenDu kan få tilgang til dem) som mange av produkteneNå kan du handle der kan du finne dem alleåret i ethvert supermarked eller verre, i virksomheterspesialiserer seg på bil eller barnepass. I alle fall er detmin plikt å minne deg på at en beltestol sånn ersolgt i Lidl for bil Det er farlig for mange grunner. denførste er det slik at det ikke beskytter barnet mot sidekollisjoner(20% av skader eller dødsfall av barn er av denne typenslag). 

I tilfelle en ulykke, kan airbagen seg selv skadebarnet. Videre, noen ganger cOjin heis erfarlig fordi den glir under barnet dersomretardasjon og dermed fare for at barnet kan værekvelning med beltet selv, siden dennebackless stolen gjør ofte dette elementet går ikke gjennomkragebeinet, men for nær halsen. I videoen nedenforDu kan se en crash test der det er klart hva som er forskjellen mellom enheis, de er ikke ulovlig i det hele tatt, og en liten stol medstøtte. Den beltestol koster 11,99 euro, det er sant, menJeg anbefaler at du ser denne sammenligningenseter for å se om du har råd til noebedre. 

[B: https: //www.youtube.com/watch? List = PL9HytqtLjdymcO3CfwbdnimMX_dJE4KeH&v ...]

Slik avslutter pinner til Lidl for salgbil sin negative innvirkning på sikkerhet, de må ogsåsalg en CubreasientosBilen for 6,99 euro. Som jeg sier, vil jeg la til sideestetiske appreciations som kommer til hjernen, men selv omer en matte som ikke forstyrrer distribusjon av airbag for fører eller andrepassasjerer, kan det være farlig. Årsaken er den samme som iHvis heisen Barn: Frenazo hvis kroppenbeboer kan gli, noe som ville gjøre beltet ogairbag ikke bare ikke oppfylt sin hensikt, men kunnebli en ekstra fare. 

Andre kampanjeprodukter kan ikke dømme fradette synet, men mer pragmatisk verdtLidl tilbyr bil. I noen tilfeller, som for eksempelmus lek for 9.99 euro eller kit av 5,99euro, som selvfølgelig ikke inkluderer medisiner, jeg tror det. iUansett, her kan du se Hva bør du ta med bilen kit. respekt forverktøy som motorsykkel løft (14,99 euro), slipemaskin poleringsmaskin (24,99euro) eller nøkler til hjulmutterne (14,99 euro), etter minfall hvis en eller to sporadisk bruk, ville jeg kjøpe,men hvis du er en erfaren altmuligmann, sikker på at du vil finne grunnerå skaffe seg ting av bedre kvalitet. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: