Suzuki Swift 2017: avduket i Genève

Suzuki Swift 2017 modell som vil representere den fjerde generasjon av den japanske verktøyet, har blitt offisielt presentert på den kommende Genève Motor Show 2017. I Japan vil komme med sju modellvarianter og tre motorer, men må vente litt lenger for detaljer i Europa.

Interessert i: Brand newGeneva Motor Show 2017

Etter utallige spion bilder og en lekkasje når offisiell informasjon denSuzuki Swift 2017, samt et omfattende galleriakkurat i tide med sin debut på bilutstillingen i Genève 2017EnSelv om det er en helt ny modell, er det fortsattperfekt gjenkjennelig som Swift somProdusenten har opprettholdt sin essens, spesielt i utlandet. detførste vi vet er at det vil gi 7 trimme nivåer ilokale markedet, Japan.

Joan Vinyes gir oss en rask runde i sin Suzuki Swift

Når det gjelder motorer vil komme med treopsjoner: 1,2 liter innebygd fire punktstarter en hybrid-versjon av det samme, og det vil være et alternativspicier for RST modell: en 1,0-liters turbo. uansettDet har ikke blitt avslørt ennå er Suzuki Swift krefter2017. Hybridversjonen vil bli assosiert med en endring CVT, mensdrivstoffet basen vil knytte til en femtrinnsmanual. 

Suzuki Swift 2014 (4)

 • Suzuki Swift 2014 Front

  2014 Suzuki Swift støtfanger og grill debuterer en ny design.

 • Suzuki Swift 2014 tilbake

  Baksiden har mindre utbygginger og forblir den samme.

 • Suzuki Swift 2014 side

  2014 Suzuki Swift har sett dagens lys tidlig på grunn av en forglemmelse av merkevaren.

 • Suzuki Swift 2014 Interior

  Bortsett fra rattet og instrumentering, noen endringer inne kan sees.

Begge kan være front- elleromfattende, men turbo modellen vil kun være tilgjengelig somforan og vil komme med en seks-trinns automatgirkasse.Sammen med de nye motorene, har Suzuki utstyrtnye Swift med nye sikkerhetssystemer ogteknologi. Disse inkluderer innstramm system kollisjon(Første tilbys i Suzuki) og adaptiv reguleringCruise, blant andre. 

Den nye Suzuki Swift 2017 vilje densalg i Japan den 4. januar, før sin globale debutGeneva Motor Show 2017. Da oppdager vi nyedetaljerte spesifikasjoner for andre markeder, inkludertUSA ikke inkludert.

Til syvende og sist, ny generasjonSwift Det forbereder seg på å komme som en kule mønster og godtDet utstyrt, men vi må ha litt tålmodighet til å fullføreå kjenne ham.

To nye utførelser, øyeblikk for Japan

Merket har lansert to nye utførelser forgenerasjon bare introduserte sin nytte. Suzuki Swift2017 kommer i Japan i januar, landing i åri andre regioner. Disse nye utførelser forbedre nivået påJapansk modell utstyr, hver på sin egen stil, som de harpersonlighet.

To nye mål for Suzuki Swift 2017 (4)

 • Suzuki Swift ferdig 2017
 • Suzuki Swift ferdig 2017
 • Suzuki Swift ferdig 2017
 • Suzuki Swift ferdig 2017

Den første er elegant stil, og som densnavnet antyder, gir modellen et mer elegant karakter. det inkludererflere biter i krom som er tilstede på støtfangerenforan, tåke lys, bakre dør eller lokkdrivstoff, annerledes i denne finish. 

På samme måte vil det være tilgjengelig også sportystil, med en sportslig personlighet. I dette tilfelletfinne dekning speil i svart,liten bakre spoiler og andre elementer tier karakterPorla carroicería spredning. Du kan se alle bildene i Geneve2017.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: