Ferrari F12 TDF: 799 eksemplarer av et dyr med 780 hk

Endelig er den her! Ferrari F12 TDF bare vist for publikum etter mange måneder med ukjente og spion skudd. Den mest eksklusive, radikale og kraftig Ferrari F12 Berlinetta versjonen viser en betydelig differensiert aspekt av modellen som driver med 780 hk under panseret og en garantert eksklusivitet: kun 799 eksemplarer vil bli produsert!

den Ferrari F12 TDF Det har nettopp blitt presentert og vil ikkela noen likegyldig. Den nye beist av Maranelloblir radikal versjon av Ferrari F12 Berlinetta ogFerrari 599 GTO etterfølger, kan vi si atgener er der og resultatet er ganske brutal.Estetisk og vi tenkte på hvordan det ville bli, takket væreBilder filtrert for noen uker siden, men det er overraskendevesentlige endringer som mottas fra modellen på hvilkendrive. Ferrari F12 TDF har en body kitutvidet og fra alle vinkler vi er nyeviktig. La oss gå over trinnvis hva bringer tilbake detteFerrari, og starter med estetikk.

Ikke gå glipp av det: Det høres FerrariF12 mer radikal

Fronten av Ferrari F12TDF virker rett ut av kategorien StorLe Mans turisme. Den nye støtfangeren med et stort luftinntakSentrale og avrundede hjulbuer gi det en tilstedeværelsemye kraftigere enn F12 Berlinetta Ferrari. På siden av Ferrari F12TDF finne nye dekk multirradio 20tomme og ny luftinntak begge finneneforan og bak. Den bakre del av kjøretøyetmottar store endringer, og mange av dem som skyldesforbedret aerodynamikk i denne modellen. Integrert i spoilerenny bakluken er 60 mm lengre og 30 mm høy, mensden hekkdiffusor er utformet på nytt fullstendig,innlemme de fire eksosrør. Inne i Ferrari F12TDF mottar alle komponentene vi forventer i en bilDette prestacional nivå: karbonfiber, møbeltrekkAlcantara og racing seter med mulighet for monteringSeletøy kan inkorporeres i en ren plass 'racing'.

Ferrari F12 Berlinetta ADV1: Alle bilder (12)

 • Ferrari F12 ADV1
 • Ferrari F12 foran ADV1
 • Ferrari F12 foran ADV1
 • Ferrari F12 ADV1 grill
 • Ferrari F12 ADV1 kant
 • Ferrari F12 ADV1
 • Ferrari F12 ADV1 kant
 • Ferrari F12 ADV1 dekk
 • Ferrari F12 lateral ADV1
 • Ferrari F12 tilbake ADV1
 • Ferrari F12 ADV1 dekk
 • Ferrari F12 detalj ADV1

Men utvilsomt den Ferrari F12 TDF er mer enn en enkel versjon,tar hensyn til antall tekniske innovasjoner det bringer.En av de mest interessante systemer som åpner radikal versjonF12-er systemet virtuell Shortakselavstand (Virtual å redusere avstanden mellomakser), noe helt nytt slik at en bakre akselaktiv slik at bakhjulene rotere om en akseVertikal. Dette tilpasser styrevinkel og styring hardhetog kjøretøyets hastighet. Målet er å forbedre smidighetmontering og stabilitet ved høy hastighet.

Dette er V12-motor Ferrari F12 TDF

Den viktigste rival Ferrari F12 TDF: Lamborghini Aventador SV

Og det er at agility er en av de elementene som harsøkt å forbedre Ferrari F12 i TDF, en atferd som ønskernærmer seg konkurranse modeller som Ferrari 599XX. Vekten og aerodynamikk erogså viktige elementer for å oppnå dette, og her møterlangt: Ferrari F12 TDF Slankende 110 kg, takket væreutstrakt bruk av karbonfiber i både på utsiden oginteriør. Aerodynamikk har blitt vesentlig forbedret, bedredobling av luftmotstandskoeffisient og bakketrykk på 200 km / t,generering av en 230 kg bakketrykk til athastighet.

Den Aerobridge på forsiden av bilen har blitt redesignetfor å optimalisere luftstrømmen, mens de tre parenebak gjellene, vil du utvikle seg ved instituttetFerrari konkurranse, er ansvarlig for 30% økning idownforce. Alle disse aerodynamiske forbedringer føre tilFerrari F12 TDF til et nytt nivå, ytterligere distansereFerrari F12 Berlinetta både dynamisk og estetisk.

Mekanisk, opprettholder Ferrari F12 TDF en V12-motor6262 cc og å øke sin styrke i det opprinnelige 740 hkopp til 780 hk ved 8500 rpm, gi strømUtgangen fra 125 hk / liter. Dreiemoment øker inntil også 705 Nm6750 rpm, med 80% tilgjengelig fra 2500 rpm. erDe har utviklet mange modifikasjoner til denne mekanismen, inklusiveinntaksrørene variabel geometri som benyttes iformelFerrari F12 1. TDF har en ny vri på denDCT F1 overføring, med tannhjul 6% kortere og med enoppgiring Hastighet 30% raskere og 40% ireduksjoner.

Test laferrari (7)

 • laferrari

  963 hk dominerer LaFerrari regn, krever mye konsentrasjon

 • Laferrari tilbake

  Dette er den delen som vil se de andre sjåførene. Diffuser med integrerte klaffer imponerer

 • Laferrari side

  og skremmende proporsjoner: mer enn to meter bred, og mer enn et lite høy. En skarp figur

 • Ferrari LaFerrari inne

  En minimalistisk interiør der alt er rettet til kjørestilling

 • Laferrari boks kontroller

  De cuentavueltas du har igjen opp til nesen. Alt er digital og tilbyr massevis av informasjon om bilen

 • Laferrari produserer

  Drømmen fabrikken. LaFerrari er født her, alt er gjort med den ytterste delikatesse

 • Laferrari chassis

  Hvis strippet til LaFerrari et element er hovedpersonen karbonfiber

Til syvende og sist, er mye mer enn en ny Ferrari F12 TDFversjon. Inneholder mange tekniske nyvinninger og estetisktar sikte på å ytterligere forbedre dynamikk og kjøreglede,gjør F12 TDF i en av bilene mest effektive avplanet. Fordelene er av infarkt og nådde 100 km / tfra stillstand i 2,9 sekunder og sikret eksklusivitet:bare vil de bli produsert 799 eksemplarer for kundenemerkevare, med en pris som selv om det fortsatt er et mysterium, vinnetrolig en halv million euro. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: