Volkswagen Golf 4Motion: mer trekkraft

Volkswagen Golf 4Motion selges allerede i vårt land for en pris på 28,960 euro. Tyske kompakt tilbyr muligheten oppnår bare firehjulsdrift, koblet bare til motoren 2.0 TDI 150 hk og Sport finish.

med Volkswagen Golf 4Motion kommer firehjulsdriftden nyeste generasjonen av den berømte tyske kompakt, Volkswagen Golf7. Det gjør hamden første bil fremstilt på den nye modulplattformenMQBVAG-gruppen, som tilbyr dettekonfigurasjon.

Den firehjulsdrevne nye Golf4MOTION Den er styrt av den nyeste generasjonen clutchCentral multiplate: den Haldex 5, at under optimale betingelsertrekkraft og til å lagre brensel, gir fullt dreiemoment til akselenfront. Imidlertid, ved hjelp av en elektrohydraulisk pumpe erstand til å sende nesten 100% av motorkraften til hjulenesenere, slik at noen ganger kan kommeoppføre seg som et bakhjul.

En av de viktigste innovasjonene av Volkswagen Golf 4Motion erfølte i vekt. Den nye generasjonen av dette systemet blirslankende 1,4 kg i løpet av den foregående, som, kombinert med besparelsevekt på ca. 100 kg av den nye bunnkonstruksjonen Volkswagen Golf, anbringer den totale vekti 1449 kg. Dette er figuren av egenvektfor motor 2,0 TDI 150 hk, den enesteDet tilbyr i Spania.

Ytelse og atferd av Volkswagen Golf 4Motion

praktisk talt tallforbli uendret fra front-stasjonen modell: 211km / t hastighet, en akselerasjon på 8,6 sekunder i0-100 km / t, utslipp av 122 g / CO2 for hver km reist og en offisiell forbruk4,7 liter. Ja, jeg gir som markerte kjørecomputeri løpet av de 360 ​​km kunne jeg gå i løpet av testen:5,7 l / 100 km.

I løpet av disse kilometer, der de har gått mellom landTyske og østerrikske, var alt; Mens det er sant at mer ennhalvparten var for 'autobahn' (deler av tyske motorveier utenJeg fartsgrense), på grunn av kraftig snøfall hastighetDet var begrenset til 120 km / t, så cruise varakkurat det samme som på spanske veier.

Selv om veien var helt våt og snøintenst, jeg lurte på hva som var meningen med denneVolkswagen Golf VII 4Motion (En kompakt-diskenfire hjul), fordi i disse forholdene ESP virkelig væreden eneste manager til å holde en viss fare i sjakk ... Ogat alle nye biler og ta 'som'.

Ruten førte meg til byen Kitzbühel i Tyrolautriaco (som finner sted årlig årlige avtalerSki-VM). Som jeg nærmerVeien begynner å bli hvitere. Nå er alt jeg møterSnørydding, vegskulder med meter og en halv av snø og bilerbegravde snøstorm. Plutselig leserenDet forteller meg 'der ute'. en rampe vises foran øynene mine med eninclicación mer betydelig oppover i det usynligeasfalt steds. Invitablemente Jeg lurer på: Har du virkeligder ute? Unhesitatingly begynner stigningen: alt er i orden,med unntak for et visst tap av forakselen vei tilangripe noen kurve, virker alt perfekt ... inntil jeg fåren rad av biler ... i midten av klatre.

Jeg har to BMW, en foran og en bak, og jeg holderLurer på om de tre vil være i stand til å gjenoppta marsjennår du berører. I det øyeblikket kommer, den 1-serie begynner over meggjøre 'ideias' og etter noen spente sekunder, oppnådde igjenbevege seg fremover. Nå er det min tur. Gulv med vedtaketstrupe og slipper clutchen. Udramatisk. Her ja, altDet begynner å gi mening. Den Haldex 5 Golf 4Motion showsitt arbeid og se i bakspeilet som 3-serien jegskjer er at det 'ser og som ønsker' det bak. mangeNoen ganger, drivsystemet Volkswagen Golf 4Motion,heller ikke presis mister trekkraft fremover å sende tilbake, menDet er i stand til å forutse behov basert gripendekontinuerlig overvåke motormomentet etterspørsel etterdriver, den hjulhastighet eller rotasjonsvinkeladresse.

Det er sant at her i Spania, disse ekstreme forholdene er sværtsjeldne og vil trolig kreve en all-wheel drivekompakt som dette er på grunn av den ekstra sikkerhet som baretilskrives noen bil i denne konfigurasjonen, og at det bareanmoder de som, for svært spesielle grunner (for eksempel behovetfor å få tilgang tidvis gjørmete land eller bor i områdersvært regnfull), de foretrekker å ha fred i sinnetfirehjulsdrift. O, som bare kan.

Finish og prisen på Volkswagen Golf 4Motion

Tilbudet i Spaniaden Nye Volkswagen Golf4MOTION Det er begrenset tilmotor 2,0 TDI,teknologiBluemotion (inkluderer start / stopp), og 150 hk, som er festet til manuell girkasseseks relasjoner og et enkelt behandling, sport. Det inkluderer blant annet fem moduserKjøring kan variere ulike parametere som for eksempel hardhetspjeld, styring eller motor oppførsel.I tillegg, som forpaknings frigivelse inneholder xenon frontlys og17-tommers hjul. Hvis du ønsker, kan du nå få enav 28960euro.Понравилась статья? Поделись с друзьями: