Lenge leve avskrivninger! Ferrari F355 til en pris på Audi A3

Lenge leve avskrivninger! Ferrari F355 til en pris på Audi A3

Avskrivnings avhengig biler kan være veldig attraktivt. En av de beste eksemplene er Ferrari F355, en modell som vekker beundring av mange takk til sine slanke og elegante linjer kombinert med en fantastisk 390 hk V8 motoren i stand til å sette Willies til noen. For mindre enn 50.000 euro kan du gjøre med en av disse, kan det samme koster en Audi A3 med statister eller BMW 5-serie diesel skrelles. Fristende minst, synes du ikke?

Jeg vil si at Ferrari90-tallet er de som har alderen bedre. Hvorfor? deresLinjene er rene og klassisk, elegant, uten fanfareestetiske og derfor tidløs. Noen eksempler på Ferrarisden tiden er Ferrari 550 Maranello eller hovedpersonen i denneArtikkel: Ferrari F355. Den 'bis-faren' strømFerrari 458 Italia har vært å mistepris og avskrivninger Det har ført til markedetSpanske enheter kan bli funnet for mindre enn 50.000 euro.Men hvis du bestemmer deg for å kjøpe den i USA, kan du gåfor litt over 30.000 euro Hva en god handel!

Hvis dette er eBay oversikt der de selgerFerrari F355 Spider for 33.500 euro. I Spania denne modellen ernoe mer verdsatt, fordi færre enhetertilgjengelig. Men i alle fall, slår det meg som en av debeste valg hvis du vil ha en rendyrket sports tjenester!og hvorfor ikke, som en mulig investering i middels eller lang sikt. detJa, hvis du ønsker å bruke som ikke trenger altfor ogpitched lydgivende quad eksosutløp børhar nerver av stål for å ikke ta en tur med ham hversøndag:

Det er også sant at disse kjøretøyene det er ikke barekjøpe, også må holdes, og det er der det er nødvendigen strøm konto mer oppløsningsmiddel. En annen faktor mot somgode italienske sports er at pålitelighet er ikkemest bemerkelsesverdig trekk ved denne Ferrari. Men hvis du likerbiler, allerede har en å flytte daglig og har nokdriftsbalansen å behandle deg selv, FerrariF355 er en av de mest interessante opsjonsmarkedetsport secondhand.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: