Audi A6 Hybrid: Silent og rask, men mindre praktisk

Mekanikken i Audi A6 Hybrid fungerer veldig bra og gjør det svært ønskelig modell i sitt segment. Prisen spiller også i hans favør. Men dette synes sent og teknologiske sedan å ha fienden hjemme.

den Audi A6 Hybrid Det er en sedan segment E-tiltak4,91 meters- hvis særegenhet er at den beveger seg gjennom tomotorer. Den første er termisk og er hverken mer eller mindre ennTFSI 211 hk som skjuler Volkswagen Golf GTI under panseret; denandre stasjonen er elektrisk og betaler 54 hk. Den totale kraften ernoe mindre enn summen av de to, men den totale 245 CVJeg forsikrer deg som er mer enn nok til å gjøre detteAudiganske rask bil. Faktisk er det denne delen av førsteplasseres i positiv balanse på den tiden lurer på om det erdet eller ikke som et alternativ å vurdere innenfor området.

Som jeg sa, 245 hk merkelig formet varselumiddelbart når du trykker på høyre pedal. Mye mer enn iDe fleste biler med forbrenningsmotorer, inkludert de som erganske kraftig. Dette har å gjøre med den elektriske motorengir et ekstra trykk som om en turbo rask responstratase- og også med god motorytelseturboladet TFSI det tilhørende automatisketiptronic en clutch og åtte-trinns oppnårbilen akselererer raskt i alle situasjoner.

den Audi A6 Hybrid Den har tre kjøremodi:helelektrisk, normal og sport (de to sistnevnte kombinerebegge motorene). Den første er ment å være i stand til å oppnå100 km / t eller rulle opp til tre kilometer på 60 km / t. i praksisoppnå disse tallene er ikke lett, men det som er sikkert erbilen er i stand til start av i absoluttElektrisk nesten alltid stille. Når i gang, og måtenEV deaktivert, kan du velge å rulle en måterolig, glatt og med en veldig lavt lydnivå hvis du står littakseleratoren-det betyr ikke at du må gå saktenødvendigvis, men motoren bistå gjørlanserte bilen gå uten varme behov for å gjøre nettoppforsøk på å få eller opprettholde deseada- hastighet eller,Ellers kan du slippe løs den doble personligheten til sine mekanikereoppnå bemerkelsesverdig akselerasjon.

Jeg kan ikke si enestående fordi det er Audi A6 3,0 TDI, lik makt medsom jeg er nødt til å sammenligne hovedpersonen i denne testen. ogDet er der hybrid begynner å miste poeng fordi hans brorDiesel oppnår ikke bare bedre ytelse, men forbruket erlitt lavere -5,9 vs. 6,2 l / 100 km og kostnads ​​2500euro mindre. Dette, bortsett fra TDI har firehjulsdriftog Hybrid front, og med standard utstyrnesten modellert og til og med diesel kan montere en rekkeden andre er ikke valgfrie elementer. Jeg mener, for eksempelstyring, stansing og adaptiv hastighetskontroll, densportsseter eller system som projiserer informasjon omfrontruten. Ja, det er rimelig å si at hybrid inkluderer leserenserien, som TDI gjør, og det er ikke akkurat billig:2015 euro.

Når jeg er i ferd med å svare på det uunngåelige spørsmåletom det er verdt eller ikke Audi A6 Hybrid, åpnebagasjerommet og gi meg ansikt til ansikt med et volum på 375 liter meregen kompakt sedan. Ingen spor av 530 liternoen A6 fordi batteriene er plassert midt i det området,som ikke bare reduserer den kapasitet, men etterlater et trinn ilast kompliserer oppgaven med å skrive inn bagasjennormale dimensjoner. Dette, i en fire-dørs sedandet mangler porten er spesielt kritisk.

Den endelige prisen er 59,320 euro, lavere ennde fleste rivaler fra andre merker, men noe høyere ennden 'fienden' du har hjemme. Et godt valg? Hvis du ønskerintrodusere deg til en verden av hybridisering og du klart at detteDet er din prioritet fremfor andre praktiske sikkertDette A6 er. Hvis plassen, prisen, den daglige utgifter ellerletthet er viktig for deg, så kan det ikke være detdu er ute etter.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: