KYMCO frem to av sine modeller EICMA 2017: En scooter eventyr og trirueda

KYMCO tilbyr en liten forhåndsvisning av sine nye produkter for EICMA 2017

KYMCO ikke ønsker å vente på sin pressekonferanse Hall of Milan 2017 og har allerede tilbudt oss en liten smakebit av hva vi ser den 7. november på EICMA.

KYMCO: alle scootere og oppdaterte priser

KYMCO frem to av sine modeller EICMA 2017: En scooter eventyr og trirueda. Den taiwanske firmaet har ikke ønsket å vente med å Tirsdag 7 november, når han er planlagt sin pressekonferanse for å avsløre sine nye modeller i 2017 Milan Show og vi har to meget betydelig over hva den asiatiske produsenten har i hånden fremskritt. 

Begge modellene være en del av konseptene C-serien, en ny generasjon av scootere med en klar eventyrlig tilnærming og etterlot litt til side den 'supermini' oppfatning av resten av serien. Dette er spesielt merkbart i den første av modellene sett i bildet og du kan si som vil være en klar konkurrent til Honda X-ADV

Tilstedeværelsen overfører denne maxiscooter rent off-road og også fotografiet er tatt på en grusvei, utvetydig tegn på at denne sykkelen skal fungere kyndig i denne type terreng. Det viser seg også at justerbar frontruten vil og vil inneholde radiale plater både foran og bak. veldig interessant setedesign Det ender i en støtte som hviler på toppen saken for å fremme komfort for passasjerene. 

På den annen side, og som for oss er en hyggelig overraskelse er bilen trirueda, mye som sin navnebror utforming eventyr. Faktisk er den eneste mest merkbar ved første øyekast, å bare kjenne de tekniske detaljene for motoren og andre, er forskjellen i hjulene, som er mindre i størrelse for å lette tilstedeværelsen av to tog på forakselen. I begge tilfeller er dekkene signert av Metzeler. Har KYMCO innsats for å kjempe mot den nye Yamaha Niken?

Det vil være svært interessant å vite mer informasjon om C-serien begreper i Hall of Milan 2017. To maxiscooters med en klar referanse til en annen modell tar utgangspunkt, som er ingen ringere enn KYMCO AK 550. Det er klart at KYMCO satser denne nye batch modeller for større forskyvning og nivå av utstyr. Og vi feirer det.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: