Test Peugeot 400 RX-R Metropolis 2017: En vellykket spin

I denne første testen Peugeot Metropolis 400 RX-R 2017, og vi har sett at denne sykkelen trehjulssykler som kan kjøres med kortet B bilen forbedring rett på svakheter i den opprinnelige modellen, så det blir en maxiscooter virkelig nye (og mer interessant). Vi har filmet i Barcelona, ​​og disse er våre førsteinntrykk.

Han ble født litt slipstream av Piaggio MP3, men med et snev merfargerik og 'premium' og nå tilbake til å bli virkelig fornyetdefinitive referanse i fortsatt voksende segment av treHjul: scootere som er godkjent som trehjulssykler (L5e) tilDe kan også bli gjennomført med B bil lisens. Og nå,siden de første krappe svinger mellom rulle gjennom gatenekurver Montjuïc (Barcelona), har sett sin storefremgang og hvordan det skinner rett på de punkter hvorvakle den opprinnelige modellen: dette er vår første testMetropolis nye Peugeot 400 2017 RX-R.

New Metropolis Peugeot 400 RX-R 2017 (13)

 • Test-New-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017

  Vi har satt i styret for den nye Peugeot Metropolis 2017. (Bilder: produsent, RF).

 • Test-New-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-front

  Nærmere bestemt er det 400 RX-R versjon av denne trehjulssykkel.

 • Test-New-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-sving

  Endringene er mye viktigere innenfor enn utenfor.

 • Test-New-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-side

  Og vi har sett fra begynnelsen i denne første kontakten.

 • Test-new-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-rise

  400 2017 Metropolis tur mye bedre enn forgjengeren.

 • Test-new-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-upload-aksjon

  De mest merkbare forbedringer er faktisk det arbeidet som har blitt gjort i front.

 • Test-new-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-upload-action-Montjuic

  Motoren tilfredsstiller Euro 4 og nå innføring inn i rekken av ABS og traction kontroll har vært store skritt fremover.

 • Test-New-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-logoer

  Estetisk, vil RX-R versjon gjenkjenne disse røde striper på deres eneste farge tilgjengelig i matt finish.

 • Test-New-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-box

  Bildet forblir som fullført.

 • Test-New-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-hanske

  de samme knappene åpnings bærere og svinghjul 'Selvspennende' ved siden av foran hanskerommet.

 • Test-new-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-trunk

  Den Byen har ennå større kapasiteter i forhold til den første generasjon.

 • Test-new-Peugeot-Metropolis-400-RX-R-2017-trunk-brystet-back

  Gjenforteller rommet med en vellykket uavhengig åpning bak.

 • Nye Peugeot 400 RX-R Metropolis 2017

Så, er det første du må si at dette er en "svinguventet" av hendelser, fordi selv om produsentenFrench alltid sagt du måtte jobbe veldig alvorligdet, hva de har oppnådd rundt forakselen erærlig slående: en hel masse mer raffinert ognøyaktig.

alle nyePeugeot Scooters 2017.

Estetisk, denne versjonen RX-R skiller seg fra sin søsterkjeden i matte fargen du ser i galleriet og røde stripersiden. Videre, i alt fortsatt veldigPINTON kaller lite oppmerksomhet ... hvis det du ønsker er å se for øyeforskjeller fra det vi allerede visste: samme form, fargeligner Metropolis 400RS vi testet på dagen, meget komplett bilde (med sensortrykk uavhengig på hvert hjul) og instrumentering ogkjent plass utvendig og innvendig (nå mer trunkselv med den samme uavhengig åpningen ved knapp-i todiferenciados- mellomrom), starte uten nøkkel typen rulett'Selvspennende', spesifikk dagslys, bremse og låseelektronisk tilt bruke knapper og følelsen ...premium kjøretøy på alle fire sider.

Men når du starter, er motoren allerede bemerker littmer raffinert. Ok, jeg ser på dette med en gang fordi jeg vetden mekaniske aspektet er også ny, og her Peugeot har krølletecurl og det har ytterligere forbedret sin blokk som var hans punktSterk hensyn til konkurranse, mer effektivt, bedre kontaktog, fremfor alt, oppfyllelse av Euro 4-kravene.

Men overraskelsen: før fra å gi gass, la merke til at i nevender er en spak som aktiverer to kontrollnivåertrekkraft (en mer urban og en annen beregnet for drift av merdynamikk). Jeg går ut og sjekke at alle komplimenter fra fjoråretopprettholde eller forbedre: fin lyd, Svar sværthøyre til hver situasjon, god aerodynamisk beskyttelseløftes foran skjermen uten skruer ... Og det beste: iførste svingene, endelig du slutter å anklage medfødt tendensJeg hadde denne sykkelen til å gå vertikalt.

I tillegg, har de vært sterkt redusert vibrasjon og styret oger ikke så skarp håndleddet på humpete terreng, ellergå over støt, støt eller lydspor.

Alle Peugeot motorsykler ogsine priser.

Det gjør god temperatur og ruten er hyggelig.Selv i havneområdet i Barcelona, ​​hvor det har funnet steddette først Metropolis teste nye Peugeot 400 RX-R2017 det sidevind er ikke for tiltalte, selv omJeg hastverk, den samlede vekten gjør at du ikke føler deg 'solgt'som i flere aerodynamiske rammer, faktisk, menogså lettere og 'flytende'.  

Nye Peugeot Metropolis 2017 (3)

 • Peugeot-Metropolis-2017

  De nye Peugeot Metropolis 2017 har blitt presentert på EICMA 2016.

 • Peugeot-Metropolis-2017
 • Peugeot-Metropolis-2017

Til slutt, igjen ned den katalanske 'Magic Mountain', er hanpå tide å prøve litt bremsing, noe som igjen i detteTouchdown, er en stor forbedring også sett: bremsekombinert (CBS) Han har endelig gitt vei til området til ABS. denCBS-systemet er et billigere alternativ at noen produsenterDe dekanter i visse modellene 125 ccm for å redusere vekt oglette å håndtere kunder kommer fra bilen og aldri harselv kjørt en moped. Men hvis du allerede litenABS slagvolum ikke stoppe når et kjøretøy er uovertruffenved nødbremsing uten å låse hjulet og opprettholdelseIkke noe å si på fast ledelse og deslizantes-, kanskje Peugeotsyndet litt optimistisk å ikke inkludere det i sin førsteStorby (storby første test Peugeotgenerasjon). 

PeugeotMetropolis RS 400 vs Piaggio MP3 500 LT Sport. 

Denne gangen, i tillegg, har Peugeot innført et annet elementarvet fra biler: automatisk tenning av den 'advarsel' iHvis gjør en veldig sterk oppbremsing, noe enestående i segmentetto og tre hjul. Også tilbake til godkjenningå gjøre det lettere for mindre erfarne ryttere, virker det sombremsepedalen (etasje, til høyre) har opphørt å være en'Formalisme' for å utgjøre en virkelig brukbart element,selv om bruken er helt valgfritt og unnværlig hvis du allerede harminimal dyktighet med håndtak. 

Test Peugeot 400 RX-S Metropolis Barcelona

kort sagt

Sviktende å grundig teste denne bilen for mertid, vår første test nye PeugeotMetropolis 400 RX-R 2017 Du kan ikke avslutte uten å anerkjenne hvaDet er tydelig fra begynnelsen: den franske produsenten har gjort veldigleksene sine i en relativt kort tid og tilbudinteressant og forbedret produkt bilen ser,atferd og Fordelene med maxiscooter og ser veldigslående nå det spanske markedet ønsker å monopoliseremarked tre hjul sykler for kort B, takket væreen god respons, mye kapasitet og pris avutgivelse 8,699 euro (Med ett års forsikring, tyveriinkludert).

Det beste: motorkapasitet, premium utseende.

Verste: overvekt og begrensninger som ligger i dennesegment i forhold til andre tilsvarende maxiscooters men tohjul (du kan parkere på fortauet i enkelte byer). barefarge tilgjengelig i denne versjonen. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: