Maserati GranTurismo MC Stradale: de meest radicale

Het is door 1.670 kilo gewicht, sportievere versie van het merk. Daarnaast is de Maserati GranTurismo MC Stradale is een beest circuit ... en dient ook in het echte leven! Het is toch een sport waarmee te dromen.

De 'Race' mode Maserati GranTurismo MCStradale Het is moeilijk uit te leggen in woorden, en ik hebprobeerde vele auto's: Verander handmatig bediendecarbon peddels, effect in de wervelkolom om vaneen relatie met elkaar (verschuift van één versnelling naar de andere 60milliseconden) en het geluid ... het is alsof de wereld vanconcurrentie. 

Bijvoorbeeld, als je rond 2000 de stad zal er voetgangerkijk niet waar het vandaan komt zo'n din. Maar het goedeDeze verschijnt niet wanneer u te versnellen. Het beste is als je je voet op te heffengaspedaal en behoudt V8 Ferrari thuis: zo verslavend je een terugslag te horenzult u merken dat u slechts schokkenluisteren. 

de nieuwe Maserati GranTurismo MC Stradale jeHet maakt het gemakkelijk als je rust wilt. De 'Auto' modus merkenvoegt meer comfortabel. Verander de tijd wordt verlengd tot200 milliseconden, rozijnen een hogere verhouding van 2,500en 3000 rpm en 100 km / h is reeds zesde gekregen. gevoelje hebt is je in een Citroen C4 Picassomet veranderingen 'CMP': tussen de tandwielen machtsvacuüm ontstaat datHet maakt je zijn hoofd te schudden alsof je ja gezegd tegen alles.

maar dit GranTurismo een auto is gemaakt voorrunning; de perfecte machine voor liefhebbers'Race-client'. Het heeft een onvermoeibare Brembo keramische remmenen de behuizing is verlaagd 10 mm voor en achter met 12ten opzichte van Maserati GranTurismo S. Het heeft ookmet een mechanische zelfremming en is verlicht. In totaal heeft hij verloor110 kilo opzichte van dat model met maatregelen zoals arbeidmassa van de koolstofvezel of lagere akoestische isolatie.Over de laatste, ik erken dat ik je al duizend keer hebben bedanktdegenen die dit zo'n fantastisch idee gehad.

Zoals voor sportiviteit, ondanks alles, ik denk niet dat dat beter is daneen Ferrari 458 of Porsche 911 Turbo:Ik vind het geweldig en enigszins onhandig in smalle berggebieden,maar met goede asfalt en iets breder wegen is een machinedat heeft geen limiet: snelle bochten snack (die in ditgeval zijn, maar de vorken) en de daaraan gekoppelde nochdespeina. na de test, Ik ben naar de comeconclusie dat om het meeste uit je moet krijgencircuit, want het is daar waar u kunt profiteren van hunstudeerde aerodynamica om meer downforce te ontvangen (25%voorste en achterste 50) vanaf 200 km / h, of ESP permissievezetten de kriebels.

Misschien als de nieuwe Maserati GranTurismo roll Sportzal de hoogste trede van het podium te verlaten. Voor nu, niemand wintbinnenshuis ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: