Test: Opel Mokka X 2016, het meest verbonden van alle

In deze eerste test van de Opel Mokka X 2016 hebben we gezien dat niet alleen de esthetiek is bijgewerkt, maar gepostuleerd als het model met een betere connectiviteit in zijn klasse en een systeem van 4x4 dat u veelzijdigheid en een wereld van mogelijkheden uitgeeft asfalt. Het is beschikbaar vanaf 21.837 euro.

Niet te missen: Opel

Mokka X, nieuwigheidde

Geneva Motor Show

we bieden Test de Opel Mokka X 2016 voor de eerste keer. dedoel is om te ontdekken hoe het is veranderd en zien of het in staat zijn om te krijgen is geweesteen dag om te vechten op gelijke voet met rivaliserendede Renault Captur, Mitsubishi ASX, Juke of CX-3.Hoewel de lengte (4275 mm) halverwege geplaatst tussendeze stedelijke todocamono en compact (Kadjar Renault, NissanQashqai of CX-5).

Te beginnen met de voor de hand liggende, de naam. Ja, want het iseerste verandering. Tot nu toe was Mokka te drogen, maar aangezien ditgeneration 2016 hernoemd Opel Mokka X. metdeze brief vanaf dit moment worden alle bellenSUV en crossover modellen nieuw merk van de bliksem.

U kunt een video van de eerste mpresiones ziendrijvende Opel Mokka X:

Het volgende ding dat is veranderd, is het ontwerp. Het uiterlijk heeftcompleet veranderd, maar de waarheid is dat ik nog steedsbijna hetzelfde. Dat is zeker niet een punt in zijn voordeel. hoewelHet is waar dat de nieuwe koplampen met LED-technologie zalZij bieden een meer actuele lucht en heeft nu een beterAërodynamica: de Cx 0,35, wat leidt tot een grotereefficiëntie, zoals we later zullen zien.

Binnen de esthetische revolutie is het duidelijk endank vooral dat zich zorgen maakt over het elimineren buffet warenVolledige eerder beschikbare knoppen op de middenconsole.Nu is het interieur is geïnspireerd door zijn compacte broerOpel Astra, is meer intuïtief enHet heeft meer horizontale lijnen en schoon. Bovendien, mountshetzelfde multimediasysteem IntelliLink, met een schermacht duim dat volledige connectiviteit biedt met uw mobiele telefoon,want het heeft carplay Apple en Android Auto. 

Dit gecombineerd systeem OnStar, Het is wat het mogelijk maaktverantwoordelijk voor Opel zeggen dat er geen andere SUV-segment Bbetere connectiviteit. Het is toch de beste in dezesectie, maar als je laat ik me pedant, laatmenen dat als het idee is om de moderniteit en technologie over te brengenlaatste generatie, misschien moeten ze hebben gekozen voor een doosminimaal gedigitaliseerd controles, als je kunt vinden,Bijvoorbeeld, in de Renault Captur, niet klassiek arrangementanaloog. Wat beveiliging betreft, staan ​​ze boven alleopties van de Opel Eye-systeem en adaptieve koplampenAFL LED, die automatisch regelen lange en korte verlichting enbochtverlichting-functie.

Opel Mokka mechanica X 2016

De motoren beschikbaar voor de Nieuwe Opel Mokka XZe bieden vermogens van 110 pk tot 152.Specifiek catalogus modellen heeft twee blokken diesel1,6 liter met 110 pk en 136 CV waarvan brandstofverbruik3,9-5,0 liter / 100 km; CO2 emissie van 103-132 g / km.

Het heeft ook een turbocharged 1.4-liter benzine140 pk, die gemiddeld verbruik verklaard is 6,2 l / 100 km. Dit, inBij de lancering, omdat onder het bereik zal zijnvermeerderd met 1,4 ECOTEC Turbo Direct Injection 152CV automatische zesversnellingsbak en de aandrijvingvier wielen (gecombineerd traject 6,4 liter / 100 km en de uitstoot van 148g / km.

Ik heb de gelegenheid gehad om de motor die zeker testen gehadzal de kern van de verkoop van Opel Mokka X vertegenwoordigen, dat wil zeggen 1,6CDTi 136 pk, een motor niet getoond is luid enduwt geleidelijk, hoewel ik was verrast dat het gebiedLaag cuentavueltas getoonde luier dan gebruikelijkgebruikelijk in een turbodiesel motor. In feite, zijn 320 Nm leveringkoppel bij 2000 rpm.

Als op dit punt je je waarschijnlijk af hoe het zich gedraagt ​​denieuwe Mokka, laat me je vertellen dat er geen verschillen met betrekking tot devorige model, als ik bevestigd die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling vanmerk chassis Rüsselsheim. Nou, geen verschillen in hunrespons, hoewel zij zich hebben aangepast ophanging en aandrijvingstructurele veranderingen in deze nieuwe versie niet varieertde dynamiek van de auto.

Mokka dynamische gedrag van X

De unit tests voerde ik was uitgerust met4x4 systeem dat werkt door middel van een koppelingElectronic multidisc, die ongemerkt kan verspreidenvermogen tussen de voor- en achteras van 100: 0 tot 50:50.Gedurende de dag-tot-dag functies als een economie auto rijdenvoor- en indien verlies aan tractie gedetecteerd de achterasHet begint automatisch te werken. Ik kon rijdenkort stuk weg met lage complicaties en droog als eenwaarmee ik reisden meer je vertrouwendoorgeeft aan dit land te rollen zonder angst aan te raken. alroad 4x4 zou zeggen dat is een plus in termen vanverbetering van de veiligheid en dynamiek. Als u genieten van een gebiedbochten of winter op gladde wegen om dieper te reizenof ga skiën op sneeuw routes maken geen twijfel over dezevariant moet uw eerste keuze zijn.

De Opel Mokka X is al beschikbaar vanaf 21.837 euro,maar als je bent u van harte welkom om de campagne en de rest van lanzamientyopromotionele kortingen, kun je het voor 17.753 euro.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: