2017 Mazda6-test: meer rijplezier

Hier heb je de test Mazda6 2017 een sedan die wordt geleverd met lichte veranderingen die vooral voor rijplezier, natuurlijk, te verbeteren. Bevat nieuwe materialen en graphics aan boord, verbeterde NVH hun dieselmotoren, evenals de G-Vectoring Control, een systeem dat helpt te traceren van de bochten soepeler en veiliger.

in deze 2017 Mazda6-test Je zal nagaan alsJapanse sedan blijft een van de meer referentiesEvenwichtige segment. En dat deze 'restyling' isvrijwel nihil in het buitenland, waar slechts verander despiegels, nieuw ontworpen en nu, ja, vouwenautomatisch.

Waar ze echt hebben genomen de rest is in het plezier van hetrijden. Om te beginnen heeft het merk zijn materialen verbeterdinterieur, ook omvorming van het stuurwiel (nu ookverwarmd) en inclusief een nieuwe Head-Up Display. dezeelement is nu verkrijgbaar in kleur en geprojecteerd op de voorruitallerlei informatie, met inbegrip van uw nieuwe cameraherkenning van verkeersborden en het vervangen van de oudelaser. En nu ook het reguleert de hoogte automatisch metopzichte van de positie van de bestuurdersstoel. 

Met betrekking tot horloges belangrijkste drijfveer informatie,vertonen ook nieuwe en meer geavanceerde graphics met eeneen betere weergave.

mazda6_hud

Als voor verbeteringen voor dieselmotoren, de 2017 Mazda6het systeem heeft opgeroepen High-Precision Boostcontrole dat controle over de inspuitdruk en verbetertscherpt gasrespons. Voor zijn deel, natuurlijkSound Smoother dempt geluid van de motor op een manier die zeernieuwsgierig: het gebruikt een dynamische pen ingebracht in de zuigers voorminimaliseren van het geluid. Ten slotte is de Natural Soundfrequentie Controle Het is verantwoordelijk voor het neutraliseren van golvengeluidsdruk en onderdrukken de drie frequentiebanden beoordelingendie ze de neiging om de trillingen van de motoren concentrerendiesel.

GVC technologie

Maar bijna de meest aantrekkelijke nieuwe functie is de G-Vectoringcontrole, een vectorcontrole enige paar zijn soort sindsregelt het motorkoppel afhankelijk van de beweging van het stuurwiel.Het werkt wanneer de bestuurder begint aan het stuur draaien, met behulphet motorkoppel om een ​​kracht van vertraging te genereren en zoverschuivende deel van de last naar de voorwielen en stijgingde greep van de banden. Volgens het merk,voordelen van dit systeem zijn drie: aan de ene kant het vermindert devermoeidheid omdat de 2017 Mazda6 is het gemakkelijker om te rijden naarvergen minder chauffeur inspanning. Ten tweede verhoogtstabiliteit en controle van het voertuig in elke situatie enderde, passagierscomfort ook hoger. onbekwaamontkoppelen en de volgende in de reeks zal het offeren Mazda32017.

Mazda6 2017 (10)

 • 2017 Mazda6

  2017 Mazda6 is onlangs onthuld als een update van de generatie model derde.

 • 2017 Mazda6

  Het bevat verbeteringen in de kwaliteit van de afwerking, deurrubbers en geluidsisolatie.

 • 2017 Mazda6

  Een nieuwe dubbele beglazing aan de zijruiten dat het geluid dat het inwendige binnentreedt verbeteren.

 • 2017 Mazda6

  De laatste ontwikkeling is de opname van een onder de kap die bijdraagt ​​isolatiematerialen.

 • 2017 Mazda6

  Binnen vonden we een nieuw ontworpen stuurwiel en tweaks die kwaliteit te verbeteren.

 • 2017 Mazda6

  De nieuwe Head-Up Display bevat afbeeldingen in kleur een hogere resolutie.

 • 2017 Mazda6

  En tenslotte ook goedkeuring gehecht aan een 4,6-inch LCD-scherm en boordcomputer.

 • 2017 Mazda6

  Het omvat vier motoren (twee benzine en twee diesel) die eerder beschikbaar waren.

 • 2017 Mazda6

  Maar diesel opties zijn verbeteringen in de reactie van de motor en luidheid.

 • 2017 Mazda6

  Tot slot, verschillende systemen en security assistenten maken hun debuut in de 2017 Mazda6.

Eerlijk gezegd, in de weinig contact hadden wemet dit systeem rond Barcelona, ​​is het moeilijk omwaarderen, maar het lijkt erop dat in de kleinste hoeken, de autoHet rust beter en veel inertia aan boord niet voorkomen.Respect voor motorgeluid, verbeterd hier is het zeer merkbaarmeer. Nu maakt minder lawaai, minder trillingen en bewegingenbewerking veel verfijnder vrijwelniveau van de benzinemotoren. En dat is iets te zeggen.

mazda6_con zee

En is dat de motor die we hebben getest, deSKYACTIV-D 2.2 diesel 150 pk resulteert in eenechte traktatie en geschikt voor alle soorten van het rijden. Niet verrassend,Het is de Mazda verwacht om meer te verkopen, zoals tot nu toe is gebeurd enomdat er niets verandert, behalve hij merkte verfijning.Het is nu snel reageren op elke motorOverture gaspedaal en heeft geen probleem maken van1.405 kilo wegen van het gehele voertuig, bewegen metenergie.

Het is ook veiliger

Een niveau van beveiliging technologieën en deelnemersdrijfsysteem 2017 Mazda6 i-ACTIVSENSE coverssommige vernieuwd security technologieën, zoals bijstandGeavanceerde Remmen Stad (SCBS) waarbij de lasernabij-infrarood is vervangen door een vision cameravoor niet alleen vergroot het snelheidsbereikdetectie, teruggebracht van 30 tot 80 km / h, maar is nu in staatvoor voetgangers en rem automatisch te detecteren. En aandacht, omdathandelingen ook omkeren snelheid tussen 2 en 8 km / h endoor middel van ultrasone sensoren.

mazda6_wagon

Het is ook verbeterd Emergency Brake System(SBS), die het gebeurt nu om een ​​reeks van 15-145 prestatieskm / h bij 15-160 km / h dankzij de front camera visie,vult het huidige microgolfradar 77 Ghz.

Mazda6 2015 (7)

 • 2015 Mazda6

  2015 Mazda6 is onthuld, samen met de nieuwe Mazda CX-3, in de hal van Los Angeles 2014.

 • 2015 Mazda6 voorkant

  Het grootste merk sedan krijgt zijn eerste update sinds de opening in 2013 op de markt kwamen.

 • 2015 Mazda6 neus

  Esthetisch, vindt u de 2015 Mazda6 grille herkennen en bumper nieuwe vormen.

 • 2015 mazda6 side

  Ook heeft het nieuwe lichtmetalen wielen en twee nieuwe kleuren aan het lichaam.

 • 2015 Mazda6 terug

  Aan de achterzijde, de aanwezigheid van een aantal pilots die gebruik maken van LED-technologie voor alle functies.

 • 2015 Mazda6 achter

  Het merk zegt dat het ook een verbetering van de prestaties van de salon, die nu nog leuker om te rijden.

 • 2015 Mazda6 Interior

  In het interieur vinden we de Mazda Connect multimedia-systeem met 7-inch scherm.

Met dit alles, ongetwijfeld de 2017 Mazda6 wordt teruggezet op detanden om op te staan ​​om premium-klasse saloons. En sommigen,kunnen we zeggen dat het zal worden aangetast. By the way, dit modelHet is al te koop. Prijzen zonder campagnerelease die een korting van 3.000 euro heeft, alles wat je hoeft tehieronder:

2.0 G 145 pk handgeschakelde versnellingsbak: Vanaf 27.975 euro.

G 2.5 192 pk automaat: Vanaf 37.195 euro.

2.2 D 150 pk handgeschakelde versnellingsbak: Vanaf 30.225 euro.

2.2 D 175 pk handgeschakelde versnellingsbak: Vanaf 34.495 euro.

Toch, als je wilt op zoek naar een ander voertuig lichaamsedan, komt onze recommender.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: