BMW R 1200 R 2015: een meer radicale en sportieve roadster

We testten de nieuwe BMW R 1200 R 2015 een roadster die meer radicale en sportiever dan ooit, maar dat betekent niet afzien van de kwaliteiten tourers die altijd carecterizado. Gaat over de verkoop op 7 februari.

Sommige dingen zijn beste gelaten zoals ze zijn. Maar in de wereld vanmotorfiets, dat heeft zijn risico's, of wat is hetzelfde,verlies van marktaandeel. Een goed voorbeeld hiervan of althansde Duitse fabrikant heeft begrepen ASi is de nieuwe BMW R 1200R 2015: roadster Het is nu radicaler ensport- dan ooit, en dat als hij was thuisgekomen voorKerstmis, zoals noga, in eerste instantie, niet had opende dedeur. Maar zeker, na een paar minuten, hadden ze snelherkend ... en snel zou blij mee zijn, de kleinegeniet van uw 'bedrijf'. 

En het is dat, esthetisch, deze nieuwe BMW R1200 R hij heeftverloren retro elementen die sterk werden gewenst doorKlassieke stijl liefhebbers, dus het is niet ongewoon voor de laatste eenhedende vorige versie zal nu beginnen de handel op de markt.Als 'challenge-retro' -en deze eenheden voorafgaand aan 2006-Ze zijn prima, maar als u op zoek bent naar een veel betere fietskwaliteit, technologie en veiligheid comporamiento bijna hetzelfdeprijs (vanaf 13.600 euro), zou ik een paar dagen te houden, zonder enigetwijfel.

Naast de meer hoekige lijnen, in eerste instantie wat -voorkleur- en vorm het nieuwe omgekeerde splitsing van deze machine. Er warensommige twijfels over het was de draagmoeder van klassieke ensmakelijk 'Telelever' (oplegging van nieuwe centrale radiator eneen lager zwaartepunt) dat sommigen nog steeds hou zoveel van ons-voor zijn jongere sinuosas- buigen kuilen en wegen, maarNet als de rest van de set, moest ik om het te proberen.

we begonnen

Onbewust -een dit echt lang voordat zijnacostumbrarnos- proberen de sleutel op de nieuwe ergonomische handgreepen ik ontmoet een ton. Is de optionele 'Keyless ride' systeem,waarmee u om te ontgrendelen, opent u het deksel van de tank en bootmet de sleutel is opgeslagen in de zak, zoals in veel auto'sstroom. Dus, met twee 'klikt' en op de knop contact,laat de boxer tweemotorige nieuwe generatie-refrigerado lucht en vloeistof, waarbij de olie isvervangen door een mengsel van water en ethyleenglycol startvoorbereiding 125 pk waarmee zullen we amuseren tijdenstientallen kilometers van de bergwegen. Het is hetzelfdeboque van 1170 cc en rijden de BMW R 1200 GS, de R1200 GSAvontuur, de R 1200 RT en de nieuwe R 1200 RS. 

BMW-R1200-r

Zoals we in deze fietsen op het moment, en de probadísimobokser geniet Longevo One Now tweede? jeugd, eenveel nauwkeuriger en actueel is, typische gedrag van eenhet drijfgas die vandaag de dag kan nodig zijn prestaties. vormt eendynamisch instellen met de buisvormige behuizing die niet konden wordensuccesvol en, inderdaad, alles is nu meer 'racing'. 

In het nieuwe scherm, met dag / nacht-modus mogelijkCustomization- deze 'naakte' kunt u ook ook configurerenpuur esthetische overwegingen en bijna gril, zodatecht imporante: rijstanden, die standaard zijnRoadster (voor een directere en sportief rijden zelfdeze voertuigen) en Rain (wanneer we geschoten door firmaglijden en we willen een meer progressieve respons). ookU kunt de ABS en traction control schakelaar ASC,beide zij standaard.

TFT-BMW-R1200-R

De nieuwe R1200 R streeft naar een publiek van tussen de 33 en 50 verleiden, Die de fiets gebruiken bijna dagelijks rond de stad enrond ... Maar ook, om kilometers te maken en te genietenrijden. Dus nogmaals, sportiviteit moetgecombineerd met de veiligheid en het comfort op langere routes. naarAldus BMW omvat een stap verder, de DTC, andere steunelektronische aandrijving die veel actiever, omdatPeilen te allen tijde de manier waarop het brengt hetmotorvermogen naar het achterwiel en ook de voorwaardelijkede onderneming of de manier waarop je het openen ten opzichte van gasstevige grip, rekening te houden met de helling van defiets. Ik heb ook de gelegenheid gehad om dit alles te combineren metdynamisch aanpassen Dynamic ESA suspensie. Ze zijn 795 euro,maar als je wilt om het meeste uit van deze fiets en maken hetveelzijdig mogelijk ... U kunt echter ook kiezen voor deDynamic pakket, dat stijgt tot 840 euro, maar met inbegrip van modiRijden PRO, daglicht, voorruit en sportLED-knipperlichten.

BMW-R1200-R-toets

nieuw BMW R1200 R 2015 gaat over de verkoop 7Februari van 13.600 euro. 

In de testeenheid gebruikt in dit eerste contact enWe kunnen al deze elementen met een spectaculaire kleurWhite Luminous hoewel donkere tinten als laatsteZe zijn zeer elegantes- foto en een aantal accessoires Customization'Giracuellos' (niet ongemerkt voorbij gaan of bij het parkeren), zoals delagere kiel of front cupulín. En dat is precies hetbreed scala van accessoires die deze motor om te reizen heeft-alleen acompañado- afstand en maken het nog meer smakelijk.

Van mijn kant, op bestelling gemaakt, ik blijf met de Sport-versie,meer 'R' en 'naakt', en alle mogelijkheden en prestatiesDeze boxer motor die soprende voorgoed uit de eersteKilometerstand is zo dynamisch en zo is geïntegreerd in de setals zelfdragend element dat je bijna vergeet dat u het dragen bentlange versnellingen of kantelen van het voertuig veel in fotozoals deze galerij bijna moeten 'Ik kijk' naar hem.Ik heb nog steeds te verzoenen mezelf een beetje met de nieuwe voorvorktelescopisch, een element dat overigens perfect voldoetmet de verwachtingen en waarmee je zonder twijfel een agility winnenAdemloos en de strijd weer terug naar de 'jungle'urban. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: