Følg levende presentasjon av Ducati på EICMA 2017

Ducati presentasjon på EICMA 2017 Live-

Ducati presenterer sin nye 2018 fra Milano Show. Følg live online alt som skjer, og ingen vet før de nye modellene av den italienske fabrikken.

Ducati: alle sykler og priser oppdateres i Spania

Følg levende presentasjon av Ducati på EICMA 2017. Trans produsenten er den første til å annonsere for verden sine nye modeller for 2018 og gjør det med stil. fra 21.00 du kan fortsatt leve og online direkte kommende ut av den nye 2018 huset Bologna. 

For å gjøre dette, har Ducati valgt en scene på høyden av storhet som er Lineær Ciack Theater Milan. Fra scenen i teateret, administrerende direktør i Ducati Claudio Domenicalli Vi vil gradvis senket av alle nye Ducati sykler som kan sees hos forhandlerne som starter neste år. En hendelse som sikkert regne med tilstedeværelse av to piloter merke som MotoGP Andrea Dovizioso og Jorge Lorenzo.

For nå det vi vet er at EICMA 2017 vil være vitne til den offisielle kunngjøringen av en av de mest etterlengtede modeller på verdensbasis som Ducati Panigale V4. Den mytiske generasjon av sport huset Borgo Panigale beveger seg over de to-sylindrede motorer og å ønske en ny motor med røtter V4 MotoGP racing og spesielt. 

Ved siden av V4 Panigale, er ganske sannsynlig å også bringe noe nytt på stien rekkevidde, kanskje med en Ducati Multistrada 950 og hvem vet om oppdateringen av Multistrada øverste enden. Det samme gjelder for den scrambler, Vi vet allerede den nye versjonen som er Mach 2,0 og Modell 2017 Full Throttle. Noen rykter hevder også at fore en endelig versjon av 959 Panigale å avfeie alle ut tvilling modell.

Du kan følge live på nettet og gratis presentasjon Ducati på EICMA 2017:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: