Porsche Panamera Diesel: de ‘goedkoop’ is het ideaal?

Er zijn sneller, comfortabeler, meer luxe ... maar beter? De Porsche Panamera Diesel is de perfecte sport sedan 'familie', wanneer u maar wilt haar imago zo persoonlijk.

Ik ga naar 120 km / h tot 1800 ronden. No air of ruis parasieten:maar ik hoor de muziek door de speakers als standaard. Gravesround, scherpe helderheid ... totaal comfort. En klasse, veelklasse. Ik rijd een Porsche Panamera Diesel. I love it. Ja,een saloon diesel wordt het model raden een heleporschista net als ik. Waarom? Laat het me uitleggen.

Om te beginnen, de grote interieur comfort die je inPorschePanamera. In de achterste zitplaatsen, twee zetels genietenindividuele sportveld en veel ruimte. Receptie ... WatIk zal je zeggen: je lucht despite're racen ademen tegen eenbijna een natuurlijke rivaal BMW7-serie of Audi A8. De bestuurdersplaats, zeer laag enmet een stuurwiel ideale grootte en vrij verticaal, het helpt veel,hoewel (vooral in mijn geval) zie de voorste schild StuttgartHet predisposes me nog meer.

En, natuurlijk, is ook demotor. Het is waar dat de V6 heeft 250 pk de dagen (gaanHet wordt vervangen door een 300 pk sterke variant in januari), maar ik denkdie past hier. Serieus. De GTS maakt mijn harentip wat er gebeurt en hoe het klinkt. en de Porschepanamera TurboS... Hoe ga je om te zeggennee tegen een 570 pk auto! Maar om heen en weer te gaan werken, zoalsvertegenwoordiging en zelfs auto als te kiezen om te reizen metfamilie (als je vier) is ideaal.

Deze bron Audi V6 niet ruw en van het geluidinterieur nauwelijks horen fluisterend. 2.000 tpmHij duwt te hard, in staat is om verder te reiken dan 4.000in een tijd, en hoewel de rode markering begint bij 4.600 rpm,waarheid is dat zelden de naald dichter bij dat gebied te zien.

Als u kiest voor de handmatige modus, wanneer u de limiet bereiktRevoluties zijn niet van plan om versnelling te brengen. Een vleugje zeer race(Vergeet niet, we hebben het over een Porsche!), U dient in te houdenhouden als je besluit om jezelf te verwennen en halen het tempo: je kuntworden gesneden in de passerende (en ... ja, ditAutobiografische).

Overigens, de verandering is niet de PDK, maar de Tiptronicacht-snelheid met het oog op een groter gevoel van comfortovergangen.

En aangezien we inhalen de Porsche Panameradiesel, niets beters te animeren het verhaal met een paarhaarspelden. Het is waar dat 1880 kilo leeg verschijnen niet ineen ideale start om curve figuur, maar het feit is datontmoet en solvabiliteit dankzij een richting aan het makenpunt voor het chassis. Het gaat ook om de Sport-modus vande PASM ophanging (1.700 euro), als zwaait enNods zijn bijna geëlimineerd.

Ook weet je waarom ik denk dat de panamera te zijnhebben? Voor de 1.000 km van autonomie die krijgt te bieden heeft ... Ennee, geen vangst: tijdens de test werkelijke verbruik is niet onopgemerkt7.5 liter.

Als uIk zeg dat met een auto gered 90.000 euro, kunt u mijeen psychiatrisch ziekenhuis. Maar de waarheid is dat dit Panamera DieselHij verbruikt slechts iets meer dan een verre neef van de VW Passat. Voor mij is het de panamera datU moet ... hoofd.

hierU kunt de test van de nieuwe Porsche lezenPanamera Diesel 300 pk.Понравилась статья? Поделись с друзьями: