Test: Skoda Scout spaceterug

Scout omdat de Skoda spaceterug, hoewel niet een SUV, je wilt kijken. En hoewel zijn lichaam hunkert land, wegen ja, maar eenvoudig. Hier heb je het bewijs ...

SUV koorts aanhoudt. En het lijkt erop dat voor lang. Daarom is demerken er naar streven om nieuwe modellen te introduceren in dit segment,By the way, het gebaseerd op de veelzijdigheid verkoopsuccesHet is het vergaren van over de hele wereld, waaronder Spanje. En er zijn veelmodellen, zelfs zonder een aantal van haar belangrijkstefuncties, gebruiken ze een aantal esthetische toevoegingen aan,tenminste parecerlos. Is het geval van onze hoofdpersoon,Skoda Scout spaceterug, een familie op dit niveauafwerking geeft een esthetische mantel is niet zonderberoep te gaan.

Niet te missen: Test Skoda spaceterug

Omdat bijvoorbeeld metalen front pannenen achter u een meer casual lucht en geven tegen wil en dank,Ze kunnen van pas komen om deze gebieden te beschermen moeten hem te krijgen doorwegen. Wegen? Welke wegen? Het zou heel gemakkelijk zijn, wantnoch bodemvrijheid is verhoogd in vergelijking met een Skoda spaceterugNormaal, noch het heeft hem een ​​schijntje gegeven vierwielaandrijving.Dus facilitos ... en droog, alstublieft. 

Skoda ontwikkelingen op het Autosalon van Genève 2014 (3)

  • VisionC Skoda op de Geneva Motor Show 2014

    VisionC Skoda op de Geneva Motor Show 2014.

  • Skoda Scout op de Geneva Motor Show 2014

    Skoda Scout 2014 op de Geneva Motor Show 2014.

  • G-TEC Skoda op de Geneva Motor Show 2014

    Skoda G-TEC, op de Geneva Motor Show 2014.

Net als in de wereld van de rally, deze stukken land moetaanvoerlijnen zijn, zoals het grootste deel van zijn werkveld is, ofin ieder geval zou moeten zijn, het asfalt. En het is op dit gebiedwaar anders ga je genieten van de Skoda Scout spaceterug voor velenbeschermers en veel esthetische crossover. Om te beginnen,uw motor. een 1.6 TDI die de eerdere 105 pk vervangtnu Het hotel beschikt over 116 pk, maar vooral grotere elasticiteit.Dus dat is wat ik graag over deze Skoda. Het heeft zeer goedelaag, en omdat slechts 1.500 toeren per minuut antwoordt met waardigheid, in het bijzonder intweede en derde versnelling, en het bereiken van 4500 rpm zondergaten of ongemakkelijk schokken.

Ja, de handgeschakelde versnellingsbak vijf snelheden, ondankshet is heerlijk om te behandelen, is vrij kort en aangezien ditengine ziet elasticiteit en de inhoud consumptie, niet zou zijn geweesteen zesde slechte relatie. En is dat in de vijfde op 120 km / hcirculeren 2.300 rpm, iets boven andere concurrentenVergelijkbare krachten.

Daarmee zou het verbruik beter, maar het is watgoed genoeg. In deze test, in reële termen, zijngemiddelde uitgaven is jonger dan zes liter een zeer goedfiguur. Je zou kunnen verminderen halve liter per 100 km? Goed met datzeker zesde versnelling, maar dat verder zal dwingen te verminderennu en ik de voorkeur aan het gedrag aangetoond inelke versnelling.

Geïnteresseerd: plannen voor de toekomstSkoda

Met betrekking tot de dynamiek, uiteraard niet over een sporten dat in de snel veranderende baan, de passage lijdenaf en toe misselijk schommelen. Maar juist voor datDemping halverwege tussen hardheid en beheersing, ookpassagiers stiller te laten zien als je rijdt door het land ietsgebroken. 

En over het interieur, is het heel goed gebruikt worden omexterne maatregelen aangeboden (4.30 m lang), met uitzondering vaneen lijvig transmissie tunnel die veel moeite omhypothetische tijdelijke midden achter passagier. lichte gebrekenzijn eenvoud en de algehele bruikbaarheid niet aantasten.

conclusie

Ik weet dat het niet normaal is om te beginnen met deze kop conclusie,maar het is zeer belangrijk om in gedachten te houden als deze spaceterugje wilt. Bijvoorbeeld, deze motor 1.6 TDI 116 pk, heeft een'Descuentazo' van meer dan 6.000 euro, het brengen van de prijsUiteindelijk, een prijs als je kunt verblijven in 16.820 eurodenken over het kopen. Met een motor die is een genot voor een antwoorden consumptie, samen met een mantel esthetiek en veelzijdigheid van deJe werkt de vertrouwde lichaam kan glijden als u op zoek bent naar een autoeenvoudig en bovenal nuttig. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: