Test Toyota C-HR: de nieuwe SUV mode

In deze test ik de nieuwe Toyota C-HR kon zien dat niet alleen de buitenkant en het interieur futuristische look kan veel kopers aan te trekken; Ook de mechanische hybride, het bedrag van de technologie aan boord van of goed gedrag, kan het succes van een van de meest concurrerende segmenten te garanderen.

Niet te missen: "allesu moet weten over de nieuwe Toyota C-HR"

Hier heb je de testen Toyota C-HR. eersteWe konden rijden met ongeveer Alcala de Henares(Madrid) en mijn gevoelens kon niet meer wordenpositief. 

Tnga ontwikkeld op het platform (Toyota New GlobalArchitecture), voorziet een hybride aandrijfsysteem 1.8liter. Ondanks de omvang van 4,35 meter lang, de C-HRHet is een 'crossover' medium, die zich richten op concurrentieHij is ingesteld in de Volkswagen Tiguan enNissan Qashqai selling.

Heeft u een andere esthetische is niet zonder risico.Maar het is ook waar dat hij die durft, wint. naIk heb live te zien, te hebben geleid en metIk controleerde hoe goed het gaat, ik geloof oprecht dat de nieuwe ToyotaC-HR zal een succes voor het merk zijn ongekend.  

Om te beginnen, deze nieuwe crossover alleen zal aankomen in zijnvoorwielaandrijving hybride versie. Er is een benzinemotor1.2 turbo van 116 pk, maar zal niet worden verkocht in Spanje. In ons landHet zal alleen hetzelfde systeem dat al door Toyota geleverd beschikbaarPrius, die een combinatie van een benzinemotor 98 pk 1.8 turbo en één53 kW elektrische of, wat deDezelfde 72 CV, en leidt tot een gecombineerde kracht van 122CV. Ze lijkt misschien niet veel, maar voldoende om te verhuizenTerwijl 1.380 kg wegen van het C-HR.

Ik was aangenaam verrast door de energie die uitgaat vanstaan, alsmede zo laag trillingsniveau. Het is waar dat deversnellen, wordt het geluid duidelijker aan boord,maar de algehele verfijning is ideaal leek te nemen,vooral in de stad. De automatische omschakeling rijden isvrijgesteld van de typische schommelingen van de wisselkoersen ook andereautomatische en dat hij geeft nog meer soepel in een omgevingzoals stedelijke, waarbij de start-to Het is evident.

Daarnaast is dit scenario is ook ideaal voor de motorKracht alleen kan verplaatsen naar Toyota. Omdat voor deze moeten worden verspreidlage snelheid en niet te veel acceleratie eisen.

Toyota C-HR (8)

 • Toyota C-HR

  De C-HR zal drie uitrustingsniveaus te hebben en bouwen op de 24.250 euro (kortingen). Komt eind november

 • Toyota C-HR

  Hoewel de esthetische lijkt op die van een Juke door maatregel zou zijn belangrijkste rivaal van de Nissan Qashqai zijn

 • Toyota C-HR

  De laars is ok: 377 liter steunvlak en naar achteren kantelen stoelen

 • Toyota C-HR

  praktische en kwaliteit interieur. Toyota noemt de leiding van het dashboard naar de bestuurder: 'Me Zone'

 • Toyota C-HR

  De EV elektrische modus geeft prioriteit aan de knop totdat de batterij bijna leeg is voor een bepaald laadniveau

 • Toyota C-HR

  Achter, twee volwassenen reizen goed, maar de ramen zijn wat klein

 • Toyota C-HR

  Deze LED-lampen zijn de belangrijkste kenmerken van zijn futuristische ontwerp

 • Toyota C-HR

  Toyota C-HR alleen bereiken Spanje in zijn hybride versie van 122 pk

Op de weg hield hij ook zijn stuurinrichting en ophanging. deeerste, direct en nauwkeurig, het heeft zeer goede touch en stuurt goedvoorbijgaat onder de wielenfront. De tweede is de bewoners zeer acceptabel enhoudt het lichaam op zijn plaats met waardigheid wanneerbochten geconfronteerd met een levendig tempo. Spreken van vreugde, nietachterpassagiers zal hebben, zoals ik al genoemd in mijnInterieur indrukken kunt u hier lezen, omdat de ruimteHet is niet te breed en, hoewel twee volwassenen goed passen, de kleinesize overdondert de ramen een beetje. Maar hey, een kleiner kwaad danvoor een auto die, vergeet niet, is geen familie en krijgencompenseert voor reddingmiddelen en entertainmentlaatste: de Toyota Safety Sense Het is standaard op de heleC-hartslag. En van de meest elementaire afwerking, de 'actief'Het bevat de Pre-Crash Safety System, met inbegripPedestrian Recognition-functie, cruise controlAdaptieve (ACC), signalering Lane vertrekinterventie in het beheer, de Intelligent KnoplampjesRoad en herkenning van verkeersborden. klantenhet volgende niveau van de uitrusting, 'voorschot"Ze tellenIn aanvulling op de geavanceerde parkeerhulp(SIPA), tassen in de voor- en achterportieren, stoelenVerwarmd, macht lendensteun en achterruitenverduisterd. 

Toyota C-HR meer uitgerust, de 'Dynamic Plus'ookzal beschikken tweekleurige lak (zwart dak), intermitterend voorkantSequential LED, JBL premium audiosysteem (eenstereo acht-kanaals versterker 576 watt negenluidsprekers), achterlichten LED-technologie en detector hoekdead (BSM) + Traffic Alert achter (ATCM).

Daarnaast is overgoten met een prijs, met inbegrip van kortingen,Het begint bij 24.250 euro. De eerste eenheden van Toyota C-HRZij zal aankomen in Spanje later in november. Eendan de prijzen bereik enopties.

Test Toyota C-HR (Hugo Valverde)

Na het testen van de Toyota C-HR kan ik zeggen dat deJapanse bedrijf is zeer succesvol. Het is een model gemaaktverschillend, zoals in zijn dag was de succesvolle Juke, maar in dit gevalzeer succesvol. Het is uit de gewone, iets waarvan ik denk dat bijnaessentieel voor een segment waarvoor meervoudigetegenstanders en 'jonge' zijn uw potentieel van de driversklanten. Zijn aankondiging in de media leest: "je waarneemt"En dewaarheid zo; Inderdaad, iemand heeft 'gedwongen' menaar beneden rollen het raam om te vragen overtodocamino

Het interieur is ook heel futuristisch en alle controlesZe zijn gericht op de bestuurder, iets dat wordt gewaardeerdsterk. Daarnaast is waargenomen kwaliteit is goed en goedgekeurd, dusalthans in onze test-eenheid, zowel geometrische ontwerpende deurpanelen en de stoelbekleding: Apunt van differentiatie. Ook hun stoel, die een hebbensportieve look. Vestigt de aandacht op haar centrale display 8inches, verzamelen van meerdere functies; Gelukkig, nietzoals veel van de auto's van de concurrentie voor basishoudt de knoppen op de console. Zittend op de achterbankIk bevestigen wat ik vermoedde: de passagiers hebben een ruimte zeergoed voor de benen, maar net als bij andere SUV'smerken, meer alleen voor het hoofd en de schouders. respect voorload, kubussen boomstam 377 liter, een figuur duidelijklager dan de Qashqai de koning van het segment, en de rest vantegenstander Kia Niro, Kadjar Renault, Honda HR-V,Stoel of AtecaVolkswagen Tiguan, onder anderen.

c-uur proef Toyota

Maar zonder enige twijfel, de grootste troef is het systeemvoortstuwing gebruikt. de C-HR hybride, dusje kunt heel laag verbruik te krijgen. Het is perfect voorcirculaire stad, evenals de zwakke vraag naar brandstof,omdat het een volledig elektrische modus-variantdie wordt uitgeschakeld wanneer er iets meer energie wordt beweerd, door dehet gemak waarmee het beweegt. Het is een cirkelvormig luxe doorgrote steden vol met jam zonder hoorzitting het lawaai van de motor,alleen dat futuristische geluid meer als de DeLorean uit Back naarFuture. Want het is ook een traktatie, helaas zeldengezien, kijk naar de boordcomputer en observeer een kleine cijfersliter. Maar na rust, dan kunt u ook komen van de storm,en in dit geval komt wanneer er meer vermogen nodig is en traptredenaccelerator beslissing. Sound verandering continu variabeleHet gefilterd naar binnen, iets dat niet prettig. Maar dit soorttransmissie heeft ook positief, zoals het ontbreken vanstap verhoudingen, waardoor trekt de subiro worden vermeden ofterugschakelen, het aanbieden van een vlotte rit. 

In gemengde rijden verkregen ik nabij gemiddelde consumptieOfficieel: 4,4 l / 100 km 0,6 l / 100 meer dan de goedgekeurde, ietsverwonderlijk dat mijn ogen niet gewend zijn te zien. tijdens detestperiode Ik kon zien hoe uw adresvoldoende nauwkeurige en goed op de hoogte van wat er gebeurt onder de wielen,en dat de schorsing is heel comfortabel, maar zonder datrocking curve.

We vergelijken onze verzekering we hebben berekend watzou kosten zorgen Toyota C-HR. Het berekenenprijs, nemen we als referentie een man van 40 jaar met 15leeftijd kaart zonder slachtoffers, die in Madrid woont, maakt gebruik vandagelijkse auto, geparkeerd in een collectieve garage en loopt tot en met 20000 kilometer per jaar. Met deze gegevens, de verzekering meerMapfre betaalbaar biedt het voor 560 euro. deze kostenhet zou minder zijn als u kiest voor een deken verzekering met franchise. indit geval de goedkoopste zou zijn om Regal. Het kost 340 euro met franchise200 euro. Als dit alles u niet overtuigt en wilt u meer opties te zienin andere merken of misschien zelfs binnen het bereik zelfde C-HR, beveel ik het nemen van een vistazado onze recommender.

Prijzen Toyota C-HR:

Toyota C-HR Active Hybrid: 27.000 euro. Korting: 24.250euro.

Toyota C-HR Hybrid Advance: 28.500 euro. Korting: 24.990euro.

Toyota C-HR Plus Dynamic Hybrid: 32.500 euro. korting:28.500 euro.

Prijzen pakket voor Toyota C-HR:

Advance Plus: 2.010 euro.

Painting White Classic: 225 euro.

Bi-tone lak Pearly: 250 euro.

Metallic Paint: 500 euro.

Parelachtige Rode verf Tokyo: 750 euro.

Browser Toyota Touch 2 & GO: 800 euro. korting:600 euro.

Browser Toyota Touch 2 & GO (geavanceerde functies): 1.100euro. Korting: 900 euro.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: