SsangYong Korando 2017-test: alle vooraf

De Ssangyong Korando 2017 wordt gepresenteerd met een grondig wassen van zowel exterieur en interieur gezicht. Het behoudt zijn mechanische diesel 178 pk, maar vooral in deze test heb ik gezien, dat nog steeds een van de meest interessante SUV waarde in de markt.

de SsangYong Korando 2017 Je hoeft alleen getoond aan de persSpaans, die in de vijfde generatie. gemaakt van1974, dat betekent dat het is in het bedrijfsleven 43 jaar onder een geweestnaam komt van de uitdrukking 'Koreaanse can do' (Korea kandoen). En beide kunnen dit merk te maken in Spanje en deafgelopen vier jaar is de omzet gegroeid met 169%. afgelopen jaarSsangYong verkocht 3888units in Spanje, van wat betekende dat een goede Korandopart. Nu ondergaat een restyling die we zagen in delaatste Autosalon van Genève.

Video: hier is de spectaculaire nieuwe SsangYong Korando2017 Moving

Buiten de voorkant is geheel nieuw, zoals u kunt zienOnderstaande foto, alle elementen opnieuw ontworpende kap omhoog grille, bumpers of mist. deSsangYonn nieuwe Korando heeft nu dagrijverlichtingbestaande uit 11 LEDs hoge luminescentie en lenzenonafhankelijke om de zichtbaarheid te verbeteren.

Korando boven huidige peq

VIDEO: Hoe Ssangyong schrijven?

Ook de afwerking Limited opent lichtmetalen velgen 18inches in diamant snijden, terwijl aan het einde, heeftherontworpen bumpers en binnen het is geïmplementeerd eenErgonomisch multifunctioneel stuurwiel en een nieuw instrumentenpaneelOok is het mogelijk de bestuurder te kiezen uit zes verschillende kleurenop maat gemaakt. Ook nieuw audio panelsclimate control, of deurpanelen etc.elementen. 

Ssangyong Korando 2017 (11)

 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017

Om de veiligheid te verbeteren, de nieuwe Korando draagt ​​bij aan deuitrusting een voorste en een achterste camera toestaande bestuurder beeldscherm blinde vlekken rondom hetvoertuigen tijdens het parkeren of bij lage snelheid beweegt.

Daarnaast zal het een kleurenscherm 7 inch hebben, kunnenhebben browser met Europese kaarten Sygic met een opzegtermijnradars en andere apparatuur serie zo nuttig alsachteruitrijcamera, DVD / CD, USB-verbinding of,Natuurlijk, bluetooth. Het heeft ook een grote capaciteitkofferbak van 486 liter en 1312 zetels bereiktachterzijde met verstelbare rugleuning tot 17,5 graden. De vloer inDit gebied is volledig vlak, die gewaardeerd omuiteindelijke center passagiers.

Hier heb je de vorige generatie en Korando inbeweging:

Mechanisch, de SsangYong Korando 2017 zal doorgaanmet dezelfde 2,2-liter dieselmotor die werd geïntroduceerdvorig jaar. Dit levert stroom 178 pk en een koppel400 Nm beschikbaar tussen 1400 en 2800 rpm. onderweg,een kleine test hebben we voeren onze weg naar Segovia uit Madrid,Ik let op de solvabiliteit van deze motor, die het voertuig bestuurt, met veelbehendigheid, zelfs met passagiers 'grote' aan boord. adresdemping zijn meer dan waard voor een auto van dezesegment. De eerste is de juiste begeleiding, maar niet van demeer directe en precieze categorie en wat deopschorting hecht ofwel de auto in bochten, maar iets getoondrebotona op beschadigde wegen.

Deze motor kan worden gecombineerd met een handmatige transisión 6toerentallen, die voeren we in onze test auto en aanrakeniets onbeleefd, maar met een goede inserties, of transmissieautomatisch Aisin facultatieve 6-snelheid waarmeewisseltandwielen gladder, comfortabeler, vooral als we naarveld en doe wat tracks met matige hindernissen .. Het modelHet wordt aangeboden met voorwielaandrijving of systeemIntelligente vierwielaandrijving, die nu goed voor 25%Korando verkopen in Spanje.

Met dit alles, de prijs van de nieuwe SsangYong Korando 2017 alleenHet verhoogt naar $ 250 van de vorige versie en een deelvan 19.150 euro tot meer dan 28.250 model te bereikenvol is, door de 23.750 euro-aandrijving modeltotaal van meer basisuitrusting. By the way, de nieuwe Korando nietsysteemfuncties veiligheidpreventieve SASS zijn broers SsangYongSsangYong Tivoli ofJa XLV gemonteerd. Wat het wel serie neemt zijn 5 jaargarantie of 100.000 km, gebruikelijk in het merk.

En als de nieuwe SsangYong Korando heeft u niet overtuigd, altijdU kunt onze recommender gebruiken.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: