Nieuwe Lexus RX 450h-test 2016: Hybrid Quality

De vierde generatie van de Lexus RX 450h 2016 wordt geleverd met een volledig nieuw ontworpen hybride motor die 313 pk en biedt met een verbruik van slechts 5,2 l / 100 km en een nieuw design, is elegant en modern, maar met de gebruikelijke kwaliteit merk ... Wilt u weten hoe?

De eerste werd geboren in 1998 en een nieuw tijdperk ingeluidonder premium SUV. Nu komt de vierde generatie en2016 Lexus RX 450h demonstreert een benijdenswaardige toestand van de vorm,met een veel meer atletische en moderne instantie die het onder anderevorm van de koplampen, gelegen aan de uiteinden van eendramatische grille gevormde dubbele pijlpunt.Maar als er iets is dat de nieuwe Lexus opvalt is deC-stijl, die lijkt 'onderbroken' zonder de regeltaille. Dit creëert een spectaculair effect van 'zwevende dak'Waardoor een soepelere lijnen lijken.

Leven in te blazen in dat atletische, de nieuwe RX 450h, met betrekking tot hunvoorganger is gegroeid in breedte (10 mm bereikt 1895)en vooral lengte (120 mm tot 4890 mm lang). dewielbasis is toegenomen van 50 mm, waardoor eenwinnen been achterpassagiers 22mm.Ook, ondanks het handhaven van de hoogte van het modelhierboven (1,685 mm), maar het is toegenomen bodemvrijheid10 mm.

Het interieur is vernieuwd, maar behoudt zijn verfijning en,vooral de kwaliteit afdichting Lexus. Je herkent deonmiddellijke. De overvloed aan edele materialen overweldigt. inclusiefhout versierd met een laser lijnen gedrukte handtekeningYamaha heeft gedaan als het doet met zijn piano's. maar dekwaliteit kan praktisch zijn en Japans is.

lexus_madera_peq

En in het midden van het dashboard, die meer trektaandacht voor zijn grootte en de kwaliteit van de graphics is demultimedia scherm niet minder dan 12,3 inch kunt u zienhier. En een `Head-Uptonen'Welke projecteert informatie op de voorruit van alletype, de browser met inbegrip van kleur instructies en, bovenal,in een gebied van 10 inch, waarbij een van wordtde grootste, zo niet de meeste, van de hedendaagse auto-industrie. maar deinformatie eindigt hier niet. Je hebt ook nog een TFT-scherm4.2 inches gelegen tussen de twee klokken gelegenachter het stuur. Andere 'franje' van deze spectaculaire interieur,zij zijn de conditioner dat als mensen terug detecteert naargeactiveerd op dit gebied en heeft een 'nano-technologie' voorzuiveren de lucht, alsmede een audio-systeem herkendmark Mark Levinson.

lexus_headup_peqen aangeziencommentaar toenemende ruimte achter en de mogelijkheiddat het klimaat de aanwezigheid of afwezigheid van reizigers detecteert,reizen in dit gebied gelijk is aan of comfortabeler dan de zetelsvoorzijde, dankzij de mogelijkheid om de stoeprand te schuiventilt wil en nog achterste rugleuningenelektrisch. Dezelfde knop ook elektrisch enMoeiteloos, kunt u verminderen of terugkeren naar deze positiezetels, hetzij uit dit gebied, uit de stam of uit defront. Het enige nadeel van de bodemvloer ismet een kleine stap, maar niet te opzichtig ofvervelend. Ook voegde het automatisch openenAlleen de poort naar de handpositie voor de achterste logoLexus. Het nadeel is dat je moet deze positie een statisch te houdenseconden om eindeloos te doen als je geladen enhanden vol ...

Betere dynamische en herontworpen engine

De nieuwe RX 450h 2016 Lexus is ook verbeterd zijn dynamiek.Nu is dat niet 'boot' als zijn voorganger. Hij hecht veel beterbochten hoewel een volume beweegt nogbelangrijk en daarom genoeg inertie. Maar de nieuwechassis zorgt voor een grotere stijfheid 30% suspensieadaptieve (afwerkingen luxe en Fsport), Samen met de actieve vering alleen stabilisatorverkrijgbaar in de hoogste-end versie, de F Sport, is verantwoordelijkdat de RX is veel beter grip op de weg door het verwijderen van groteRolling deel eigen lichaam,voertuigen. Daarnaast is deze nieuwe stabilisatie systeemde zogenaamde 'Skyhook Roll Control', die de kracht berekentvirtuele buffer die kunnen optreden en reageert door het creërengelijktijdig gespeeld een kracht die in strijd zijn met de stabilisator,Ik verstrekken van het gevoel dat het voertuig is gestabiliseerdin de lucht. Up, het is waar dat leidt tot een sensatie ietwatvreemd, zoals de vooras drijfvermogen, een gevoel meerDuidelijk rechte of gebogen brede weg radioAsfalt veranderingen die enigszins afgevoerd naar het vertragensnelheid en gezicht en secundaire wikkeling wegen.

Je hebt ook tot uw beschikking van de 'Drive Mode Select'waarmee u het karakter van de auto en zijn reactie te veranderen,leiden van het Eco-modus Normaal of Sport (waaraan de sport toegevoegd+ Uitvoeringen met adaptieve ophanging). modesportievere, lijkt de motor naar een hoger niveau te biedenprestaties met meer agressieve gasrespons. enIk zeg 'iets', omdat het verschil in de vermogensafgifte is ergmild. Ook de demping verhardt systeemElektrische stuurbekrachtiging wordt meer gevoelig voorbeweging.

Lexus RX 450h 2016 (4)

 • lexus_frontal_apertura

  De Lexus RX 450h 2016 toont een veel flexibeler, modern en atletisch.

 • lexus_trasera_blanco

  Onderbroken de C-stijl geeft de Lexus zijkant van een zeer eigenaardige afbeelding.

 • lexus_salpicadero

  De gebruikelijke kwaliteit en, in deze vierde generatie RX, een multimedia center scherm 12,3 inch.

 • lexus_pantalla

  Deze grote centrale scherm biedt een spectaculair optreden en het kan worden gezien meerdere subschermen tegelijk.

Over zijn mechanica, de benzinemotor is een 3.5 V6 dieHet produceert een gecombineerd vermogen van 313 pk bij 6000 tpm, meteen paar 335 Nm bij 4600 tpm. Deze kracht is het resultaat van262 pk verbranding en de eenheidelektrische, 167 aan de vooras en de achterste 68 CV. dit allesHet veroorzaakt, ondanks het feit dat een voertuig met een leeggewicht moretwee ton (2.100 kg om precies te zijn), de snelheid te verhogensnel en met waardigheid. Ja, maar zijn sound en het niveauTrillingen is verminderd, verhoogde snelheid leidt tot eenHet is duidelijk dat decibel verhoging verdwijnt als bijmagie als je druk gas te verlichten. En is dat aan boordLexus RX 450h nieuwe 2016 lawaai komt aan boord van een van beidewalsen of wind wordt geminimaliseerd het beperkenbedoeld om optimaal comfort aan boord.

Uiteraard heeft een elektrische of rijstand EVmode, hoewel het werkt tot 65 km / h en ongeveerautonomie is iets meer dan twee kilometer. Zeker een aspect datmoeten worden herzien en verbeterd voor de volgende generatie omdateen aantal van zijn rivalen bieden meer cijfershoog, en de steeds veelzijdige mogelijkheid om op te ladenbatterijen met een normale stekker, duidelijk dat deze vallen binnende categorie van de 'plug-in hybride.

lexus_lateral_peq

Wat betreft de automatische transmissie, de continu variabele voortgezetCVT die nog steeds niet overtuigd. Niet zozeer in een rustige gebruik,wanneer dit voordeel bij de overgang van oneindige betrekkingenduidelijk, maar toen we het activeren van de sequentiële modus, hetzij viade versnellingsbak zelf of via nokken na deflyer zien alleen de RX 450h F Sport. Want het is datHet lijkt erop dat ze zijn er voor de show. Ik bedoel, als je veranderen in eenTop Gear, hoeft u niets gemerkt, maar als je te verminderen,ofwel ... maar waarom ontkennen, het allerbelangrijkste is dat deLexus reageert goed gaan op de mars en altijd uit te gaanmet veel energie in elke situatie en elkesnelheid.

Dit alles, natuurlijk, is er ook een uitrustingVeiligheid op het hoogste niveau, die voor deze generatie heeftgeplaatst bijzondere nadruk op de bescherming van voetgangers. om dit te doenHet maakt gebruik van een beveiligingssysteem 'pre-botsing' met behulp van zowelmonoculaire camera als millimeter wave radarhet detecteren van andere voertuigen of voetgangers voor het voertuig. Indien vóórmededelingen van de bestuurder niet te handelen, de RX automatisch remmen enautonoom te helpen voorkomen of botsing te verminderengevolgen van de impact.

Een andere deelnemer van de meest interessante is swingend mededeling,ingebouwde monitoren met die controleert devoertuigpositie binnen de baan en bewegingenwheel bestuurder om deze kant 'wiebelt' te detecteren. Als udetecteert overmatig slingeren, een hoorbaar en zichtbaar signaal actiefop de multi-informatiedisplay.

Natuurlijk moet een voertuig van deze categorie worden betaald,maar voor al het biedt, maar het is zeker leekduur, zijn we gezien het feit dat het bereik begint bij 63.200 euro. naar benedenJe hebt alle prijzen. En als uw marketing begint inJanuari, wat beter geschenk aan de Magi te vragen? ofonze recommender.

prijzen

Lexus RX 450h ECO: 63.200 euro.
Lexus RX 450h CORPORATE: 66.700 euro.
Lexus RX 450h EXECUTIVE: 75.700 euro.
Lexus RX 450h EXECUTIVE TECNO: 79,900 euro.
Lexus RX 450h F SPORT: 90.300 euro.
Lexus RX 450h LUXE: 91.700 euro.

U bent op zoek naar een andere mening? Kijk Lexus RX-test450h van onze vrienden Top Gear.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: