Test: Honda NSX 2016. Beeft, Porsche en Ferrari

Test: Honda NSX 2016. Met zijn mond open. We zijn zo vertrokken na het geven van de eerste rondjes op een circuit met de nieuwe Honda NSX 2016 in de modus Track (in onze vorige contact, dus was gecastreerd). Het wachten was de moeite waard, omdat hun gedrag is niet van deze wereld. Beeft, Porsche en Ferrari

Test: Honda NSX 2016. Beeft, Porsche en Ferrari. deNieuwe Honda NSX is hier. We hebben om te wachten gehadzowel de nieuwe generatie van de sport heeft een reden:Japanse wist dat de grootte van het pictogram vernieuwen het resultaat zou moeten zijnbrute en onberispelijk. Maar bovenal, zo geavanceerd en modern alshet was in zijn tijd, alleen op het moment dat stroom. we vangenwiel om te controleren onder de Californische zon in een circuitberoofd van Palm Springs. 

LIVE-video gemaakt voor het testen van de Honda NSX2016


Test: Honda NSX 2016. Gewoon spectaculair (10)

 • Test: Honda NSX 2016. Gewoon spectaculair

  Test: Honda NSX 2016. Gewoon spectaculair

 • Honda NSX 2016
 • Honda NSX 2016 vuurtoren
 • Honda NSX 2016 achter
 • Honda NSX 2016 detail
 • 2016 Honda NSX detail sweep
 • Honda NSX 2016 voorzijde
 • Honda NSX 2016 voorstoelen
 • Honda NSX 2016 voorzijde neus
 • Honda NSX 2016 voor piloten

En vergeet niet de 'goedkope' versie van de NSX te missen!

de NSX macht vierwielaandrijving overgebrachtomdat de vooras met twee elektromotoren en andersteunt blok V6 3.5 liter twin turbo waarin de as beweegtlater. Resultaat: 581 pk. Om te beginnen, hier is iets dat me nietblock: zendt alles wat ik ben in een supercar, aanraking,uitzicht en houding achter het stuur, zo dicht bij de weg. alleen deniet vergezeld gehoord. En de V6 zwijgt, terwijl ik roll doorhet kuilbereik. Rustig geactiveerd het programma, de NSX kanCirkelvormige ongeveer 2-3 kilometer elektrische modus. Met een goede touchpedaal, kun je schieten tot 90 km / h zonder wake engineverbranding. Maar in de Sport-modus, verandert het beeld: de V6 biturbowakker, hoewel: slechts tot 4.000 rpm. iets datje buren zullen waarderen.

meervoudige persoonlijkheidsstoornis

We keren even draai de knop van het rijden programma'smiddenconsole: de nieuwe Honda NSX nu echt wakker,en springen met vreugde voorbij 4,000 rpm. Het geluid isatletisch, maar niet oorverdovend. En negen-snelheid te veranderendubbele koppeling voegt elke relatie vloeiend. in het programmaSport, deze hybride Honda laat zich meeslepen met volgzaamheid uitgevoerd. omhoogde bestuurder kiest Sport + modus. Hier is de 3,5 liter V6dus koelen huilt. De stuurrespons engaspedaal wordt duidelijk directer. de toerentellerHet is rood gekleurd. De Honda gooit zijnvolgzaamheid overboord.

Vloer het gaspedaal en voelen hoe ze van invloed zijn op wielen581 pk en 646 Nm koppel in al zijn volheid. dankzijTorque genaamd Fills, dat wil zeggen, een koppel reserve door deelektromotoren, de NSX reageert zo spontaan dan je denkter is een directe verbinding tussen je hersenen en je auto. de 1725met een gewicht van kilo's lijken te verdwijnen. 

Supercar gedrag in de modus Track

Een korte weg naar het gedrag van de nieuwe NSX beschrijvenDoor de centrale motor: is niet zenuwachtig, maar snel. Net als zijnBelangrijkste rivaal: de Porsche 911 Turbo. Het is ook veelzijdig en in staat omgaan van een maximum aan comfort om alles in het circuit te geven. Eendoel circuit: draai de knop verdere opwaartse toestandTrack. 

100 km / h in minder dan vier seconden. Maar niet alleen deDe acceleratie is als een andere wereld: ook het gedrag. daNet als het of sloten hem snel bochtenwerk, de wendingen zijn altijdfulminante en accuraat. NSX kleeft aan het asfalt als Super Glue.¿Understeer? Deze Honda weet dat niet. ¿Nervous Zaga? Helemaal niet. deMechanische grip is te allen tijde aanwezig, geen behoefte aaneen enorme spoiler als de 911 GT3 RS.

rest proef: Porsche 911 GT3 RS (19)

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS

  radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS spoiler

  De spoiler verhoogt wegligging.

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS zetels

  De baquets hebben een uitzonderlijke ondersteuning.

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS verandering

  Verandering is zeven versnellingen en dubbele koppeling.

 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS steken

  De achterste Rudas ook draaien.

 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS voorstelt kruis

  Het maakt het mogelijk gecontroleerde drifts.

 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS voorstelt kruis achter

  De 500 pk lijkt veel meer.

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS Dynamic

  Accelereert van 0 naar 100 km / h in slechts 3,4 seconden.

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS kieuw

  Het voorste kieuwen vastgrijpen verhogen door de aerodynamische werking.

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS remmen

  Keramische remmen.

 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS side

  Het dak is magnesium.

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS neus

  Het is de snelste van alle in de Contidrom.

 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS achter

  De gebogen grip is uitzonderlijk.

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS horloges

  Het reikt verder dan de 8.000 ronden.

 • radicaal-test: Porsche 911 GT3 RS stempel
 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS tracks
 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS wheel
 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS achterspoiler en
 • rest proef: Porsche 911 GT3 RS curve

Honda belooftdat circuit, de nieuwe NSX is sneller dan een Ferrari 458 Italia en Porsche 911 Turbo.Zonder gezien, de waarheid dat zouitgezonden, lijkt het een belachelijk statement. Een Hondahet leiden van de sport segment van de 600 pk? voordat dezetest, ik wil graag gek. Nu zie ik het helemaalhaalbaar is.

Deze pilot machine zal Europa hit in het najaar van 2016 dooreen prijs die zal rond de 180.000 euro, en zal worden gebouwd ongeveer 1600exemplaren per jaar. Zeker, de NSX legende is meer levenddan ooit.

Honda NSX test door Kike Ruiz

Als mijn partner verteld hoe het voelt nieuwe HondaNSX in circuit mode spoor, laat me je vertellenmijn gevoelens op een bergweg met Sport-modus enSport +. Afgezien van de meer rustige en conservatieve,genaamd Quiet, deze twee rijprogramma's zijn het meestzult u de bevoorrechte cliënt gebruiken vanaf volgende maandOktober wil één te bestellen voor het kleden van uw garage.

De enorme wiel er precies op de middenconsole is degenehandvatten openstellen van de wereld van de sensaties die deze NSX2016. Voordat ik vestigen in hun stoel met een soort Bacquetperfecte pasvorm: niet te onderdrukken, maar bieden veel steunvoor de rug en benen, zodat je niet gaat om een ​​bewegingapex sterke steun. Het stuurwiel is in hoogte verstelbaar enlengte, die gemakkelijk het ideale houdingrijden. Het stuurwiel niet rond. Het is afgeplatboven- en onderkant van een zeer eigenaardige manier, maar heeft eenhergonomía handen zeer succesvol en te beheren om zo vast te houdenperfect. 

Arranco 581 pk vermogen met een knop

Ik kijk naar de spiegels en voor te bereiden: Ik heb de macht van de startknop.De verbrandingsmotor 3.5L V6 plaats gebrachtmidden rechts achter mijn nek begroet me met een gehuil dat broncosluipt in de passagiersruimte door leidingen ontworpende gelegenheid. Aandrijving raakte los (D) en andere leiden tot dehandrem. de Honda NSX nieuwe het begint. deweg vooruit die ik heb is erg bochtig. Close, ja, maarmet een perfecte asfalt die me zal toestaan ​​om werk te testende twee elektromotoren die deze Japanse verbergen in de schachtfront. 

Vergis je niet. Ik merk vanaf nu. de Honda NSX2016 is een bastaard pronkt, Ja, maar hun motorenelektrische zoek niet alleen om de emissies en met het verbruik te verminderen. zijte doen, ja, maar bijna als een conjuncturele goed op zijn belangrijkste missie:het verbeteren van de dynamiek van de auto. Hoe maakt u het? De twee kleineelektromotoren van de vooras het bereiken van een dubbel voordeel. doorWijkt de NSX in een sportwagen met tractionuitgebreid, maar ook dat beide motoren kan draaienverschillende snelheden afhankelijk van de radio of stuurwielvan gasklepstand. Op deze manier zijn ze in staat om te doende voorste neus nauwelijks het woord kennen substraje en,Anderzijds wordt het uitgangssignaal van de grootste kracht verkregen krommenmogelijke tractie. Alle zonder dat de bestuurder hoeft te doenniets.

Het is tijd om te bewijzen. Vloer grondig en ik geconfronteerd met een lange rechtehellende maakt 507 pk V6-motor (SystemTotaal 581 aanbiedingen) werd ingehuurd een achtergrond. Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijkdie snelheid wint aan boord van dit Honda. Dankzij de steunelektrische gasrespons. Er is geen autoverbrandingsmotor met deze uitgang als verwelken. 

Schitterend dynamiek en road circuit

Bereikt de eerste bocht. Rem bodem en remklauwenzes zuigers terug te keren me zo'n sterke vertraging alsoverbodig. In een auto met regeneratief remmen is vrijvreemd te vinden van een goede rempedaal voelen, maar ditHonda is de beste die ik tot nu toe heb geprobeerd. 

Rotatie, wees op de hoekpunten de neus deel uitmaakt van de curveverlichten. Ik weet niet precies welke van de twee motorenElektrische voorzijde die in praktijk wordt gebracht, maar vanhet stuurwiel dat het gevoel geeft, is dat je op rails. puntighet wiel van de curve open gas onafhankelijk. detrekkracht chassis, samen met gigantische wielende achterzijde maken het terug naar mij terug te slaan. actiefSport + -modus .Het verder vastdraaien reacties NSX.Het geluid is luider in mijn oren en schakelovergangenuit te breiden tot de rechtbank. Volgende rechts-hander en dezelfderesultaat: werkzaamheid bij bochten rijden absoluutoutput, maximale gevoel en controle ... De stabiliteit van het chassisovergangen tussen optrekken en afremmen is zeer hoog. terwijlDaarom zijn de schorsingen zijn belast met het maken van devire lichaam bijna vlak.

Toch moet ik zeggen dat over het algemeen is eensport waarmee ik zou volkomen naar de overkant van Spanje randte beëindigen, omdat het niet ongemakkelijk. Het komt goed terug zonderverliest effectiviteit in termen van dynamiek. Het is net alsTotal sport. 

Ik ben het aanvallen van een lange rechte, terwijl de versnellingsbakmarsen gestoken razendsnel. Het is in staat om ze te uploaden naardezelfde snelheid waarmee vermindert, twee of drie half zoInstant. En een aanbeveling: het zo goed werkt ditzelfontwikkelde met dubbele koppeling negensnelheden, die nauwelijks raden take handleiding (insoms niet uw orders op te volgen en denkt reductieook).

Relaxed tempo. Ik kijk naar de data verbruik en je ziet een ingetogen13,1 l / 100 km zijn niet slecht voor het tarief dat ik zijn geweest. dedat laat me het gevoel dit eerste contact met deHonda NSX 2016 Ze zijn zeer positief. Het is geen sportradicaal, niet een Porsche 911 GT3, maar ontvouwtperfect even circuit en zorgt maximumdosisdynamiek en hoog rijcomfort om eensport deze conflicten.

U bent op zoek naar een andere mening? Kijk Test Honda NSXonze vrienden van Top Gear.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: