Dit zijn de vereisten om toegang te krijgen tot de Movea Plan

Dit zijn de vereisten om toegang te krijgen tot de Movea Plan

Wanneer de Pive 8 Finish zal eindigen steun aan de voortstuwing auto's te verwerven. Die is net begonnen wordt het jaar om een ​​elektrische te kopen omdat de overheid subsidies zal geven om te kunnen deelnemen een niet-vervuilende voertuigen. Dit zijn de vereisten om toegang te krijgen tot de Movea Plan.

Een paar weken geleden hebben we u verteld dat de regering miste dePive cerrojazo uiteindelijke plan, omdat zij van mening is dat de reedsvervulde de taak waarvoor ze werd geboren en, in 2016, bekroond met deaanschaf van schone voertuigen. Zij zal dit doen met een nieuw planSteunmaatregelen van de naam Movea plannen; deeisen gelden De lijst met henhieronder.

De Movea Plan heeft een budget van 16,6 miljoen euro (ofwat het is hetzelfde, de som van Movele en PIMA Air), welke steunde aankoop van elektrische voertuigen, vloeibaar petroleumgas(LPG / Autogas), vloeibaar gemaakt gecomprimeerd aardgas (CNG) en (LNG),elektrische motoren en fietsen te trappen bijgestaan ​​door motorelektrische voertuigen met uitzondering van de traditionele brandstoffenaangedreven door benzine en diesel.

de termijn toegang steun Het opent op 1 januari2016 tot 15 oktober van datzelfde jaar, hoewel goed isbepaald dat voertuigen gekocht van 27 november(Publicatiedatum van het besluit) kan worden geprofiteerdook met terugwerkende kracht. Het zal ookvoorbehoud dat onder de vorige Movele 2015 Plan werden gemaakt.

50% van de Spanjaarden bereid zijn om een ​​auto te kopenelektrisch

Geen informatie over gesloten met betrekking tot dehoeveelheden, hoewel sommige bronnen zeggen dat er niets zal veranderenten opzichte van eerdere plannen. Het is heel goed mogelijkhouden de 5.500 euro voor voertuigen met autonomieElektrische meer dan 90 km. De steun is afhankelijktot nu toe en zal blijven afhankelijk van de categorie van het toerisme,brandstof, elektrische bereik en in sommige gevallen demaximaal toegestane massa. En aandacht, omdat een limiet ingesteldtoegang afhankelijk van de prijs van het voertuig.

Als wordt bevestigd dat elektrische fietsen helpen houden200 euro aan te schaffen. Help voor bestelwagens,vrachtwagens, bussen en touringcars zal de sloop van krachteen voertuig met de registratie voorafgaand aan 2009. Dit zal optioneel voor zijnpersonen- en bestelauto's en ga 750 euro bonus.

Ook zullen ze doorgaan overweegt montagehulpenoplaadpunten, 1.000 euro voor de aankoop van een autoelektrische, 2000 punten voor semi-snel opladen en15.000 euro voor een snelle oplaadpunten.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: