Hoe en waar de 2017 Indianapolis 500 te zien?

Hoe en waar de 2017 Indianapolis 500 te zien?

Ontdek hoe en waar de 2017 Indianapolis 500, ras dat Fernando Alonso een van na de aankondiging van zijn wens om de Triple Crown sterren geworden zal zijn te zien. Zijn tweede stap na het winnen van de Grand Prix van Monaco F1 is om te winnen in de legendarische Oval Indiana. Wij geven u de sleutels van een van de meest nauwlettend in de gaten evenementen van het jaar in de Verenigde Staten te genieten.

De aankondiging van Fernando Alonso die zal deelnemen aan de2017 Indianapolis 500 Het is de belangstelling gemaaktSpaanse publieke - en globale - in de mythische wedstrijd erexponentieel gegroeid. Als u zich afvraagt hoe en waar te ziende 2017 Indianapolis 500, Je hebt de plek gevondenPerfect voor het antwoord.

VIDEO: Alonso en het avontuur van de 500sIndianapolis

Sinds 2016 Movistar Het heeft rechtende televisie Indycar exclusief op onzeland. De Spaanse operator kocht de rechten op de driekomende jaren, zonder te weten natuurlijk dat dit seizoenFernando Alonso Ik zou er draait. het kanaalmeestal de race, Movistar Sports 1 deelSport-pakket is in de wijzerplaat nummer 55.toegang moet hebben ingehuurd Movistar TV enSportpakket. Echter, gezien het belang van de raceen participatie van Alonso, zal Movistar uitgeven via haarchannel Zero, beschikbaar voor al haar abonnees, zonderbehoefte aan een extra pakket.

carrière Alonso's in Indianapolis 500 isu zult zien in Spanje, ja, maar we moeten betalen. dealternatief te volgen als niet beschikbaar zal worden bijgeschreven op MovistarInternet, hetzij via een streaming video of hetofficiële Twitter-accounts, die verantwoordelijk zijn voor het verzenden van het zijnbest mogelijke manier wat er gebeurt in de race, zelfs metvideo's.

In aanvulling op de race, Movistar ook afgeven van declassificatie van Indianapolis 500, overMovistar Sports Channel 2. Op zaterdag dat ze zal verbinden om 23: 00uZondag zal hetzelfde doen om 21: 50h. Raúl Benito, vertellergewoonlijk, en de bestuurder Roldán Rodríguez zal dit belangrijke besprekentest. Benito repeat als ras commentator naastCristóbal Rosaleny en Toni Cuquerella. In de schakeling zal NaomiMiguel en José Antonio Ponseti.

Wanneer zijn de 2017 Indianapolis 500?

de 2017 Indianapolis 500 Ze zal beginnen 28Mei om 18: 20u in de namiddag, op slechts twee uur navoltooiing Monaco Grand Prix Formule 1. Als u niet zeker weet ofzie je deze race voor de eerste keer, moet eraan worden herinnerd dat hetde 101ste druk van een legendarische gebeurtenis waarbij grotechauffeurs hebben gewonnen ... en Fernando Alonso Het zou kunnen zijn devolgende. Zij zullen 200 ronden, na een lange carrière diewinnaar in te voeren in een exclusieve club die weinigen hebben degelukkig te zijn.

Andere opties voor de race

Movistar + abonnees met een pakket aangeschaft,u kunt het zien Indianapolis 500 inYomvi live via deze link,afstemmen op kanaal zero. Om toegang te krijgen tot het signaalu zult uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig en hebben ookgeïnstalleerd op uw computer Microsoft's Silverlight-programma.

Een andere optie voor velen zullen zien IndyCar inmet de bewegende. Voor deze operator klantenZij zullen de toepassing die overeenkomt met te downloadenAndroid- of IOS-apparaten, volgens decase.

Een ander interessant alternatief is het webESPN, die de mogelijkheid biedt om in te schrijven aan uw dienstlive-uitzending streamen naar te kijken het evenement live onlineeen prijs van 6,99 euro.

Ten slotte kunt u de officiële website te gaanwedstrijd om de tijden van elke controlepiloot, een goede keuze als u weg te zijn van huis alsde wedstrijd. Er is ook een officiële applicatie zeer comfortabel in dedat de tijden zijn leven.

- 5 dingen die je niet weet wat de Indianapolis 500

- Oriol Servià, twee decennia zetten Spaans accent naar Indy500

- Wat zijn de verschillen tussen de Formule 1 en Indycar?

- Deelgenomen aan de Indianapolis 500 ... 2012

Video: Wat u moet weten om de race te begrijpen 

trainingen

Alonso Het is nu al gericht op de voorbereiding opRace reisde rechtstreeks door prive-jet van Spanje naarIndianapolis na de Grand Prix die werd gehouden weekend tekenenMontmeló. Een paar uur later, de Spanjaarden aan het spoor voordeel te nemen aan hun eerste collectieve testen en sensatiesbeter zou kunnen zijn, aangezien Hij leidde de ronde van de opleiding van jonge chauffeurs nietconcurreren in het volledige IndyCar seizoen. Zodra allemeenam naar het spoor, Alonso viel op plaats negentiende, maarecht belangrijk het is dat blijft opstapelen ervaringovaal. Servia was elfde.

Op de tweede dag van de collectieve test, Fernando vervolgde zijnleren, deze keer gericht op het verzamelen van hele ervaringmogelijk walsgroep. Het was vierentwintigste, zes plaatsenachter Servia, maar dat is niet belangrijk, omdat het zou kunnen voltooien117 windingen die dienen te blijven verbeteren geleidelijk. hij lieteen groot beeld, spectaculaire inhalen twee chauffeurs niet nodigverliezen.

Op de derde dag van de praktijk, Alonso vond een aanwijzingmoeilijk winderig. Dit leidde echter niet voorkomen dat deSpaanse komen schieten. Niet te vergeten dat het belangrijk iskennen alle situaties om te leren van hen. dan39 ronden, Alonso voltooide de test op de vierde plaats, een groteresultaat vóór die ik moet zeggen, dat is niet helemaal echt, aangezienNiet alle piloten waren niet het risico kont. degevoelens blijven uiterst positief.

VIDEO: Als Alonso dit doet, wint!

De vierde dag was waarschijnlijk de meest positievetot nu toe gespeeld. Alonso voltooide bijna honderd ronden invele malen rollen in het verkeer en het maken van een aantalinhalen. De middag was zeer intens voor de Spanjaard, dieHij gemaximaliseerd zijn tijd op de baan voor de mogelijkheid van regenVrijdag. Hij herhaalde de vierde plaats met Servia achtste.

De prognoses werden bevestigd en vrijdag regende, maar dat betekent nietAlonso completase voorkwam een ​​goed aantal ronden en eindigde,voor de derde opeenvolgende dag op de vierde plaats. Een geweldige manierhet eerste deel van de kwalificatie op zaterdag te bereiken.

VIDEO: Dit is de auto van Fernando Alonso voor Indy 500 

classificatie

Alonso heeft gescoord in de zevende eerste deel van de kwalificatie voor de 500sIndianapolis, waardoor zorgen voor een plaats in de strijd omPole position met de negen beste coureurs. de besteZaterdag Ed Carpenter werd gevolgd door Takuma Sato enScott Dixon. Oriol Servià Het was te wijten regelen voorvigesimocuarta positie. Oriol ochtend strijd voor een plaats onderde tiende en drieëndertigste.

In de laatste ronde, Fernando Alonso Hij slaagde erin een verdienstelijke vijfde plaats, terwijl Servia bereikttwaalfde plaats voor de Indianapolis 500. ScottDixon zal starten vanaf de pole volgende week.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: