Games auto’s buiten meest spectaculaire circuit

Games auto's buiten meest spectaculaire circuit

Auto spelletjes die plaatsvinden in een open wereld-buiten een circuit- niet te veel rijkelijk, maar de formule wordt zeer gewaardeerd door de gebruikers. De mogelijkheid om vrij rond te rijden waar je wilt, zonder de uitgaven benzine en banden, maakt ze ideaal voor liefhebbers van snelheid. Hier zijn de spellen meest spectaculaire auto's van circuit.

de auto spelletjes off circuit, dwzgeven een open wereld, Ze zijn erg in de mode gewordenin de afgelopen jaren. Het is geen titels wier loopbaandoorgeven klassieke circuits, maar in grote ruimtesgeopend reële of fictieve, waarbij naastconcurreren, kan men vrij en veilig te rijden, zoals je zou doenin de werkelijkheid. In het najaar zullen zij twee nieuwe referenties voor die komensubgenre, ForzaHorizon 2 en de bemanning dieZij zullen worden ingesteld in de Middellandse Zee en de Verenigde Staten,respectievelijk. Bij deze gelegenheid, ik maakte een klein overzicht vaneen aantal van degenen die hebben geschenen in de afgelopen jaren.

Forza Horizon

Forza Horizon

Voor velen is dit de titel is de maximale Playground Gamesuitdrukking van wat het zou moeten zijn Auto games in wereldopen. Hij verscheen op de Xbox 360 in 2012 en verhuisden onsColorado, onder het mom van het bijwonen van een muziekfestival ensnelheid. Hij geboren als een afleiding van de Forza-serieMotorsport, dus gekozen voor een meer arcade controlemaar de recreatie van auto's of dag-nacht cyclus warensubliem.

Need for Speed ​​Rivals

Need for Speed ​​Rivals

Voor nu, het is het nieuwste deel in de langlopende saga speedElectronic Arts heeft besloten om een ​​sabbatical te nemen natalloze jaarlijkse termijnen. Hij verliet voor de PlayStation 4, Xbox One,PS3, Xbox 360 en PC in 2013. Redview County is gevestigd in eenfictieve grondgebied waarvan wegen kon tegenkomenwillekeurig met andere gebruikers die aan het spelen waren op hetzelfdetijd. Need for Speed ​​Rivals Het was gebaseerd op rastussen de politie en illegale makelaars, zodat die kunnen worden gebruikt'Arms', elektromagnetische pulsen, inhibitorenVaak, mijnen, bands spijkers of implementatieshelikopters.

Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2

Het eerste hoofdstuk van deze saga was één van de pioniers vansubgenre van racegames open wereld. Dit vervolg,waaruit bleek in 2011 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC, met tweeparadijselijke eilanden door rijden: Ibiza en Hawaï. bovendienvrijelijk door een weg, we konden kopenonroerend goed, kleding en andere accessoires, als protagonistenwaren jonge miljonairs met meer geld in je zak datkunt u rekenen op.

Midnight Club: Los Angeles

Midnight Club: Los Angeles

After Midnight Club 3 Dub Edition, waarover we hebben gesproken,Hij kwam deze nieuwe aflevering in de saga van illegale racingRockstar. Ofwel motor of auto, met een zeer eenvoudige bedieningen ondersteund op skids, konden we vrij rijden doorschaal reproductie van de stad Los Angeles, waarvan opgenomenenclaves zoals Santa Monica, Hollywood en Beverly Hills.

Driver San Francisco

Driver San Francisco

Deze saga van Ubisoft bereidde ook op het gebied vanracegames open wereld. De laatste aflevering isambientaba in de stad van San Francisco, met de hellingen en mythischede Golden Gate. De hoofdpersoon was John Tanner, een detective,120 aan boord van echte auto's, moeten verschillende vervolgingen ondernemenvan criminelen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

- GTA: De bestevorm van aandrijving vakantie

- videogamesvoor sightseeing met de auto (II)

- based gamesstreet racing


Понравилась статья? Поделись с друзьями: