Prijs elektrische auto: de vijf goedkoopste

Denkt u dat de prijs van elektrische auto's is nog steeds te hoog is om zeker overwegen het kopen van een? Als dat zo is, wordt deze rangschikking ontworpen voor u, want in te presenteren we vijf goedkopere elektrische auto's die op dit moment te vinden op de markt. De meest betaalbare ligt dicht bij de gemiddelde prijs waartegen auto's worden verkocht in Spanje, terwijl de duurste van deze kleine kwintet hoger is dan 25.000 euro.

Geïnteresseerd: De 10 auto'selektrische meer autonomie

de elektrische auto prijs Het is een vande belangrijkste obstakels gevonden met diete kijken naar wat de auto te kopen en willen zijnmet een voertuig aangedreven alleen op elektrische stroom. alsHoewel nog steeds relatief duur alsWij worden geconfronteerd met hun tegenhangers uitgerust met thrusterstraditionele verbrandingsmotor, niet alle elektrische auto'sze zijn duur. Het bewijs is in de ranking die we vandaag presenteren, met vijfmeer betaalbare opties die u kunt vinden nu te koopbinnen dit segment.

dus de prijs van elektrische alHet mag niet dienen als een excuus voor het niet kopen van een van dezeinteressante auto's: ofwel kiest,aanwezig in de galerieimages kost 25.000 euro of minder. Toch hebben zij veelweg te gaan om een ​​aanzienlijk deel van vertegenwoordigennieuw voertuig markt, maar in de afgelopen jaren hunverkoop hebben niet gestopt met groeien en in feite, in Spanje sloot de2016 met een uitstekende gegevens: bereikte een marktaandeel van 3% als wezowel elektrisch en hybride.

5 sleutels om verliefd te worden met elektrische auto's

Elektrische auto's zijn ideaal voorveroveren stedelijke omgevingen, dat is de situatie waarin meer uitU kunt als brandstof te krijgen en waar de dichteru zult het bereiken van de maximale officiële autonomie. Omdat er zijn modellenverkoop met meer dan 600 kilometer van autonomie, zoalsTesla Model S en X Model duurder, maar dit is zo duurdat ze buiten het bereik van de overgrote meerderheid van de zakken.De keuze is aan de andere kant zijn ze elektrische auto'sgoedkoop, maar ondanks dat ze behouden veel van defuncties die u kunt vinden in de duurste.

Omdat de gebruiker geniet eendrijvend een directe respons elektrische auto vanbetaalbare, uitzonderlijk comfort dankzij marcherenlage ruis, de mogelijkheid om energie terug te winnen tijdensremmen of kostenveel lager dan die van een conventionele gebruik passagier:geen olie te veranderen, niet een koppeling die kan worden besteed,en een tandriem dieU vervangt ... Afhankelijk van waar u woont, ook kunt u profiterenvoordelen, zoals vrijstelling van betaling parkeerplaatsengereglementeerde of belasting.

10 elektrische auto's 'pre-Tesla' nieuwsgierig in beeld (10)

 • tesla auto's pre Sinclair

  1. Voertuigen Sinclair C5.

 • tesla auto's pre Bradley

  2. Bradley GTElectric.

 • Peugeot auto's pre tesla

  3. Peugeot VLV.

 • pre tesla auto sebring

  4. Sebring-Vanguard Citicar.

 • Zagato auto's pre tesla

  5. Zagato Elcar.

 • tesla auto's pre Th! nk

  6. Th! Nk City.

 • tesla auto's pre enfield

  7. Enfield Thunderbolt.

 • tesla auto's pre Zenn

  8. ZENN Electric Car.

 • pre tesla auto's corbin

  9. Corbin Sparrow.

 • EV1 auto's pre tesla

  10. General Motors EV1.

De belangrijkste achilleshiel elektrische auto's,zijn betaalbare of duur is, is het nog steeds de batterij: deDe huidige technologie evolueert snel, maar de batterijenvoor nu staan ​​ons niet toe om dergelijke brede autonomie genietendie worden aangeboden door conventionele auto-met uitzondering van degenoemde Tesla auto's en opAlle oplaadtijd (hoe een elektrische auto is geladen)zo klein als vertegenwoordiger vullen reservoirbrandstof. Bovendien, hoewel er was staatssteun vooraankoop, op dit moment de industrie verwacht dat de introductie van nieuweinitiatieven die de groei van de registraties te stimulerenelektrisch


Понравилась статья? Поделись с друзьями: