Sammen familie: 308 SW, Leon ST og Civic Tourer

De nærmer det gode været, sol fylt dager og til slutt ønsket ferie. Disse tre kompakte familie er det perfekte verktøy hvis du vil ha nok plass og noen virkelig gode forbruk. Den nye Peugeot 308 SW er vendt mot Seat Leon ST og Honda Civic Tourer

De kommer de første solstrålene med klare intensjonerbo, vi la det opp til mai 40 trenger du ikke tade kittel og bilprodusentene begynne å gni hendene ogå drømme om deres spesielle August. Denne tiden av året er det mangefamilier vurderer å kjøpe en ny bil og gå påferien å nyte det. Derfor, fra AUTOBILD.esVi legger dette komparativ hvor vi har møttkompakte familiebilen mest interessant marked. etter ordrealfabetisk: Honda Civic Tourer, Peugeot 308 SW ogSeat Leon ST.

Som du ser på bildene, den nåværende familiener ikke lenger triste og kjedelige biler som ble gjort omår. Nå designere har innsett at estetikkDet er like viktig som den praktiske delen. Derfor, to avtegnene blir presentert med meget tankevekkende legeme.de har også en utstyr nok til å reiseuten mangler noe mangler.

Sammen kompakt familie

Like viktig er det estetiske som å tilby en forbrukgjennomsnittlig innhold. Jeg forhånd at ingen overstiger den faktiske gjennomsnittlige utgifter5,3 l / 100 km. Selvfølgelig er de tre elementene som inngårStart-Stop. I tillegg er andre aspekter er svært viktigromslighet, innvendig kapasitet og, fremfor alt, tilbudstøvel som gjør at du kan bære all bagasjen til destinasjonenforetrukket. Til slutt, i disse vanskelige tider prisen er enclincher og ingen overstiger 23.000 euro. Hvilken bil tror dusom er den beste?

3- Sete Leon ST

Seat León (som har premiere kjent kroppen vedførste gang i sin historie) er en bil som alltid har vurdert sværtgodt i alle sammenligningene har vi gjort i AUTO BILD.Så du spør hvordan det er mulig at Seat Leon ST forblirsist. Veldig enkelt, det gir mindre innvendig plass ogKomfort er mindre omsorg.

Seat Leon ST

I tillegg er standard utstyr i referanse versjonen erfor rettferdig og, for eksempel, vil du måtte betale 250 euro for enhjelpetilkoblings rivaler lede fabrikken.

Den motoren har ikke imponert meg, spesielt i forhold tilHonda. Mangler karakter, kampvilje og fleksibilitet. tilminst, det gir bedre ytelse enn Peugeot. der detden spanske modellen er skuffet over hans oppførsel. sette demPoenget er meget dyktig og har en sporty føle seg vellykket, menDet når ikke balansen i Peugeot 308 SW.

Når det gjelder pris, er Leon ST presentert som den mest økonomiskeDenne trioen: 21,300 euro sammenlignet med 22600 euro av Honda.Faktisk et lavere tall ... men ikke nokå klatre posisjoner i denne rangeringen. Hvis jeg hadde et budsjett påmest komplette utstyr, er jeg sikker på at det ville forbedre sin posisjoni tabellen.

2- Honda Civic Tourer

Honda Civic Tourer vil bli overrasket over hvor godt deresny dieselmotor. Denne blokken vil være 1,6 liter, fraNå, en av referansene i segmentet: presser veldigenergi fra den nedre delen av disken, gir bedrefordeler sine to rivaler og også skiller seg ut medgjennomsnittlig forbruk på 5,2 l / 100 km (best sammenligning). Ja,Kaldt er noe mer utsatt for støy.

Honda Civic Tourer

Honda Civic liker også at du ville moduldet inni. Bare trekke en spak allerede harDrep seteryggene og stammen etasje erhelt flat. Standardutstyret er svært forsiktigmangler elementer som klimakontroll eller USB-tilkobling selvden billigste versjonen (Comfort). Men hvis du vil atNavigasjonssystemet har til å kjøpe det ferdige og Livsstilbetale 2000 euro for Pack 1 pakke inkludert påminst trafikkskilt gjenkjennelse, lydsignalet er vinkelendøde og, selvfølgelig, navigasjonssystemet.

1 308 SW

Siden lanseringen av den nye Peugeot 308, virker det som de franske ingeniørerDe er på en rull og har begynt å designe biler balansert medviss følelsesmessig karakter og kvalitet bry seg mer.

Peugeot 308 SW

For noen måneder siden jeg møtte Peugeot 308 med Lion og Golf.Resultatet? Identisk med den nåværende, som den franske produktet hargjenvunnet en komparativ tre. Denne Peugeot 308 SW meg harlikte den dynamiske oppførsel. Peugeot gutterDe har alltid vært god i disse konfliktene, men nå toppen jobbenmed en kvalitet meget nøye rulle: suspensjonen absorberer megethumper godt og kroppen ikke har en tendens til å lene seg påkurver.

Også, jeg er sikker på at du vil elske følelsen overføringretning. Du får din flyer så lite til å gi deg et godtfølelsen av sportslighet, men, ja, ikke ser indikatorer somviktig som speedometer.

Jeg liker også mykhet dieselmotor har1,6 liter og 115 hk. Start-Stop system er så bra at barenotater når motoren av og på. Selv om ingen er perfekteog i dette tilfellet er fordelene noe diskret. Grunnen?Utviklingen av endringen er for lange til å senkeforbruk.

Når det gjelder utstyr, selv i basisversjonenVi analyserer vår poengtabellen er ikke mangler kontrollspeed USB-tilkobling, Bluetooth eller air condition.Resultatet? En fortjent seier.

konklusjon

Peugeot ingeniører kan være veldig fornøyd med sin 308.De fem-dørs versjon har vært en suksess, og slo en avvår komparativ og familien følger samme bane. Ja,det har ikke vært lett, fordi Honda har blitt presentert med enveldig smart og godt laget produkt. Tredje har værtSeat Leon ST. Den spanske bil er et alternativ å vurderefor sin dynamikk og også den har den billigste prisentre.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: