Alles wat u moet weten over de Head-Up Display

Alles wat u moet weten over de Head-Up Display

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het Head-Up Display. Dit apparaat, dat zijn oorsprong in de militaire luchtvaart heeft, projecteert informatie aan de bestuurder, hetzij op de voorruit of op een specifieke steun relevant, net boven zijn ogen. Op deze manier hoeft de gebruiker niet hebben om weg te kijken van de weg naar essentiële gegevens zoals snelheid of het navigatiesysteem aanwijzingen te voldoen, waardoor de veiligheid wordt verbeterd.

Niet te missen: Depopulairste beveiligingssystemen in Spanje

Vandaag gaan we vertellen alle geheimen van Head-Uptonen zodat je weet wat de oorsprong hiervan zijntechnologie, zodat u weet hoe het werkt en welke voordelen derijden. Hoewel nog niet erg gebruikelijk systemenprojectiegegevens komen beschikbaar inauto's, zelfs ondergoedkoper, dus het is mogelijk dat de volgende keer dat jeop zoek naar welke auto te kopen uiteindelijk het maken van jeeen uitgerust met deze technologie.

Om het te weten oorsprong van Head-Up Display(Ook bekend onder de afkorting, HUD) tega terug naar de 1950. Dat was toen deeerste gevechtsvliegtuigen uitgerust rudimentaire systemengeprojecteerde gegevens tot de natuurlijke positie van deogen piloot, vandaar de naam ( 'hoofd' hoofd 'up'gehesen en screen 'display'). Daarom, net als veel vansaving uitvindingenleven, zoals het ABS, deze technologie heeft zijnoorsprong in wereld van de luchtvaart.

Gallery: beveiligingssystemen populair in Spanje (3)

 • Meest populaire beveiligingssystemen Spanje

  Automatisch noodremsysteem is de meest populaire veiligheid in Spanje.

 • Meest populaire Veiligheidssystemen Spanje 2

  De lane assist systeem is een van de meest populaire veiligheidsmaatregelen in Spanje.

 • Meest populaire beveiligingssystemen Spanje 3

  Vergelijking van de meest populaire beveiligingssystemen in Europa.

De belangrijkste functie van HUD-systeem Het is te projecterenessentiële informatie, hetzij op de voorruit of op een dragerSpecifiek, zoals hieronder wordt besproken, zodat de bestuurderniet om weg te kijken van de weg. Dit is, zoalsu zult begrijpen, is een significante verbetering in deveiligheid, en dankzij het is niet nodig om te kijken naar descorecard om belangrijke gegevens te kennen, dieHet is ook gunstig, of u rijdt in de winter in omstandighedenlage zichtbaarheid als elke andere tijd van het jaar.

Head-Up stand Weergave

Het geeft relevante informatie zoals snelheid, bijde meest elementaire apparaten, of gegevens met betrekkingnavigatiesysteem met voetganger of detectorsysteemnachtzicht, in het geval van de meest geavanceerde, ze zijnverkrijgbaar bij voertuigen merken zoals Audi ofBMW.Er zijn verschillende soorten projectiesystemen informatie,maar in het algemeen, de werking van deze technologieHet gebaseerd op het principe van de reflectie van licht, dankzij dehet opnemen van een reeks van spiegels, stuitert in een te staangelijkwaardige positie waarop een object op het zou hebben geplaatstbuiten het voertuig en ongeveer twee meter voor de kap.

Vijf essentiële technologieën in een luxe auto (6)

 • Volvo Lounge Console

  Lounge Console, de maximale interpretatie van luxe aan boord als Volvo

 • infotainment

  De luxe modellen zijn voorzien van infotainment-apparatuur met allerlei features: Internet-verbinding, etc.

 • V12 motor rollen

  De V12-motor, een echte mechanische beest.

 • nachtzicht

  Night Vision, op dit moment één van de meest exclusieve publiek.

 • fauteuils A8 L

  De achterste als een 'bank thuis' zetels, een ander noodzakelijk auto's meer premium markt.

 • bentley koelkast

  De koelkast in de auto is zeker meer dan de meeste. Het behoort tot een Bentley.

In de automobielsector, we meestal vindentwee soorten Head-Up DisplayDegenen die het projectinformatie direct op de voorruit en degenen dieze doen op een specifieke steun geplaatst tussen dedashboard en de voorruit, zoals je kunt zien op de fotodie wordt opgenomen in de bovenstaande tekst. Deze gewoonlijkgoedkoper en is de meest voorkomende, want het is beschikbaarvan kleine SUV's, zoals de Mazda2, zelfs in SUV's, zoalsPeugeot2008.

Head-Up Display voorruit

Dit komt omdat voor de eerste werk dat nodig isgebruiken een speciale voorruit als een normaal niet zou zienbeelden correct, zouden ze dupliceren of zelfs drievoudigevanwege de beveiligingslaminaat (bovenste afbeelding). deeerste auto gemonteerd een Head-Up Display Het werd vervaardigd doorGeneral Motors in 1988. Het was, in het bijzonder, de OldsmobileCutlass Supreme, middelgrote sedan verdweentenslotte in 1997, hoewel GM bood het ook als onderdeelOptionele uitrusting Pontiac Grand Prix van het seizoen.

de Head-Up Display of projectiesystemeninformatie we kunnen genieten van vandaag de dag weinig totmaken met de eerste, die alleen over de toondensnelheid of het aantal omwentelingen waarop hij het draaien van demotor. Op dit moment bieden ze een grote hoeveelheid gegevens, zoals snelheidmaximale pathway, vraagt ​​de browser de marsaanbevolen om minder brandstof of zelfs de noodzaak om te consumerenwaarschuwen voor voor voetgangers op de oprit inslecht zicht situaties.

Maar weet dat in de niet al te verre toekomst kunnen wegenieten Augmented reality HUD dankzijapparaten zoals ontwikkeld door Jaguar enLand Rover, die in staat zijn taken uit te voeren isdus maar een paar jaar geleden hadden ze geen plaats in een wetenschapfictie. Functies zoals Transparent Bonnet (vertaaldletterlijk als 'doorzichtige kap') je kunt zien in de videoje hieronder, die verder de veiligheid zal verbeteren.

Als u niet willen opgeven van deze technologie, maar je bent nietbereid zijn om auto te veranderen en een die kan uitrusten kopen, enstandaard of optioneel, zijn er verschillende opties. De eerste vanEen daarvan is om een ​​Head-Up Display kopenlaptop als deze die wordt geplaatst op het dashboard endata geprojecteerd op de voorruit. De tweede optie isomzettenuw smartphone in een Head-Up Display voor de auto dankzij deverschillende toepassingen die beschikbaar zijn, zoals deze kun jezie hieronder. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: