elektrische auto zonder rijbewijs, is er een?

Is er een elektrische auto zonder rijbewijs? Het antwoord is ja, maar enkele opties die momenteel op de markt gebracht. Aixam, een Franse fabrikant van brommobielen of auto's zonder vergunning, is er een die een volledig elektrische versie voor elk van haar modellen biedt, terwijl de Twizy Renault heeft 45 volledig elektrisch aangedreven en kan rijden met de AM-licentie.

Niet te missen: Carelektrische of diesel, wat jij interessant vindt het meest?

De elektrische auto is een alternatief zeerrekening houden met de toekomst. Groeiende snel enzal zijn volledige normalisatie te bereiken in een paar jaar. echter,Er zijn segmenten zoals microcars, die niet zomeestal vinden ze. dan, Is er een elektrische autozonder vergunning? Het antwoord is ja, maar weinig optiesdie op het moment dat ze worden verkocht.

Om dit in een context te plaatsen, een auto zonder een vergunning ofmicrocoche is een lichte vierwieler met een maximaal gewicht van 350kg en een maximaal toelaatbare snelheid van 45 km / h datU kan leiden tot AM TIR of het oude rijbewijsbromfiets rijden. In Spanje kunnen ze leiden totNa 15 jaar, dezelfde leeftijd waarop je kunt krijgenDeze vergunning.

Video: de goedkoopste elektrische auto's:

De standaard in dit segment motorentweecilinder dieselmotor met een vermogen van 8 pk en een verplaatsingtussen 400 en 500 cm, afhankelijk van de fabrikant. Bovendien zijn zowellijnen ontwerp, de kwaliteit van de materialen en het niveau vantechnologische apparatuur is gegroeid in de afgelopen jarenbieden efficiënter en veiliger auto's. 

Maar, hoewel de norm is de dieselmotor, zijn er modellenvolledig elektrisch? Aixam Het is een van de weinige fabrikantengespecialiseerd in de ontwikkeling en commercialisering van brommobielendie een elektrische versie van elk van haar modellen. zijnmarketing in werking getreden in 2013 en zorgt voor voertuigen met eenmaximale bereik van 110 kms, hoewel de gemiddelde bereik75 kilometer, afhankelijk van het voertuig. Een asynchrone motor5,5 pk aangedreven door een lithium batterij die 6,1 kWh zorgteen maximaal bereik van 110 kilometer op een enkele lading. batterijkan volledig opladen 3,5 uur uit een uitlaat220 V.

Renault Twizy in New York (7)

  • Renault Twizy New York
  • Renault Twizy New York
  • Renault Twizy New York
  • Renault Twizy New York
  • Renault Twizy New York
  • Renault Twizy New York
  • Renault Twizy New York

De andere optie die beschikbaar is in de markt voor auto's zonder rijbewijsis de Renault Twizy. Het Franse bedrijf verkoopt tweeverschillende versies van de stedelijke elektrisch. Aan de ene kant,17 pk sterke variant waarvoor het noodzakelijk is om de kaart B hebben,terwijl nog 5 pk variant genaamd Twizy 45, isU kunt rijden 15 en alleen de AM-licentie. De Twizy 45Renault is voorzien van een asynchrone motor die 3CGdelivery 5 pk en 33 Nm, aangedreven door eenlithiumbatterij 6.1 kWh.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: