Ford Kuga 2017: wat is de beste versie?

Ford Kuga 2017: wat is de beste versie?

Wat is de beste versie van de Ford Kuga 2017? Als je verliefd bent nieuwe Ford SUV en hebben duidelijk gaat om uw volgende voertuig te zijn, wil je weten hoe monteurs beschikbaar is, wat zijn de verschillen tussen de verschillende afwerkingen en welke combinatie van alle interessanter.

Geïnteresseerd: Wat is beter,Ford Kuga of Skoda Kodiaq?

Wilt u weten Wat is de beste versie vanFord Kuga 2017? In dit artikel vertellen we je alles wat je nodig hebtweten de bijgewerkte Ford SUV, maar inen je zult duidelijk welke auto te kopen en dit is uwverkozen. We zitten in een auto die werd getoond voor de eerste keervoor het Europese publiek op het Mobile World CongressBarcelona begin vorig jaar gehouden, een SUV dieHet staat bekend als uiterst evenwichtig tegelijk aanbiedingenwendbaarheid met grote doses van comfort.

Nieuwe Ford Kuga: Zie hoe het eruit ziet na de facelift

Het probleem is dat met een reeks mechanischemet diesel en benzine opties (handmatige en automatische transmissies,voorkant of vierwielaandrijving ...) en verschillende afsluitingenvijf verschillende opties, is het niet zo gemakkelijk te vinden deBest Ford Kuga 2017, met de combinatie motor / goalanders past bij wat je wilt. Er is veel te kiezen tussen, voorDat zal helpen te vertellen wat de verschillen tussen alleze en wat is de meest evenwichtige van allemaal. En we beginnendoor de motoren van de nieuwe Ford Kuga.

Ford Kuga 2017 motoren

Het bereik is 2017 Kugaleverbaar met een totaal van zes verschillende mechanische opties. alstoe te voegen die motoren, en automatische transmissies handleidingen enverschillende aandrijfsystemen het resultaat een totaalvan 10 mogelijke combinaties mechanische. In het bijzonder,U kunt kiezen uit drie benzinemotoren met 120, 150 of 182 pk,alle ontwikkeld uit hetzelfde blok 1.5 EcoBoost.Ze zijn verbonden in serie met de vierwielaandrijving en handgeschakelde versnellingsbakzes-speed, alles behalve de meest krachtige, kan het alleenmet vierwielaandrijving en een automaat zesrelaties.

Kuga 2016 (6)

 • Ford Kuga voorzijde
 • Kuga zetels
 • Ford Kuga dashboard
 • Ford Kuga achter
 • Ford Kuga achter driekwart
 • Ford Kuga spencers

Wat betreft de Ford dieselmotorenKuga, Er zijn in totaal drie. Zoals mechanische toegangdrijfgassen diesel vond een 1.5 TDCi 120 pk vanmacht. Dit kan worden gecombineerd met manuele versnellingsbak, welkestandaard of een dubbele koppeling Powershift zesrelaties. Tractie is altijd de vooras. bovenDit is de 2.0 TDCi, Het aangeboden met 150 of 180CV. In de minder krachtige kunt u kiezen tussen voorwielaandrijvingof totaal en manuele of automatische PowerShift verandering terwijlop 180 pk kunt u alleen het type transmissie endat standaard 4x4.

2017 Ford Kuga afwerkingen

De Ford Kuga 2017 is verkrijgbaar met een totalevan vier verschillende afwerkingen waaraan moet worden toegevoegd eenvijfde beëindiging die voor de functies en prijs,staat een stap boven de rest in termen van luxe enexclusiviteit. Hier bespreken we de hoogtepuntenHet is inclusief elk beginnen met de meest basic,riep neiging, Ook wordt aangegeven hoe powertrainsHet is beschikbaar per stuk.

de goedkopere versie van de Ford Kuga2017, Trend afwerking, kunnen worden gekoppeld aan benzinemotoren120 en 150 en de diesel identiek. het omhulselwordt standaard geleverd, markeert het Keyless Start-systeem, decruise control met snelheidsbegrenzer systeemFord SYNC multimedia 4.2-inch scherm, het stuurwiel en depookknop lederen bekleding of luchtsysteemconditioning. Boven dit is de finish bedrijf,toevoegen van Ford SYNC 3-systeem met 8-inch scherm, debizone of handrem activeringelektrisch.

De belangrijkste rivalen Ford Kuga 2016 (4)

 • Hyundai Tucson dynamiek

  Hyundai Tucson

 • Kia Sportage voorzijde

  Kia Sportage

 • Ateca Seat spencers

  Ateca Seat

 • Volkswagen Tiguan voorzijde

  Volkswagen Tiguan

Deze beëindiging kan worden geassocieerd met motoren150 pk benzine en diesel 120 en 150 pk. next inhet bereik is de Ford Kuga Titanium, Het gepresenteerd alsTweede meest luxueuze optie. Het omvat, onder andere, het systeemtoegang en keyless start, LED-sfeerverlichting,dimmende binnenspiegel, gedeeltelijk lederen bekleding,het licht en regensensoren, parkeersensoren ofspiegels met instapverlichting. De motoren beschikbaarZe zijn hetzelfde als in de Business plus diesel van 180 pk.

de sportievere versie van de Kuga 2017draagt ​​de naam ST-Line. De Kuga ST-Line ziet er een externe afbeeldingdankzij een meer gespierde body kit, een aantal wielen18 inch legering of hun specifieke koplampen. uitrustingomvat een parkeerwachter actief stuurwiel en knopveranderen in leder met contrasterende stiksels, een gestoffeerde plafondzwart of stoelen met een sportief design en eencombinatie van leer en stof. Het biedt gekoppeld aan dieselmotoren120, 150 en 180 pk en met benzine van 150 en 182 pk.

Tot slot en als aanslag voor de Ford rangeKuga, Ford Kuga vinden de Vignale. Het is de duurste en meestexclusieve en vinkje bij alle aanbieden van een afbeelding outdoorduizenden specifieke elementen zoals velgen18 inch lichtmetaal, een bi-xenon koplampen met dagrijverlichtingLED of een andere grille. Binnenin is er eenlederen bekleding van hoge kwaliteit, de bestuurdersstoelen het geheugen (en verwarmd op twee plaatsenvoor) audiosysteem met negen luidsprekers Sony ofachterklep en elektrisch bediende handsfree.

Wat is de beste versie van de Ford Kuga 2017?

Nu is het tijd om te bepalen dieHet is de beste versie van de Kuga 2017. Zoals je zelfs kunt zienvan de meest elementaire afwerking is zo goed uitgerust genoegzodat verbanning praktisch niets minder. nu alskunnen worden gekozen zou voor voltooiingbedrijf, want het is de beste waarde aanbiedingen vanuitrusting en prijs, het toevoegen van het comfort functies, zoals declimate control en multimedia-systeem met groot scherm 8inches. Met de huidige promoties deel van de 22.150euros.

Kuga ST-Line (4)

 • Ford Kuga ST-Line

  De Ford Kuga ST-Line is het vierde lid van de ST-Line sport range.

 • Ford Kuga ST-Line

  Het voegt zich bij de Mondeo, Fiesta en de Focus ST-Line met een sportieve uitstraling.

 • Ford Kuga ST-Line

  Kuga in het ST-Line niet achterblijft en omvat elementen.

 • Ford Kuga ST-Line

  In het hoofdstuk over motoren, wordt de ST-Line afwerking beschikbaar zijn over het bereik.

Zoals ik commentaar hierboven, doorwaadbare plaatsKuga Zakelijk Het wordt aangeboden met een benzinemotor van 150 pk endiesel 120 en 150 pk. Merk op dat in diesel kankeuze voor- of vierwielaandrijving en handgeschakelde transmissie of tussenautomatisch, waarbij de mogelijkheden breder. anderszinsje meestal gaat zwaar beladen, de 120 pk niet alleen voldoende is,Het is ook efficiënter en goedkoper te verwerven.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: