De 10 beste auto’s waarde in 2017

Hier volgt een selectie van de 10 beste auto's in waarde van 2017. Zoals u kunt zien, met uitzicht op dit onlangs begonnen jaar zijn er zulke interessante opties zoals de Hyundai i30 vernieuwd of de succesvolle Seat Leon. Durf jij ze allemaal weten?

Niet te missen:'Tien auto'sdie het jaar van de Grondwet aangekomen

deze zijn de top 10 auto's in relatie2017 waarde. Als u geïnteresseerd bent in het veranderen zijnvoertuig onder ogen dit jaar en u op zoek bent naar wat de auto te kopen, zeker onder uwverplichtingen, een uitstekende relatie verkrijgingwaarde. Als je wilt slagen in dit verband aandacht bestedenkandidaten die hieronder en in de galeriedat deze regels waar je echte opties begeleidtte overwegen en aan te passen aan de verschillende behoeften vanelke koper.

5 populaire klassieke auto's zal stijgen in prijs

We wilden een sweep te doen doorverschillende segmenten van de auto om te proberen te vindenstedelijk opties, SUV's, compact, en zelfs sommige SUVkleine sportwagen, want zoals u hieronder zal zien, de kwaliteit en deplezier hoeft niet strijdig te zijn met de prijs. de auto'sgoede prijs-kwaliteitverhouding 2017 demonstreren enOok maakt het duidelijk dat het mogelijk is om toegang te krijgen tot grote en interessanteproducten voor de juiste hoeveelheid. Een laatste opmerking overdit verband: Houdt u er rekening mee dat alle prijzenAuto begeleidende ranking modellen geen kortingen ofpromoties.

1. Peugeot 108

fruiteen samenwerking tussen PSA en Toyota, de Peugeot 108Het op de markt in 2014. Dit is een segment Een model datHet biedt de veelzijdigheid die nodig is om te bewegen rond stedelijke centrazonder in te boeten het unieke karakter van de verschillende optiesCustomization met die account. motorenKleine en efficiënt zijn de andere grote inzet voor Peugeotkleine stedeling.

Aandrijflijnen: 69-82 pk

Porter: 227 liter

Prijs: vanaf 11.400 euro

2. i20

beurtvoor de Koreaanse Hyundai i20 en gerenoveerd. isis de eerste keuze van B-segment dat ik breng ditranking. De betaalbare prijs is de hoogste van uw inzet en premièresde nieuwe designtaal van het merk, die onlangsWe hebben gezien tot uiting in HyundaiTucson. Het wordt aangeboden in drie verschillende carrosserievarianten en functiesuitrustingsniveaus gedifferentieerde apparatuur. Het enige wat een plusoverwegen.

Aandrijflijnen: 75-120 pk

Porter: 301-336 liter

Prijs: vanaf 15.150 euro

3. Fabia

directuit de ingewanden van de Volkswagen Group Skoda Fabia komt het eenjeugd en stedelijke model dat zich richt op de prijs en hogervoordeel. We vonden het in twee verschillende instanties vijfCombi-deur en wagon, wachtend op de komst van de variantRS en heeft atmosferische driecilinder turbomotor en dusals efficiënte TDI diesel met 105 pk.

Aandrijflijnen: 60-110 HP

Porter: 330-530 liter (FabiaCombi)

Prijs: vanaf 13.120 euro

4. Mazda2

nurichten we ons nog meer op de kwaliteit aspect met de Mazda2. de compacteB-segment van de Japanse firma toont een uitwendig ontwerpaantrekkelijk en avant-garde het verlaten van de traditionele lijnen. eenslechts vijf-deur lichaam en technologie SkyActivebenzinemotoren zijn de hoofdconclusie. consumptie iseen van de hoogtepunten.

Aandrijflijnen: 75-115 pk

Porter: 280 liter

Prijs: vanaf 13.250 euro

5. Seat Leon

seat LeonverkoperSpaanse firma kan niet missen in een rangschikking van voertuigengedifferentieerde waarde. De nieuwe SeatLeon werd onlangs gepresenteerd in Barcelona en integreertmeer technologie en is een pionier op het gebied van connectiviteit metinfotainment met touchscreenHij erfde van zijn oudere broer, SeatAteca. Het is voorzien van lichamen 3 en 5 deuren en eenvertrouwd. Er is geen tekort aan interessante variaties Cupra, metzijn 300 pk en de mogelijkheid monteren vierwielaandrijving,Het zijn echte sport.

Aandrijflijnen: 110-300 pk

Porter: 380-587 liter

Prijs: vanaf 18.080 euro

6. Hyundai i30

Hyundai i30

Met zijn recente en grondige renovatie, deHyundai i30 is een van de weddenschappen meerInteressante C-segment compacte auto, de best-sellingin Spanje. Het is een vast produkt overtuigduiterlijk, de kwaliteit en prestaties. Het is ontworpen, ontwikkelden getest in Europa, die ook geproduceerd. consumptie enCO2 starten van 3.4 l / 100 km en 89 g / km, cijfersdat ze behoren tot de beste in zijn klasse. Natuurlijk, houdenerg dat toegang versies, zowel diesel als benzine,Ze zullen niet gaan over de verkoop tot de tweede trimetre 2017. 

Aandrijflijnen: 95-140 pk

Porter: 395 liter

Prijs: vanaf 20.500 euro

7. Kia Cee

anderondergaat gerestyled midcycle. De Kia cee aandelenplatform met de Hyundai i30 en nu debuteert hoogste niveau, mechanische Euro6 en een interessante optiedriecilinder turbobenzinemotor 100 pk die allemaal een baanbrekendin termen van het verbruik betreft. Net als de i30, hebben we drieverschillende instanties en high-performance variant 204CV. Kia promotionele kortingen zal de sleutel zijn voor udecanteren de cee had.

Aandrijflijnen: 90-204 pk

Porter: 380-528 liter

Prijs: vanaf 17.600 euro.

8. Plaats Toledo

Het iswaar dat heeft duurde drie jaar op de markt, maar de Seat ToledoHet is een uniek model in zijn segment. Het combineert veelzijdig interieur,een enorme slurf en opvallende prijs is onverslaanbaardirect. Als de jouwe zijn compacte sedans, de Toledo is uwtroef, een auto voor ouders die de SUV ontkennenen minivans, maar tegelijkertijd willen ze een autostaat op de best mogelijke prijs.

Aandrijflijnen: 90-125 pk

Porter: 550 liter

Prijs: vanaf 16.860 euro

9. Juke

éénvan de beste B-SUV-markt. Omdat de Nissan Juke op de marktEen paar jaar geleden, heeft het ontwerp fris en gedurfde gebleven en heeftbod Nissan was voor een segment dat, tegen die tijd, geenHij had geen marktaandeel. Het heeft versiesefficiënte diesel en benzine turbo en optieseen variant van Nismo ondertekend. Wat anders zou je een crossover vragenCompact?

Aandrijflijnen: 90-218 pk

Porter: van 354 liter

Prijs: vanaf 16.700 euro

10. Mazda MX-5

enHet komt de beurt aan de sporten die ik beloofd aan het begin. Bent u eenliefhebber gevoelens maar wil niet naar een prijs te betalenexorbitant voor hen? De Mazda MX-5 isbeste optie. De vierde generatie van de populaire roadster getoondmet hetzelfde DNA altijd. Een licht gewicht, afmetingencompact, atmosferische benzinemotoren gekoppeld aan een dooshandmatige overbrenging en achterwielaandrijving. Alsof dit nog nietgenoeg, vonden we de prijs. vereisen rivaleneen dubbele hoeveelheid geld om ze te verwerven. en nuU kunt ook kiezen voor inklapbare hardtop variant, denieuwe Mazda MX-5 RF.

Aandrijflijnen: 131-160 pk

Boot: 130 liter

Prijs: vanaf 25.000 euro


Понравилась статья? Поделись с друзьями: