Mercedes G 350D Professional 2016: doet het allemaal

Mercedes Class updates voor meer avontuurlijke en hardwerkende G met de introductie van de nieuwe Mercedes G 350D Professional 2016. Deze variant van de beroemde Duitse 4x4 is speciaal ontworpen om de meest veeleisende off-road behandeling te weerstaan ​​en om de meest ontoegankelijke terrein te confronteren. Marketing zal beginnen in Duitsland in september met prijzen vanaf 90.636 euro vertrekken.

Niet te missen: Moneybags inproblemen met uw Mercedes G Klasse

Er is geen twijfel dat de Mercedes G-Klasse is een van de SUV's meerstaat van de planeet, maar in de afgelopen jaren demodel heeft zich ontwikkeld om te vechten in omstandigheden methorde luxe SUV op de markt. En in het proces, hoewelHet is intact zijn belangrijkste technische kenmerken gehouden, heeftverloor die avontuurlijke geest in een deel vanwege zijn weelderige eninterieur zorg en de invoering van varianten higheigenschappen zoals de AMGG65 V12 biturbo motor. Het is echter nog steeds mogelijkKlasse G verwerven klaar voor gebruik 'off-road' meer te weerstaanintens, omdat het merk heeft net introduceerde de Nieuwe Mercedes G350D Professional 2016.

de Mercedes G-Klasse Professional 2016Het is een auto die is ontworpen voor degenen die willen makenoff-road reizen de verste uithoeken van de planeet enOok voor degenen die voor het werk redenen, wilt aankomenontoegankelijke gebieden. Ten aanzien van categorieG Professional die verhandeld tot nu toe, de bijgewerktemodel profiteert van veel van de veranderingen dieMercedes en een paar jaar in het bereik van de meest capabele 4x4.

Dus de  G 350D Professional2016 heeft een voorbumper heel anders,met luchtinlaten aan de einden, die op liggenbi-xenon koplampen en een dagrijverlichting met LED-technologie.Eventueel kunnen de betrokken partijen toe te voegen een kaapstander,metalen beschermingen (die ook de koplampen enintermitterend) of stevige imperiaal met ladder.Let ook op de aanwezigheid van een sterke achterbumpermetaal en wielen, uitgevoerd in dezelfde zwarte kleurgrill looks, eerlijk gezegd kleinere diameter voor watHet is tegenwoordig heel gewoon: zet op 265/70 banden in actieR16!

Maar waar het werkelijk presenteert veranderingenoverweging ten opzichte van zijn voorganger in de drager, zoalsU kunt zien in de galerieimages. Het is waar de meeste nieuwe producten worden gewaardeerd, als deMercedes G 350D Professional debuteert eenzelfde dashboardhet bereik van zijn broers. Terwijl materialen voor de gelegenheidZe zijn eenvoudiger en doseert items zoals de opzichtige vertoninghet multimediasysteem. Daarnaast is en als een teken van hun duidelijkeSUV oriëntatie, zeg hun rubber vloerslip heeft drains, zodat het mogelijkreinigen met water.

Test: Mercedes G Klasse van 2015 (11)

 • Test: Mercedes G Class 2015

  Test: Mercedes G Class 2015

 • Test: 2015 Mercedes G-Klasse Interior

  Binnen is het handhaaft de combinatie van strakke uitstraling en kwaliteit instellingen.

 • Test: Mercedes G Klasse van 2015 in detail

  De autoblocantes zijn loskoppelbare

 • Test: Mercedes G Class 2015 Curve

  Gedrag ongeschonden spoor.

 • Test: Mercedes G Class 2015 Morro

  Up hellingen zonder problemen.

 • Test: 2015 Mercedes G Klasse Cabin

  Hoewel het lijkt minimalistisch, ergonomie is zeer succesvol.

 • Test: 2015 Mercedes G-Klasse modder
 • Test: Mercedes G Class 2015 spoor
 • Test: Mercedes G Klasse 2015 uitnemende
 • Test: 2015 Mercedes G Class Watches
 • Test: 2015 Mercedes G-Klasse laterale doorwaden

Omdat de mechanische voorziening, nieuwMercedes G-Klasse Professional alleen beschikbaarwanneer het gaat over de verkoop na de zomer maanden met een motordiesel. Het is een 3.0 V6 dat 33% verhoogt de prestatiesin vergelijking met zijn voorganger, de productie voor de gelegenheid245 pk en 600 Nm koppel. Dit blokgekoppeld aan een zeventraps automatische transmissie en een systeempermanente vierwielaandrijving met drie differentiëlen verminderen enAfsluitbaar.

Bron: Motor1


Понравилась статья? Поделись с друзьями: