De eerste zonnewagen dat lanceert is Spaans

Malaga Evovelo coöperatie heeft de eerste zonnewagen gelanceerd in de wereld. Deze tweezitter automobiel voorzien van materialen die regenereren tijd heet Mö. Deze zonne-auto bereikt 50 mph, heeft een bereik van 50 tot 90 kilometer en kan worden gekocht voor 4.500 exclusief BTW.

Niet te missen: DeSpaanse elektrische scooter die is geladen met zonne-energie

Malaga coöperatieve ik evovelo Het is begonnen met deeerste zonne-auto ter wereld, , een autoTandem naast materialen, mits zij regenereren detijd, zoals hout producten. de zonnewagenis vooral bedoeld voor stedelijke omgevingen, bereikt eenmaximumsnelheid van 50 kilometer per uur, heeft een reeks50 tot 90 kilometer en kan worden gekocht voor 4.500 euro plus BTW, heeftuitgelegd Gonzalo Chomón, Director of Research,Evovelo ontwikkeling en innovatie. Oplaadtijd met lichtNatural tussen twee tot drie dagen en, indien de pluggenelektrische stroom in één uur wordt verkregen rond 90batterij procent, voegde hij eraan toe.

Mö beweegt voornamelijk door de energie van degeïntegreerd dak zonnepanelen, opladen van de batterijtijdens gebruik of wanneer het voertuiggeparkeerd, en in de afwezigheid van licht, je kan worden aangesloten op een stopcontactconventionele of verwijderen van de batterij te laden andereplaats. Directeur Onderzoek, Ontwikkeling en InnovatieEvovelo dat "verontreiniging veroorzaakt doorniet van normaal gebruik van het voertuig, maar de materialen enwerkwijzen gebruikt in de bouw. MO is gebouwd in een 70of 80% duurzame materialen die worden geregenereerd mettijd". In het volgende filmpje kom je meer over de te lereneerste zonnewagen ter wereld: 

Daarnaast is de zonnewagen "Het is gebaseerd op nul netto-energie" en,daarom geen niet-hernieuwbare bronnen voor het verkeer te consumerenzoals benzine of diesel-elektrische maar als u kiestdie optie de batterij opladen. Vanwege hun lichaamgebogen, buigbaar Mö omvat zonnepanelen ten gevolgenieuwe productiemethoden hun ton hebben toegestaan"hoog rendement"Plus lithium batterijen gaangenereren en driefasige borstelloze motoren. "Het is ontworpen omiedereen en zal worden goedgekeurd als elektrisch voertuiglicht, zodat het niet nodig kentekenbewijs en nietu belasting betalen of traditionele overname zal nodig zijnverzekering"Hij wees op de Director of InnovationCooperative.

Evovelo (meer informatie) zal binnenkort te lanceren nieuwe lijnenDeze zonne-auto, "een meer technologische dan anderen"En laataanpassing voor transport van dieren, zoals voertuigengegoten, als taxi of auto. Gonzalo Chomón, de autostroom "een ruimtevaartuig voor het transport vaneen persoon 80 kilo"En dus koos hij voor een "oplossingverschillend" tot een meer economisch verplaatsing voor de vrijgave"onevenredig" energie en middelen. Tot nu toe, "we hebbenin staat om door te gaan met dit systeem omdat energie goedkoop was, demiddelen waren direct beschikbaar en had niet gedacht van eengrote invloed op het milieu".

Het grootste voordeel van Mo, de eerste zonnewagen ter wereld, leugensdat "Het is een volledig bedekt voertuigelke auto geparkeerd op de straat, je te verhogen en werkenzonder te gaan naar een tankstation"Afgezien van de kostenbesparingenen het milieu. Zijn presentatie vond plaats tijdens de afgelopenKlimaattop in Parijs (cop21) "de eerste stad waarstudeerde zonlicht".

Bron: EFE

Foto: First Solar fietspad dat de hele wereld genereert energie (12)

 • constructie

  De bouw van het fietspad.

 • onderdelen

  Eén van de onderdelen van het fietspad.

 • gebruikers

  Gebruikers zonne-fietspad.

 • Solar lane

  First Solar fietspad dat energie opwekt.

 • functionaliteit

  Functionaliteit zonne-fietspad.

 • materiaal

  Materiaal zonne-fietspad.

 • zonne-

  Solar fietspad.

 • inauguratie

  Inhuldiging van de eerste zonne-fietspad.

 • energia

  Cycleway zon energie opwekt.

 • wereld

  First Solar fietspad in de wereld.

 • duurzame

  Fietspad duurzaam.

 • montage

  Montage van het fietspad.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: