Te koop een Ferrari F40 1987 met slechts 3782 km

Te koop een Ferrari F40 1987 met slechts 3782 km

Heel af en toe, in de wereld van auto's, een juweel dat meer dan één zou willen in uw garage lijkt te hebben. Dit is het geval van een Ferrari F40 met slechts 3782 km. U kunt hem vinden op een website gebruikte auto's, met inbegrip van modellen zoals een Seat Cordoba en een Renault Scénic.

Als u meer dan 800.000 euro, dan kunt u hier rekeningFerrari F40 tweedehands bijna gloednieuw. zo geadverteerdop de website van gebruikte auto's carsales, waarin hij aankondigt FerrariF40 als was hij naar buiten komen van een dealerschap 0 km.

ferrari

De naam FerrariF40 en zelf gaat gepaard met een halo van exclusiviteit.Slechts 1315 werden van dit model, dat wordt doorvelen de beste Ferrari ooit. Zijn spectaculaire geluidHet komt uit een V8 twin-turbo motor die, als nieuw,Het ontwikkelt 471 pk en een topsnelheid van 320 km bereikt.

Echter, het lijkt erop dat de jaren zijn gegaan door ditFerrari F40 in het bijzonder. Volgens de eigenaar is het in eeneigen voorwaarden van instandhouding van een wedstrijdwinnaarinternationale klassiekers. Entry, de aankondiging alleen al heeft3782 km. Daarnaast zorgt ook de eigenaar, maakt het alleen drie maandenzijn laatste tune, waarin ook begiftigd hemeen beschermende laag tegen de tijd en blaast. Natuurlijk, alsdit alles is waar, het is inderdaad een juweeltje dat elke'Ferrarista' zou hebben.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: