BMW 1 Serie sedan: de spion foto M performance versie

De BMW 1 Serie sedan is al meerdere malen betrapt, zelfs rollen in Nürburgring, maar is nu betrapt op het dragen van haar outfit M prestaties, die M135i sedan zal worden genoemd. In eerste instantie zou het model worden gelanceerd alleen voor de Chinese markt, maar het merk kan zich uitstrekken tot andere markten. Het zal debuut in november, tijdens de Hall of Guangzhou.

Niet te missen: De BMW Serie januari 2015nieuwe afbeelding

Gebruik geen nieuwe beelden niet mag missende BMW 1 serie sedan, gefilterd door de webChinese Autohome (klik hier om ze te zien). De salon debuut inin november Salon Guangzhou, maar dankzijDeze foto's kunnen van tevoren weten wat hun achterste,die tot nu toe was een mysterie, terwijl dankzij defoto's van de kinderen Motor.es, Nu weten we dat ookzal beschikken over M prestatie versie, genoemd M135isedan.

Het is echter niet de eerste keer zien we de1 serie sedan; het prototype tests met BMWhet ontwikkelen van dit model dat we hebben gezien in tallozegelegenheden. Eerst rollen op de Nürburgring, in eenfoto's kun je zien in de video die u hieronder hebt. dan,We hadden gelegenheid om het interieur dankzij deze overwegenspy foto's, waarmee duidelijk werd dat zijninterieur zal zeer vergelijkbaar met de BMW 2 Series Active Tourer ende BMW X1.

Kort daarna, de eerste1 serie sedan maken ons hoe het zou kunnen worden onthuld imagedefinitieve model en nu zijn er nieuwe foto's komenwaaruit blijkt één van de ontwikkeling van prototypes met weinigCamouflage op je lichaam, kunt u op deze link te zien. Maar doe nietillusies, officieel het merk heeft gezegd dat de serie 1sedan Het zal alleen beschikbaar in China, maar er zijn middelenwat aangeeft dat het ook andere markten konden bereiken.

BMW 1 Series 2015 (8)

 • BMW 1 Serie voorzijde

  BMW heeft bijgewerkt de Series 1 werd in 2011 gelanceerd.

 • BMW side-serie 1

  De nieuwe BMW 1-serie biedt een meer sportief en opvallend beeld van het vorige model dan.

 • BMW 1 Serie nieren

  Typische BMW nier in première een nieuw ontwerp in januari 2015 Series.

 • BMW 1 Serie voorzijde

  Ook het debuten nieuwe bumpers en koplampen met een meer sportieve look.

 • BMW side-serie 1

  Deze veranderingen zijn beschikbaar voor beide versies van vijf of drie-deurs BMW 1 Serie.

 • BMW 1 achter

  De achterlichten van de BMW vormige januari 2015 "L".

 • BMW 1 indoor sport m

  Afwerking M Sport BMW 1-serie heeft een zeer sportieve look.

 • BMW binnen een stedelijke

  Terwijl het beëindigen van de serie in januari 2015 Urban inzet voor elegantie.

Dit model, dat de markt in de hiteerste helft van 2017 werd verwacht bij het prototype BMW Compact Sedan Concept, die debuteerde inChina eind vorig jaar. Het is het antwoord van BMW's aanAudi A3 Sedan en Mercedes CLA, de twee zalen hunbelangrijkste rivalen zijn op basis van hun respectieve modellende premium compacte segment.

De nieuwigheid van deze nieuwe BMW1 Serie Sedan Het is die de tweede aandrijvingsmodelvoorzijde van het merk na BMW 2 Series Active Tourer enzijn zeven zitplaatsen variant, de 1 Serie Gran Tourer.Blijkbaar, zullen diesel en benzinemotoren en drie hebbenvier-cilinder, en de meest krachtige opties worden aangeboden metxDrive. Zoals voor de transmissie, zullen we een verandering te zienhandgeschakelde zesversnellingsbak en optioneel een, de Steptronic, achtsnelheden.

[B: https: //youtu.be/_Z0r_MWijGc]

Daarom lijkt het erop dat detoekomst Series 1 saloon zal de UKL platformdie al gebruik maken van de andere modellen van het merk. Wat betekent dit? danZoals u weet, is dit modulaire platform, die op dat moment waspremière van de nieuwste generatie van de Mini,Het is geschikt voor voertuigen met voor- of vierwielaandrijving, zodatniet verwachten dat het een sedan die voortstuwing produceert zijnmeestal de markering.

Presenteerde de BMW 1 Serie Coupé, maar is alleen beschikbaarin China, voor nu

Tot slot presenteert de BMW 1 Seriesedan, de eerste compacte sedan merk. dit alternatiefDuitse huis is exclusief voor marktChinese, zijnde het land waar ze alleen maar op zijn minst worden verkochtOp dit moment, omdat wordt verwacht aan te komen in de nabije toekomstEuropese markt. In deze regio deze voertuigen zijn zeerpopulair, en het gezelschap van de bladen niet wilde verliezenmogelijkheid om een ​​keuze van deze functies te lanceren.

Niet te missen: SoHet zou de sportievere versie van de BMW 1 Serie sedan

Terwijl de BMW 1 Serie Sedan is geïnspireerd op deHet concept van vorig jaar gepresenteerd door het merk in GuangzhouMotor Show, met een voorsprong evenement waar de komst van deze release.Maar ja, de BMW Compact Sedan Concept, het prototypeVervolgens presenteerde, was het veel aantrekkelijker dan het modelwe ter illustratie van deze lijnen. Een versie die we echt hebbenliet iets koud.

deze nieuweDuitse fabrikant model is ontwikkeld door BMWBrilliance Automotive Ltd (BBA). In de ontwikkelingsfase,Deze sedan heeft speciale zorg genomen om te reageren op de smaak vanChinese klanten invullen van hun proeftijd bijnaexclusief in China. Een beperking die anders zouonmogelijk om uit te voeren.

Het merk nog steedsheeft geen van alle gegevens, die we niet eens foto'sgenoeg agenten om een ​​oordeel te geven. Wat alswe hebben duidelijk is, is dat de BMW 1 Serie Sedan mist persoonlijkheid,Het is een mengsel van Series 1 en Series 3, met een voorste lijnendie meer invloed zachte compacter van het huis en heeft3 Serie lichaam in miniatuur.

BMW Compact Sedan Concept: Alle foto's (14)

 • BMW Compact Sedan Concept
 • BMW Compact Sedan Concept voorzijde
 • BMW Compact Sedan Concept Side
 • BMW Compact Sedan Concept achter
 • BMW Compact Sedan Concept voorzijde
 • BMW Compact Sedan Concept achter
 • BMW Compact Sedan Concept achter
 • BMW Compact Sedan Concept voorzijde
 • BMW Compact Sedan Concept Side
 • BMW Compact Sedan Concept achter
 • BMW Compact Sedan Concept Interior
 • BMW Compact Sedan Concept I dash
 • BMW Compact Sedan Concept tekening
 • BMW Compact Sedan Concept ontwerp

Als we zeggen dat je doelHet is China, en China alleen, althans voor nu. En is dat als het wareEuropa moet krijgen veel accu's om aan de slag te snijdenin het segment. We hebben weinig twijfel over bestaan ​​dat in ons land,producten zo uitgebreid als de cao Mercedes en Audi A3Sedan had een kans. Hoewel je, wat denk je?Denk je dat je nog een toekomst?

Foto: Phocarmedia &Motor.es


Понравилась статья? Поделись с друзьями: