De Kia Telluride, is de verkoop in 2017?

We zagen het voor de eerste keer op de Detroit Motor Show 2016, maar toen niemand maakte geen commentaar te maken te denken dat de Kia Telluride was om een ​​productie model te worden. Dingen zijn veranderd en het lijkt erop zal worden uitgebracht als een drie-toerbeurt SUV in 2017.

Niet te missen: DriveWise, de sub-merk Kia voor autonome voertuigen

Vergeet niet de luxe SUV concept datKoreaanse merk geïntroduceerd op de Detroit Motor Show? Toen was er sprakede mogelijkheden die de productie model werd,maar nu weten we dat eKia Ik kan de markt Telluride bereikenin 2017.

Hierdoor zal een SUV drie rijenzitplaats (Zoals SkodaVISIONS) waarmee het merk wil de kloof Kia vullenUS Mohave (bekend is of aunqueno alleen worden verkocht in Amerika ofHet zal ook naar Europa komen). Tenminste dit is wat Michael zeiSprague, één van de hoofden van het merk in Amerika,verklaringen van Worldcarfans verzameld.

De Kia Telluride vormige de aankondiging Kiaop de presentatie van een grote SUV-conceptDetroit afmetingen. Hij was de onbetwiste stermerk stand op die gebeurtenis, en in het verlengde daarvan, een van debelangrijkste nieuws van de Detroit Motor Show2016.

Zoals je kunt zien in de galerie, de nieuwTelluride een SUV die radicaal breekt met de lijnesthetiek dat de laatste voertuigen van deze gekarakteriseerdKlasse gelanceerd door de firma, met een veel meer hoekige uiterlijk enimposante. Het is gebaseerd op de grootste SUV verkocht in deMomenteel is de Kia Sorento. Terwijl het modelconceptuele (en dus de productie) is aanzienlijkgroter dan deze in elk van zijn afmetingen: 11 cm morehoog, 12 cm breed en 24 cm langer meer. 

10 auto's voor de Detroit Motor Show 2016 (16)

 • BMW M2 Coupe

  De BMW M2 Coupe is de rivaal auto's zoals de Audi RS3 of Mercedes A 45 AMG. Het heeft een turbo motor met 365 pk.

 • Infiniti Q60

  De definitieve productieversie van de Infiniti Q60 moet zijn première maken op de Detroit Motor Show 2016.

 • Infiniti Q60

  Het zal een zeer dynamische coupé zijn bij het streven naar de BMW 4-serie en Mercedes C-Klasse Coupe in verlegenheid

 • Lexus LF-LC

  Het lijkt erop dat de productie versie van de Lexus LF-LC zijn debuut zal maken in Detroit 2016. Het zal worden genoemd Lexus LC

 • Mercedes klasse E

  We hebben lang gewacht op de nieuwe Mercedes E-Klasse Detroit kan de door de Duitsers gekozen venue.

 • innerlijke klasse en

  Een inwendige hoogte: we allemaal sterven aan de uiteindelijke uiterlijk van de Mercedes E zien Class 2016

 • Mercedes S 65 AMG Cabriolet

  De Mercedes S 65 AMG Cabriolet is de meest krachtige en luxe Mercedes cabriolet: kost meer dan 300.000 euro

 • Mercedes SLC

  De Mercedes SLC is de restyling van de huidige Mercedes SLK: krijgt nieuwe esthetische en de nieuwe handelsnaam

 • Volvo S90

  De nieuwe Volvo S90 is de vervanger van de S80. De opening is gepland in Detroit getoond worden en beginnen met de verkoop in de zomer.

 • Volvo S90
 • Lincoln Continental Concept

  De Lincoln Continental Concept komt om dingen te moeilijk voor Rolls-Royce te maken

 • 10 auto's voor de Detroit Motor Show 2016

  De Porsche 911 Turbo 2016 Porsche zal de ster van de Detroit Motor Show 2016

 • Scion C-HR

  In Detroit zien we het productiemodel Scion C-HR

 • Genesis G90

  De G90 is de Genesis luxe sedan met Hyundai om op te staan ​​aan de Europese en Japanse sedans in de VS

 • chevrolet bolt

  In Detroit konden we de verwachte productie versie van de Chevrolet Bolt, een elektrische gebruik in de stad te zien

 • BMW X4 M40i

  De BMW X4 M40i zal sportiever en radicale versie van de range, een directe concurrent voor de Porsche Macan GTS zijn

Deze grotere buitenafmetingenvertalen in een veel ruimer cabine die plaats biedt aantot zeven passagiers te vervoeren in drie rijen van zetels.

Als het trouw blijft aan het prototype, het interieurde nieuwe Kia SUV Het zal stijl met design verspillenavant-garde en een duidelijk engagement tot luxe, met materialenkwaliteit op alle punten. In Detroit, verraste deoplossingen gebruikt, zoals het systeem dat de constanten controleertvitale passagier en, afhankelijk van hun conditie, passen deLED verlichtingsinrichting in het plafond te producereneen therapeutisch licht met die, zeggen ze, verhoging van de energiegebruikers. 

Het centrum console, van waaruit het mogelijk isU omgaan met de verschillende functies van multimedia-apparatuur, strektvan het dashboard op de tweede rij zetels overschrijden.Deze, zoals de voorkant, zijn geïntegreerd padenafzonderlijke stoelen die ook kan leunen en voorzien van eenvoetsteunen, zoals een Mercedes-Maybachbetrokken.

Wat betreft de motor, kan monterengelijk3.5 benzine V6 die 270 pk begrip produceert een motorzou werken met een kracht van 130 pk, waardoor deTotale gecombineerde stroom Kia Telluride zou zijn 400CV.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: