Citroën configurator: het werkt (stapsgewijs)

Citroën configurator: het werkt (stapsgewijs)

Als u in gedachten om te kopen van een nieuwe auto Citroen, weten hoe de configurator Citroën is van fundamenteel belang te gebruiken. Met deze online tool, ontdekt u de verschillende opties lichaam, motor, kleur, interieur ... dat het Franse merk biedt. Zonder de noodzaak om naar huis te verlaten, dan weet je de exacte gewenste opties voor uw auto, en de prijs die dit met zich meebrengt. Wilt u de werking van de configurator Citroën leren? Nou lees verder ...

Bent u het denken over het kopen van een auto merk doublechevron? Als het antwoord ja is, Citroën configuratorhet zal uw favoriete online tool geworden. dankzijhaar weten wat extra's kunnen rijden, de motor bereik datrekening het model dat u wilt, de kleuren die je kunt schilderenlichaam, banden, zetels en, natuurlijk, deprijs die dit met zich meebrengt. Geïnteresseerd om te weten hoe het werktde online configurator Citroën? Blijf lezen, zou jeverhaal stap voor stap.

Foto's: Test Citroën SpaceTourer 2016 (10)

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VII)

  Citroen SpaceTourer is perfect als je niet wil kiezen tussen bagage en vrienden.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VI)

  180 pk motor beweegt de SpaceTourer solvabiliteit.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VI)

  Het lichaam beweegt lager dan verwacht in dit soort voertuigen.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (I)

  Beschikbare verschillende stoffen en afwerkingen.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (II)

  Binnen in de Citroën SpaceTourer 2016 is ruim en comfortabel.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (III)

  Zeer ruim biedt plaats aan negen passagiers wachten SpaceTourer.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (IV)

  Modulariteit is het belangrijkste kenmerk van de nieuwe Citroën SpaceTourer 2016.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (V)

  Een brede poort vereenvoudigt de taak van het laden en lossen.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VIII)

  Een touch screen maakt het gemakkelijk om het infotainment systeem te navigeren.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (IX)

  Een opvallende zonnedak de helderheid van het geheel.

1. Ga naar de website van Citroën

Voor het bereiken van de configurator Citroën, het eerste wat je hoeft tedoen is de web merk: www.citroen.es.

Als je eenmaal hebt bereikt, de Citroën website, Je moetklik op configureren (Aan de rechterkant van descherm), die u zal nemen om een ​​nieuw scherm.

configurator citroën

2. Selecteer het model

in de New window configurator Citroën je kuntkies het model van het merk dat u wilt kopen. Om dit te doen,je hoeft alleen maar te klikken op de foto van het. voor dezeartikel zullen we kiezen voor de nieuwe C1Airscape 5-deurs.

configurator citroën

Voor het kiezen van model, en in geval van twijfel tussen een of meer,je kunt ze vergelijken. Je hoeft alleen maar te klikken op deknop vergelijken, dat in de rechterhoek.

configurator citroën

U kunt er ook voor kiezen model door het instellen van een reeks van filters(Verbruik, het aantal passagiers, prijs, emissies). alleenmoet je klikken op de knop filters de bovenhoekrechts, aangeven welke factoren belangrijkst wanneer u bentKies auto, en Citroën configurator zal het tonenmodellen die bij u past.

Bovendien, op elk moment configuratieprocesU kunt spreken voor chatten met medewerkers van Citroën voorhet oplossen van eventuele twijfels.

VIDEO: Citroën SpaceTourer

3. Kies engine

Als je eenmaal hebt gekozen model en de carrosserie, configuratorCitroen online zal een nieuw venster geopend, waar te nemenmoet je de motor die u wilt dat uw auto montase kiezen(Je hebt alleen maar te klikken op de gewenste optie). pagezal een beeld van het model dat u hebt gekozen laten zien, kunt u zich wendente klikken op het kleine pijltje net onder de foto.

configurator citroën

4. Ga voor een kleur lichaam en stoffering

met mechanica al geselecteerd, kiest het lichaam raakt enbekleding. Net als in voorgaande gevallen hoeft u alleenklik op de optie die u wilt, en wanneer u klaar bent, klikt u opvolgend.

configurator citroën

5. Kies opties

Citroën configurator nu neemt u mee naar het raam inje moet het mogelijk te kiezen opties. In ons geval,we zullen kiezen voor achteruitrijcamera en pak Gemakkelijkauto. Net als in de voorgaande paragrafen, als je wilt zienmeer hoeken en foto's, klik op het pijltje in de hoekrechtsonder in het beeld.

Geselecteerde al deze opties, moest je alleen aan de wetendefinitieve prijs en koopopties...

6. Prijs en andere opties

klik op mijn Citroën, de oranje knop op delinkeronderhoek. Eenmaal gedaan, zal het openen van een nieuwevenster met het uitgesplitste prijzen (Hoeveel het kostelke optie die u hebt gekozen) en de uiteindelijke prijs. Daarnaast is de paginavertelt u het aanbod dat de financiële Citroen kante zorgen dat u de auto te kopen in termijnen. (Klik opfinanciering).

configurator citroën

Als u alle onthouden Citroen functies dieu hebt ingesteld, je klikt u op het tabbladApparatuur en technische kenmerken.

U kunt uw instellingen opslaan door te klikken op Opslaan, ofPDF link naar deze in PDF downloaden.

Vanuit hetzelfde venster kunt u een test aanvragen van een offerteof catalogus.

U ziet, in de Citroën Configurator je zelfs zou kunnenkoop de nieuwe Citroën SpaceTourer, alWe kunnen proberen AUTOBILD.ES. Je voelt je graag?


Понравилась статья? Поделись с друзьями: