Hunted de toekomst BMW X7

BMW bevestigt BMW X7: Super de luxe SUV zou moeten kijken Theopilus Chin tonen door een paar renderings. BMW zal te koop gezet dit model, die een andere exterieur, interieur verzorging van drie rijen en meer dan 90.000 euro zal hebben. We hebben ook gevangen voor de eerste keer naar beneden rollen van de straat en we hopen te zien in conceptuele fase op de Frankfurt Motor Show 2017 zou komen aan het einde van 2018.

Niet te missen: De BMW M5 2016 weer gejaagd ik!

BMW bevestigt BMW X7: Super de luxe SUV en hier kun je zien hoe het buiten zal zijn. BMW officieel geworden dat tijdens de jaarlijkse conferentie waar het merk onthult economische cijfers behaald in het voorgaande jaar, liet een 'teaser' van toekomstige luxe SUV en drie rijen. Nu hebben we gevangen rollen op de weg.

 

Harald Kruger, hoofd van de raad van bestuur van BMW, bevestigde dat de luxe SUV en drie rijen stoelen heeft een plaats in het bereik van todocaminos merk: "We breiden ons assortiment met nieuwe X7". Als het gaat over de verkoop dit voertuig, dat in 2019 zou kunnen gebeuren, zal worden gepositioneerd als de De grootste, luxe en exclusieve todocamino de Duitse fabrikant, een voertuig direct rivaal modellen zoals de Mercedes GLS. Daarnaast is een uitvoerende bevestigd dat het merk ook zal komen één versie van BMW X7 luxe die zal een ander uiterlijk, een kamer met twee rijen zitplaatsen en vier zitplaatsen en een prijs van meer dan 90.000 euro te koop zijn.

Zoals voor zijn debuut, maar het wordt geschat dat de nieuwe X7 zal niet vóór 2019, konden we het eerste voorschot in de conceptuele fase te zien, in de volgende Frankfurt Motor Show 2017, afspraak die zal openen in september. Als dat zo is, zou het worden vergezeld door andere belangrijke nieuws dat BMW er zal presenteren, als 6 GT Series, S i3 en BMW X3 2018.

 

BMW X5 M (14)

 • BMW X5 dynamische frontale M
 • BMW X5 M voorzijde
 • BMW X5 M-profiel
 • BMW X5 achter M
 • BMW X5 M achterste driekwart
 • BMW X5 M koplamp
 • BMW X5 M binnen
 • BMW X5 M stuur
 • BMW X5 M achterlicht
 • BMW X5 M-motor
 • BMW X5 M wheel
 • BMW X5 M lekken
 • BMW X5 M Grill
 • BMW X5 M en de BMW X6 M

weergaven van BMW X7 Chin gepubliceerd door Theopilus duidelijk maken dat langer is dan de huidige BMW X5. Bovendien wordt aangenomen dat deel met de zesde generatie 7 Serie hetzelfde platform, geschikt voor voertuigvoortdrijving tractie op alle vier wielen. Ja, het zal nog meer technologische en dat zal worden de meest luxueuze BMW geschiedenis.

blijkbaar is de Future BMW X7 Het zal worden gebouwd op de Spartanburg plant (USA) als de grootste SUV van het merk. Het is nog te vroeg om de mechanische eigenschappen te kennen, maar wordt gespeculeerd dat een breed scala aan benzine- en dieselmotoren bieden, waarvan er meerdere zijn V6, V8 en zelfs, is het niet uitgesloten één V12. Als dat zo is, zou dit de eerste SUV merk uitgerust met een 12-cilinder BMW X5 vanaf prototype Le Mans, die werd ontwikkeld op basis van de eerste generatie van de SUV. Hoewel dit mechanisme beschikbaar zijn alleen in wat zijn de Toekomstige versie van luxe X7.

 

Aan de andere kant is het gerucht dat de BMW X7 M Je zou een V8 biturbomotor krijgen. Het is niet te verwachten dat de grootste die BMW SUV het licht zien tot 2019, hoewel de meest ontwikkelde en zorgen voor een mogelijke M prestatie versie. In ieder geval moeten we een conceptueel model van X7 te zien alvorens het uiteindelijke productie en omdat marketing zal naar verwachting starten in 2019, misschien zullen we het prototype weten eind volgend jaar of begin 2018.

de nieuwe X7 Het werd gejaagd voor de eerste keer in de eerste fase van ontwikkeling. De foto's kun je zien in de galerie blijkt dat het uiterlijk van de SUV groter dan de X5 zal zijn en neem een ​​positie elegante SUV.

Geplunderd voor de eerste keer in de "groene hel"

De BMW X7 test in Nürburgring. Het merk is in een vergevorderd stadium van ontwikkeling, en op dit moment zouden vinden het testen van de mogelijkheden van het model in dezelfde "groene hel". Er wordt gezegd dat niet alleen een echte SUV zal zijn, met een grote capaciteit off-road, maar ook een groot atleet met een uitstekende dynamiek.

Mark zou vinden het afstemmen van het chassis van de BMW X7 en ook de rijmodussen van degenen die hebben en u kunt deze link te zien. Onder hen vinden we de Sport-optie, waarmee de vering stugger en sportiever gevoel.

Laat arriveren 2018

Zoals we hebben je al verteld heeft BMW de lancering van deze grote SUV bevestigd. terwijl, laat arriveren 2018, na blootstelling in de belangrijkste shows ter wereld. Het is bekend dat het model zal worden geproduceerd in de fabriek Spartanburg de onderneming is gevestigd in South Carolina. Een van de grootste fabrieken in de wereld in termen van productie.

BMW X7 maken (2)

 • BMW X7 maken
 • BMW X7 achterzijde maken

"Vrije handel is dit succesverhaal gemaakt in de VS. Ik ben ervan overtuigd in vrijhandel en open markten, is het essentieel voor internationale bedrijven en economieën over de hele wereld te bloeien"Zei het hoofd van BMW, Harald Krüger. "Het succesverhaal van de BMW Group in de Verenigde Staten zou niet mogelijk zijn geweest zonder open armen en warme harten van de mensen en gekozen functionarissen in de grote staat van South Carolina en de omliggende regio. Onze relatie met Zuid-Carolina is gebouwd op tientallen jaren van professionaliteit, wederzijds vertrouwen en respect. En het gaat veel verder dan de bouw van grote auto's"Hij noemde Krüger, toen hij sprak over de productie model.

Bron: BMWBLOG


VIDEO: Frankfurt Motor Show 2017 von Autobildspain


Понравилась статья? Поделись с друзьями: