Prijzen Volkswagen Polo 2017

Hoewel het bekend is om één versie, de prijzen Volkswagen Polo 2017 nog niet is vastgesteld, maar zal beginnen boven 13.000 euro

de Volkswagen Polo 2017 prijzen Ze zijn op zoekdeze weken, terwijl VW fabriek Navarra waaruit optreedt voor alleEuropa gemonteerde eenheid op eenheid om alle leverenmarkten voor hun aankomst in dealerships deze zomer.Tijdens zijn presentatie zal hij verwijzen naar dat derange variant van de toegang tot de Duitse markt: 12.975 euro.

Niet te missen: "Dit is de VW Polo 2017"

Echter, in Spanje dit soort modellen dragen gewoonlijk meerstandaarduitrusting, die de kosten van roept meer het klaarlage bereik. In combinatie met de prijs van toegangsmodelstroom boven 13.490 euro en AUTOBILD.ES is bekend dat de2017 VW Polo prijs adavance Het zal worden op 17.700 euro geledendenk dat het bereik zal beginnen zeer dicht bij 14.000 euro ensommige versies kan oplopen tot meer dan 20.000.Vooral bij VW Polo R-Line Sport 2017 metDSG, want ondanks al deze achternamen, geenDigitale Cockpit nemen de serie, apparatuur diekost 400 euro overprice en bevestig uitsluitend de Polo GTI zonder extra kosten. Echter, om meer te ziensport Polen zal moeten later dit jaar wachten. enanders, de A-Polo ophouden te configurator VW bestaande lage verkoop van de drie-deurs versie, de historische rangeCompact en verdwijnen in de zesde generatievolledig.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: