Skoda Superb 2015 in Genève

De Skoda Superb is 2015 gala op de Geneva Motor Show 2015. De nieuwe vlaggenschip van de Tsjechische merk komt met een nieuw design, meer binnenruimte, meer efficiënte mechanische en technologieën die zich inzetten voor connectiviteit. Het op de markt kwam in juni 2015.

de Skoda Superb 2015 Het is het nieuwe vlaggenschip isiets dat het merk duidelijk gemaakt in een spectaculaire presentatiewaar zij plaatsvond in Praag. Zoals Winfried Vahland benadrukt,Voorzitter van de Raad van Bestuur: "Voertuig markeert dehet begin van een nieuw tijdperk voor Skoda". Daarom is het heroverdrol tijdens de Autosalon van Genève2015.

Niet te missen: Allnieuws uit Geneva Motor Show 2015

de derde generatie Skoda Superb Het komt als "Skoda beste aller tijden". Het zal beschikbaar zijn vanaf zijnJuni 2015 met vier afwerkingen (Active, Ambition, Style en Laurin& Klement) en vijf motoren TSI benzine (125-280 pk)drie TDI diesel common rail (120-190 pk).

Zijn meest prominente tekenen van identiteit, een nieuw ontwerp,nieuwe veiligheidssystemen, motoren efficiënter en meerconnectiviteit. Esthetisch, de saloon aangenomen lijnenSkoda prototypeVisionC. In de voorste stand, met name de brede grilleen optische groepen. De side bet door de dynamiek, terwijlde achterlichten met LED-display en de karakteristieke vormC.

Een ruime en comfortabele interieur

De nieuwe Skoda Superb langer wordt, breedte en hoogte 28, 47 en 6mm, respectievelijk). Het heeft ook een grotere afstand tussenas (80 extra mm) en een voorste vrijdragende korter (61 mmminder) die leiden tot een ruimer en comfortabel interieur. debestuurder en passagier nu breedte 39 mmvoor de ellebogen en hoofdruimte. Achter, ruimtebeen bereikt 157mm zonder twijfel een maatstafbinnen de segment- en de bovenste ruimte 980 m bereikt;Ook de breedte ellebogen op de achterbank heeftverhoogd met 69 mm. Tenslotte de stam ook aangevuldhaar vermogen om 625 liter -30 meer dan zijnVoorganger 1760 met neergeklapt.

Skoda Superb 2015: meer apparatuur en connectiviteit

De nieuwe Superb wordt het eerste model van het merkHet heeft DCC adaptieve ophanging, met inbegrip van multimodeRijden (standaard, sport of comfort). andere optieszijn de Trizone climate control, elektrisch schuifdak ofde nieuwe elektrische achterklep openingsfunctieAutomatische (geactiveerd door het passeren van de voet onder de bumper).De nieuwe generatie parkeerhulp Park Assist enachteruitrijdcamera -de eerste equip- zijn andere aspecten dieuitstekend.

Connectiviteit is één van de grootste inzet van de Skoda Superb2015, waarin vier omvat nieuwe systemeninfotainment gebaseerde technologie platformModular (MIB) Volkswagen Group. De high-end systeemColumbus heeft de optie om toegang te krijgen tot high-speed internetgeïntegreerde, en het is de eerste keer dat bood een modelTsjechische merk. Een andere nieuwigheid van deze sedan Skoda is dat nu kanVerbinding maken met een smartphone en een aantal apps kan worden gecontroleerdvan het infotainment-systeem. De Smartlink-interface,ontwikkeld door Skoda, omvat MirrorLink, carplay Apple en AndroidAuto: voorziet in een aantal voertuiggegevens toegankelijk vanafsmartphone-toepassingen. Ten slotte is de nieuwe app SkodaMedia Command maakt, voor de eerste keer, op afstand de controle van deInfotainment systeem van de achterbank.

meer Simply Clever dan ooit

Trouw aan de filosofie eenvoudige Clever merk, de SuperbHet beweert te zijn "de slimste Skoda aller tijden".Het heeft 29 oplossingen -23 van hen zijn nieuw en 10 volledigroman in merk- die beloven om het leven gemakkelijker maken voor het makenbestuurder en de passagiers. Onder de nieuwste ze zijn:een met de hand intrekbare touw, een steuntablet op de rug, een magazine voor de tablet in deJumbo Box aan de voorzijde, een USB-poort en plug 230 Vaan de achterzijde, een opening voor een fles van 0,5 liter eneen extra opslagmedium in de vier deurende reflecterende vest.

efficiëntere motoren

Mechanisch, de Tsjechische sedan belooft het brandstofverbruik en deemissies tot 30% lager. Het zal beschikbaar zijn motorenMQB-gebaseerde directe inspuiting (TSI Fivebenzine en drie diesel TDI common rail). Ze voldoen allemaal aan deEU6 normen emissies en op te nemen technologie standaardstop-startsysteem en terugwinning van energie uitremmen. Benzinemotoren leveren 125-280Hp, terwijl het dieseltraject 120-190 pk. Eenbehalve motor ingang van de benzine bereik, allethrusters zijn beschikbaar met een transmissie met dubbele koppeling.Vier van hen (de 1.4 TSI 150 en 280 pk sterke 2.0 TDI en 150 en190 pk) zijn beschikbaar met de nieuwste technologie rijdenvierwielaandrijving basis van de Haldex koppeling 5. 

Veiliger dan ooit

De nieuwe Skoda Superb inzet meer dan ooit voor de veiligheidde derde generatie: ESC geremd multicolisión inbegrepen VoorAssisteren bij de stad Emergency Brake-functie, elektronische controlebandenspanning, zeven airbags, zij-airbagsoptionele achteruitrijcamera, XDS + en betere lock-functieelektronische differentieel.

Geïnteresseerd: Skodazal 'special editions' in Genève te presenteren

De snelheidsbegrenzer is verkrijgbaar bij standaardAmbitie finish. Eventueel bestaat al de mogelijkheid op te nemendiverse hulpsystemen: adaptive cruise control (ACC),Crew Protect Assist (bereidt de bestuurder en passagier vóór eendreigende botsing), Lane Assist (rijstrookassistent); fileAssist (terug in het model en merk), wat de veiligheid verhoogten comfort in inhoudingen en langzaam verkeer; en Emergency Assist,ingrijpt als de bestuurder niet mag rijden ende auto volledig.

Van haar kant, de Blind Spot Detect systeem helpt de bestuurderrijstrook verandert, het opsporen van voertuigen die kunnen hebbenin het blinde deel van zijn visie. Een hoeksteen van ditRear systeem is de Traffic Alert functie, die verschijnt voor het eerstNadat het model en merk. Van haar kant, de Driver Alert(Vermoeidheidsdetector) detecteert vermoeidheid van de bestuurder tijdens hetde Travel Assist met Traffic Sign Recognition, beschikbaarUitstekende eerste keer in de voortdurend meldt signalenverkeer.

Ten slotte hebben verlichtingssystemen ook verbeterdom de veiligheid te verhogen 's nachts. Zo, de lichtenvoorkant hebben halogeentechnologie of bi-xenonlampZij omvatten de AFS-functie en dagrijverlichting LED-type. Optioneel kan deomvang van de bundel kan elektronisch worden geregelddoor de Light Assist functies of geavanceerde Smart LightAssist.

Check out de galerij Geneva Motor Show 2015.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: