Jeep Wrangler 2018 vingen we de ezel!

Jeep Wrangler 2018 vingen we de ezel!

Steeds meer gegevens die we de Jeep Wrangler 2018 ontvangen We wisten dat starre assen van de suspensie te houden. Ook hebben aluminium chassis, turbo motor, een automatische acht-versnellingsbak en V6 diesel ... Nu, wij zijn muildier gevangen.

We weten al lang dat jeep Ze is van plan tot het afsluiten van eenJeep Wrangler 2018. Nou, we hebben nieuws. enwe gevangen zijn muildier, zoals je kunt zien in deze beelden.

Brand denken zou zijn om een ​​motor te bieden 3,0 ECODIESELV6 als een optie. Dit kan worden gekoppeld aan een automaatZF acht-snelheid. Deze combinatie van wijziging / motor alin andere modellen zoals de Jeep Grand Cherokee. zijhet is nog steeds niet bekend is of deze motor beschikbaar zal zijn op het momentlaunch.

de Nieuwe Jeep Wrangler Het kost tijd praten. geengegevens over het aantal zal zijn, maar wel een die veel mensen gelukkig makenvolgelingen van de legendarische off-road. En het is dat, hoewel er was een tijdwaarbij de suspensie werd getitreerd over- gangen modellende JeepWrangler X 2015, die werd gepresenteerd op de Autosalon van Parijs2014 (de foto), ten slotte lijkt het erop dat het idee heeftweggegooid en de stijve assen te behouden.

de starre assen voor en achter, bevestigd aan eenhet verminderen van krachtig zijn altijd twee van de sterke punten van de wasWrangler range en op welke basis zij hun uitgebreideoff-road kwaliteiten. Zo waren er veel die betreurt dathet merk werd zelfs voorgesteld aan te passen en te verplaatsen naareen suspensie van onafhankelijke assen.

Mis niet de -test Jeep Wrangler Unlimited Polar

Volgens een rapport van Automotive News, zal het niet ende nieuwe Jeep Wrangler mantedrá intact veringveel plezier heeft verstrekt voor de komende decenniachauffeurs.

Jeep is nog steeds afwerken om te bepalen hoe het zal nieuwgeneratie Wrangler 2018, maar het lijkt te chassis hebbenaluminium turbo motoren en een automatische transmissie van achtsnelheden.

bron: Worldcarfans, Carbuzz


Понравилась статья? Поделись с друзьями: