iCoyote v10: de app die je waarschuwt voor vaste flitspalen en mobiele

iCoyote v10: de app die je waarschuwt voor vaste flitspalen en mobiele

Op het Mobile World Congress, de woorden app en toepassingen voor uw mobiel zijn voortdurend op ieders lippen. iCoyote v10: Coyote heeft de Catalaanse afspraak om de voordelen van de nieuwe app te tonen gekozen.

iCoyote v10 is de Coyote nieuwe app tellingenmet een reeks van innovaties die zeker alle gebruikersZij zullen gewillig ontvangen. Beschikbaar voor zowel Android eniOS, iCoyote v10 zorgt voor een revolutie de sector de mogelijkheid te biedenover dezelfde informatie als de nieuweradar waarschuwing apparaten in real time Coyote. Ja, allesgoede heeft een prijs en dan te verbergen die sectie nieuwsmisschien zijn ze niet zo leuk.

Foto: De nieuwe toestellen voor bestuurders Coyote (4)

 • coyote nieuwe apparaten

  Nieuwe apparatuur voor chauffeurs Coyote.

 • mini coyote geïntegreerde dashboard

  Mini Coyote: ontworpen om discreet geïntegreerd in het dashboard.

 • coyote s geavanceerde technologie

  Coyote S: in de voorhoede van de technologie.

 • 2x1 coyote nav apparaat

  Coyote Nav: 2x1-apparaat.

Niet te missen: De zeven 'apps' meerrecomedables voor de auto

de Coyote nieuwe applicatie verbetert hun uiterlijk,het optimaliseren van de weergegeven nu duidelijker en informatienauwkeurig. Zodra een route gekozen, deze app kun jeobserveren in een diagram je markeert eventuele incidenten dievindt, kunt u de route in real time aanpassen voordateen onverwachte file of andere afwijkingen in het verkeer.

Nu is de waarschuwing radars en het hele universumReal-time communicatie is alleen beschikbaar Coyotein de premium versie. Ik uitleggen: het downloaden van de app Coyotehelemaal gratis, maar eenmaal gedaan, kunt u kiezen voor eenGratis versie of een andere betaling. De eerste omvat de elementenbasic navigatie en verkeersinformatie, evenals beperkingensnelheid en andere informatie.

De premium-versie voegt de vertrouwde waarschuwingssysteemradar en real-time informatie te delen met anderegebruikers. Nieuwe gebruikers van de premium versie kangenieten van dezelfde voordelen als de Coyote-gebruikersapparaten maken gebruik van het merk tegen een lagere maandelijkse prijs.Als je een nieuwe gebruiker bent, zult u genieten van de eerste 15 dagenhelemaal gratis (tot zes maanden, indien je een gebruiker engeregistreerd). De maandelijkse vergoeding is hetzelfde als de rest vanCoyote gebruikers (11,99 euro per maand), maar als u kiest voor eenof 24 maanden jaarbasis, het laagste cijfer aanzienlijk (4,16euro per maand en 3,75 euro per maand respectievelijk).

Ik ben er zeker van dat deze maatregel al onmogelijk kan zittenTerwijl de huidige gebruikers van het merk, dat een hadsoortgelijke dienst helemaal gratis, maar in vergelijking met watu kunt besparen door boetes en tijd in de file, misschien niet zoduur ... of zo zeggen dat ze van Coyote! Ah, ondersteuntmet slimme horloges en zelfs systemenLink aansluitmogelijkheden waaronder Mirror.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: