Ford Kuga Vignale: het derde model luxe

De ondertekening van de Blue Oval heeft net geïntroduceerd de Ford Kuga Vignale, de derde sub-model luxe. Met deze, Ford steeg productaanbod met de eerste crossover uitgerust met de beste exterieur en interieur vrucht van Vignale Center gelegen aan de Almussafes fabriek in Valencia is voltooid. Het zal worden aangeboden met twee benzinemotoren en twee diesel TDCi EcoBoost.

Niet te missen: DeVignale collectie komt in Spanje met een verrassing

De ondertekening van de Blue Oval heeft net introduceerde de Ford KugaVignale, de derde sub-model luxe. Met deze,doorwaadbare plaatsverhoogt de toevoer van producten naar de eerste crossover voorziende beste exterieur en interieur afwerking vrucht centrumVignale gevestigd in Almussafes fabriek in Valencia. Het zalaangeboden met twee benzinemotoren en twee diesel EcoBoostTDCi.

Het werd gepresenteerd op de laatste Autosalon van Genève2016 conceptuele fase, maar nu weten we het modelafgewerkte kleur Vignale Milano Grigio productie geassocieerd met eengewatteerde lederen interieur zeshoekige voor deze exclusieve Kashmireditie. De voorkant opent een grill in het zwart, detailschroom en alle bescherming kenmerken van SUV's passerencarrosseriekleur. 

De nieuwe FordKuga met Vignale behandeling wordt standaard geleverd met deinfotainment SYNC 3 samenstellingeen touchscreen 8 inch met een computer werktGeluid van hoge kwaliteit. De auto's hebben ook een groteverscheidenheid van veiligheidsuitrusting, inclusief waarschuwingrijstrook verandering, verkeersbord erkenning, geweldige camerahoekig front, adaptive cruise control, Ford Active NoiseObserver blinde vlekken, Lane Departure Warning enwaarschuwt de bestuurder.

de Ford Kuga Vignale zal komen met twee motorenbenzine- en twee dieselmotoren. Aan de ene kant hebben we de eenheid EcoBoost1,5 liter leveren 150 en 182 pk, terwijl dieselTDCi zal worden aangeboden een hetzelfde blok 2.0L metenergieniveaus 150 en 180 pk. Op hetzelfde moment, de KugaVignale biedt handmatige en automatische transmissies zessnelheid en een gegoten wiel aandrijfmomenttot 50:50 tussen de twee assen.

Kuga 2016 (6)

  • Ford Kuga voorzijde
  • Kuga zetels
  • Ford Kuga dashboard
  • Ford Kuga achter
  • Ford Kuga achter driekwart
  • Ford Kuga spencers

de Ford Kuga Vignale Het is de derde optie in hetFord submarca luxe. De eerste aan te komen was de Ford MondeoVignale in vierdeurs sedan lichaam en familie,op de voet gevolgd FordS-Max Vignale. Later, voor het einde van het jaar,zal toetreden tot de Vignale Mondeo vijfdeurs en Ford EdgeVignale.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: