Renault Kadjar: avduket i sin helhet i Genève 2015

Renault Kadjar, den nye crossover Midsegment diamant mark, er blitt fullstendig beskrevet i Geneve 2015. Den er basert på Renault Nissan CMF C / D-plattformen og er med en spennende aspekt hvor ingen mangel effektive motorer. Vil det europeiske markedet i sommer.

Renault fortsetter sin offensiv i universetcrossovers med lanseringen av renault kadjar, hans førstemidtre segment crossover gjorde sin debut på Geneva Motor Show 2015. Den nyRenault Kadjar, det er den modellen som manglet for RenaultDu har fullført sitt utvalg, er det basert på CMF plattform, som brukesfor andre modeller av alliansen som blir med Nissan som seg selvNissan Qashqai, som du vil hamer enn ord når det kommer på markedet. I dette tilfellet,CMF bruker C / D, som tilveiebringer teknologi Renaultfremstilling og bakhjulsoppheng ogsendinger.

Ikke gå glipp av:

Renault test Kadjar

Estetisk sett, opprettholder den nye Kadjar Captur DNA, men omfatter også elementerRenault DeZir begrepet. Samlet merkevare har spilt medrotunder å gi personlighet linjer, selv om det har samletstilistiske elementer av alle designsentre merkevarebyggingover hele verden, selv om det har vært 'Innovation LabCooperative 'i Europa som har tatt ledelsen. Og er det,Som med andre modeller som Renault Koleos, dennye crossover vil være tilstede i markeder som Europa,Afrikansk eller kinesisk.

utforming

Renault Kadjar tiltak er ganske kompakt:4,45 meter lang, 1,85 bred og 1,60 høy. Det har ogsåen bakkeklaring på 190 mm og angrepsvinkler ogUtgangen 18 og 25 grader, henholdsvis. GlasstaketPanoramic, som vises som versjoner, dekker et område på1.4 kvadratmeter. Bare ikke forvent å få luft ute,fordi det vil være løst. Som for støvelen, 472 liter erklærtesom vil bli forlenget med et underlags swoops i60:40.

Utvidelser hjulbuer i sort, forsterkeKadjar dynamisk karakter, som aluminiumstavertaket. også den inkluderer LED kjørelys som 'C',inspirert av Renault Espace 2015.

Interiør og teknologi om bord

På innsiden av Kadjar, anvender en ny innvendigde horisontale linjene dominerer sammen med de vanlige ogmultiberøringsskjerm multimedia system. I denne modellenDet vil bli montert R-Link 2 som også bruker den nyeRenault Espace. Blant de nye funksjonene, utgivelserstemmegjenkjenningssystem for å kontrollere nettleser, radio,telefon og nesten tvunget 'apps'.

spesielle versjoner

For å imøtekomme behovene til alle kunder, RenaultDet tilbyr to spesielle versjoner: X-Mod og Bose. Den første,den Renault Kadjar X-Mod, Den er basert på Zen finish ogførst og fremst ment for eventyr. Utstyrt dekkenes Mudog Snow', varsling av utilsiktet filskift, lysautomatisk og automatisk klimaanlegg, regnsensor. iden Bose renault kadjar premium underholdning, takket væreBose lydanlegg med seks høyttalere, digital forsterker ogsubwoofer. De legger også vekt på lysene 'fulle Led' hjul19 tommers legering diamant effekt og hjelperenparkering.

motorer

Kadjar Renault tilbyr to dieselmotorer. denEnergy dCi 110 første integrerte stålstemplerfor å redusere friksjon og er tilgjengelig både med manuell girkassesekstrinns automatisk som EDC, sekshastigheter. Den andre drivmiddel, i Energy dCi 130 det ertilgjengelig både for versjonen med tohjulsdrift såfor omfattende, det forbundet med en manuell sekshastigheter.

I avsnittet bensin er energiTCe, med 130 hk og 205 Nm, forbundet med en girkassesekstrinns manuell også.

HarNye Renault Kadjar er en SUV?

Har fortsatt å kjøre den, men minst Renault Kadjardu kan ha en 4x4-versjon (uten å redusere), pluss en annen4x2 Utvidet Grip stilen til Renault Scénic Adventure.

Kadjar er en mannlig navn bygget rundt Kad- og jar.Kad-, er bilen fire direkte inspirert av ordet 'quad'roader, og jar hjul, som minner om den franske ord'Agile' (smidig) og 'jaillir' (skyte). Den nye Renault Kadjar erDet vil bli plassert i universet crossover Renault-merket,ved siden av Captur og Renault Koleos.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: