Hyundai Santa Cruz, zal worden gebouwd, maar niet voor 2020

Hyundai Santa Cruz, zal worden gebouwd, maar niet voor 2020

Koreaanse merk zal haar bereik te vergroten, aangezien Hyundai Santa Cruz uiteindelijk in productie gaan, maar niet voor 2020. Hoewel de beelden die we zien dat dit is een pick-up in de Verenigde Staten, nummer &# 039; Crossover Truck&# 039;.

Iemand mij uitleggen als de Hyundai Santa Cruz bevestigdvoor de productie onlangs door de fabrikant (hoewel niet2020) is een pick-up of niet, althans voor mij leek het meIk zag voor het eerst dit Hyundai Santa Cruz Crossover TruckConcept. Om te beginnen, zijn hoekig en gespierd design, terwijlcap verduistert gedeeltelijk de opening van de achterste cabine en,Daarnaast is het in klaslokalen versie heeft slechts twee deuren naarwaar je zeggen dat het een soort crossover coupe.

Niet te missen: "testHyundai i30 2015"

crossoversConcept Truck

Zoals gemeld in de Amerikaanse site, in ieder geval, deAlles wat je hebt bevestigd zijn uitspraken CEO van HyundaiMotor America, Dave Zuchowski, zegt wachten groen lichtfinale voor de Hyundai Santa Cruz in de maandNovember. Ongetwijfeld hij het wil, want het is watU moet uw merk om een ​​rivaal te maken over wordenwaarheid in de lokale markt, hoewel het borduren altijd nodighebben op het palet van een V8-motor. Nou, het lijkt erop dat het lichtGreen is gekomen, maar niet tot ten minste 2020toen hij treedt in het productieproces in te voeren.

In principe Hyundai Santa Cruz Zij worden uitgerust met2.0 dieselmotor, dat is wat tijdens werd voorgesteld zijnpresentatie. Dit zou één of twee punten te geven op een aantal van haarlokale rivalen, die ik begrijp niet hoe ze al beginnen tezal verkopen van het Koreaanse merk "is voor bestuurders die zijnstreven naar meer nut, maar wil niet een busjeTraditionele en verbintenissen die soms oplegt. " iemand meverklaren het laatste deel. 

parkByungnemende Hyundai Santa Cruz Concept aan de kettingproductie

Ik herinner me de Hyundai Santa Cruz Crossover Concept TruckHet is uitgerust met een twee liter turbodiesel,200 pk en 406 Nm. Dit model zou bereiken eengemiddeld verbruik van minder dan acht liter per honderd en wordéén van de meest efficiënte pick-up markt.

Ondanks dat het een prototype, de Hyundai Santa Cruz CrossoverTruck Concept heeft een zeer realistische manier met een frontgrote persoonlijkheid dankzij de zeshoekige grille en hunkoplampen met LED-technologie. En gezien vanaf de zijdelingse botsingtot aan de Michelin enorme wielen met Brembo remmen. in deterug, de meest opvallende is dat de laadruimte kan worden uitgebreidmee wanneer er behoefte is aan grote voorwerpen te vervoeren,terwijl wanneer leeg blijft gesloten morebeheersbaar. We weten niet of dit voertuig een zou kunnen wordenglobaal model dat naar ons land, maar het zou zijnenorm interessant.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: