10 merken meest betrouwbare auto

Hier is de lijst van de tien meest betrouwbare auto's merken, gemaakt van gegevens uit een onderzoek onder meer dan 30.000 Europese chauffeurs door de Organisatie van Consumenten en Gebruikers (OCU). Zoals bij eerdere gelegenheden, zijn de meeste Japanse ondernemingen bezetten zes van de tien mogelijke posities.

Niet te missen: De meest betrouwbare auto'sTÜV

Wat bedrijven verwachten te vinden tussen 10 automerkenbetrouwbaarder? Als je antwoord dat de Japanse fabrikanten gaanop het juiste spoor, omdat zes van de in deze beursgenoteerde bedrijvenranking komen uit het land van de rijzende zon. enHet moet niet door toeval, aangezien veel van deze bedrijven zijnDeze lijst presenteert herhaald in andere lijsten inverschillende landen, waaronder de 10 merkenmeest betrouwbare US.

De voorbereiding van deze studie automerkenbetrouwbaarder Het is mogelijk dankzij een onderzoek geweestMeer dan 30.000 Europese bestuurders door de OrganisatieConsumenten en Gebruikers (OCU). En het is niet iets te worden genomenlicht, aangezien, zoals aangegeven, betrouwbaarheid onmisbaar voordrivers bij het kiezen van welke auto te kopen, overtreft zelfskwesties die a priori belangrijker lijkt, aangezien devoertuig prijs of het brandstofverbruik.

De 10 meest vertrouwde merken in de Verenigde Staten 2016: Foto's (10)

 • Lincoln

  Lincoln: de tiende meest betrouwbare merk in de VS volgens J.D. 2016 macht

 • Lexus

  Lexus: de meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

 • Porsche

  Porsche: de tweede meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

 • Buick

  Buick: de derde meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

 • Toyota

  Toyota: de vierde meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

 • GMC

  GMC: de vijfde meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

 • Chevrolet

  Chevrolet: de zesde meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

 • slinger

  Honda: de zevende meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

 • Acura

  Acura: de achtste meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

 • RAM

  RAM: de negende meest betrouwbare merk in de VS in 2016 door J.D. macht

Naar wat de te bepalen automerken minderhet oplossen van problemen, OCU heeft gehad op meer dan 70.000 beoordelingengemaakt door automobilisten in heel Europa, alleen waarderingstoringengeregistreerd in de afgelopen 12 maanden en met uitzondering van diegeproduceerd als gevolg van ongevallen. Afhankelijk van hoeinvloed veiligheid van het voertuig is opgetreden,433 modellen die aanwezig zijn in de studie zal een score ontvangenverschillend.

En aangezien we al wat modellen zeggen dat de autobetrouwbaar onder alle onderhavige zij heeft bewezen de teHonda jazz 1.2 benzinemotor vervaardigd2008, die andere segmenten auto heeft overtroffenhet verkrijgen ingedeeld in de eerste plaats. Interessant, alleendrie merken van Europese oorsprong behoren tot de meest betrouwbare,BMW,Audien Dacia, want zoals gezegd, de overgrote meerderheid zijnAziatische en meer in het bijzonder Japanse bedrijven.

Beyourcar, de app het opsporen van fouten (5)

 • Beyourcar, de app het opsporen van fouten
 • Beyourcar, de app het opsporen van fouten
 • Beyourcar, de app het opsporen van fouten
 • Beyourcar, de app het opsporen van fouten
 • Beyourcar, de app het opsporen van fouten

Honda, Lexus en ToyotaZe domineren boven de indeling van De meeste automerkenbetrouwbaar, gezag bezetten de eerste drie posities.Dit valt samen met de resultaten van andere studies gevondenvergelijkbaar zijn, zoals debetrouwbaarste nieuwe auto's Verenigde Staten, waarmodellen van deze drie fabrikanten zijn de meerderheid. Maar niet allevreugden en de gegevens uit deze onderzoeken, de OCUHet is ook bepaald welke automerkenminder betrouwbaar en, zoals u zich kunt voorstellen, in dit geval een aantal vanze zijn ook aanwezig in het klassement als bedrijven metauto'snieuwe minder betrouwbaar, getrokken over de vijver.

Vergeet niet om een ​​kijkje nemen op de tribune te nemenbeelden die we hebben gecreëerd voor de gelegenheid om te leren watzijn de meest betrouwbare automerken.

Bron: OCU.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: