Renault kadjar: onthuld volledig in Genève 2015

Renault kadjar, de nieuwe crossover Midsegment de diamantmarkering, is volledig beschreven in de Genève 2015 is gebaseerd op de Renault Nissan CMF C / D-platform, heeft een avontuurlijke aspect, waarbij geen tekort efficiënte motoren. Zal de Europese markt in de zomer.

Renault zet zijn offensief in het heelalcrossovers met de lancering van renault kadjar, zijn eerstemiddensegment crossover maakte zijn debuut op de Autosalon van Genève 2015. De nieuwRenault kadjar, dat is het model dat ontbrak voor RenaultU vult het assortiment, het is gebaseerd op het CMF platform, dat wordt gebruiktvoor andere modellen van de alliantie die Nissan sluit zich aan als zichzelfNissan Qashqai, waarmee je zal moetenmeer dan woorden als het eenmaal op de markt komt. In dit gevalCMF gebruikt de C / D, hetwelk technologie Renaultproductie en achtervering entransmissies.

Niet te missen:

Renault-test Kadjar

Esthetisch, de nieuwe Kadjar onderhoudt Captur DNA, maar bevat ook elementenRenault Dezir concept. Over het algemeen heeft het merk gespeeld metrotondes persoonlijkheid lijnen geven, maar het heeft verzameldstilistische elementen van alle design centers brandingover de hele wereld, maar het is de 'Innovation Lab geweestCoöperatieve 'in Europa, die heeft het voortouw genomen. En is dat,Net als bij de andere modellen, zoals Renault Koleos, denieuwe crossover zal aanwezig zijn in markten zoals Europa, deAfrikaanse of Chinees.

ontwerp

Renault kadjar maatregelen zijn vrij compact:4,45 meter lang, 1,85 breed en 1,60 hoog. Het heeft ookeen vrije hoogte van 190 mm en invalshoeken enuitgang 18 en 25 graden, respectievelijk. Het glazen plafondPanoramisch, die als versies verschijnen, heeft een oppervlakte van1.4 vierkante meter. Gewoon niet verwachten dat de lucht er even uit,want het wordt vastgesteld. Zoals voor de bagageruimte 472 liter verklaard,die wordt verlengd met een drager in swoops60:40.

Extensions wielkasten in het zwart, versterking van deKadjar dynamische karakter, zoals aluminium barshet plafond. Ook omvat het LED-dagrijverlichting als 'C',geïnspireerd door de Renault Espace 2015.

Binnenlandse Zaken en technologie aan boord

Aan de binnenkant van Kadjar, maakt gebruik van een nieuw interieurde horizontale lijnen overheersen samen met de gebruikelijke enmultifunctioneel touch screen multimedia-systeem. In dit modelHet zal worden gemonteerd de R-Link 2 die maakt ook gebruik van de nieuweRenault Espace. Onder de nieuwe functies, releasesspraakherkenning systeem om de browser te controleren, radio,telefoon en bijna gedwongen 'apps'.

speciale uitvoeringen

Om aan de behoeften van alle klanten, Renault tegemoetHet biedt twee speciale uitvoeringen: X-Mod en Bose. De eerste,de Renault kadjar X-Mod, Het is gebaseerd op de Zen afwerking envooral bedoeld voor avontuur. Mud uitgerust bandenen Snow', waarschuwing van onbedoelde verandering van rijstrook, lichtenautomatische en automatische klimaatregeling, regen-sensing. inde Bose renault kadjar premium entertainment, dankzijBose-geluidssysteem met zes luidsprekers, digitale versterker ensubwoofer. Zij benadrukken ook 'full Led' wielen de lichten19 inch lichtmetalen diamant effect en de assistentparkeren.

powertrains

Kadjar Renault biedt twee diesel opties. deEnergy dCi 110 eerste geïntegreerde stalen zuigersom wrijving te verminderen en is zowel met handgeschakelde versnellingsbakzestrapsautomaat EDC zessnelheden. De andere drijfmiddel, het Energy dCi 130 het isbeschikbaar voor zowel voor de versie met tweewielaandrijving alsvoor een uitgebreide, maar in verband met een handmatige zessnelheden.

In de sectie benzine is de energieTCe, 130 pk en 205 Nm koppel, gekoppeld aan een tandwielkasthandgeschakelde zesversnellingsbak ook.

Heeft deNieuwe renault kadjar is een SUV?

Nog steeds om te rijden, maar in ieder geval de renault kadjarU kunt een 4x4-versie (zonder vermindering) hebben, plus nog eens4x2 Uitgebreide Grip stijl van de Renault Scénic Adventure.

Kadjar is een mannelijke naam opgebouwd rond Kad- en jar.Kad-, voertuig 4 wordt rechtstreeks geïnspireerd op het woord 'quad'roader, en jar wielen, die doet denken aan de Franse woorden'Agile' (agile) en 'jaillir' (schieten). De nieuwe renault kadjar isHet zal worden gevestigd in het heelal crossover de Renault merknaast de Captur en Renault Koleos.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: